5 megdöbbentő dolog, amit titokban csinálsz a WC-ben

illemhely szokás egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van két dolog, amit bizonyára már mindenki csinált a nyilvános mellékhelyiségekben. Egy friss tanulmány szerint azonban sokan nem éppen rendeltetésszerűen használják a munkahelyi WC-ket. Lássuk, mi az a leggyakoribb öt tevékenység, amit titokban "csinálunk" az illemhelyeken. 

iStockPhoto
iStockPhoto

1. Eszel

A tanulmány szerint a mosdókban előfordul, hogy nem csak kifelé távozik az étel. A kutatásból ugyanis az is kiderült, hogy egyesek szívesen falatoznak a mellékhelyiségben is.

2. Pletykálsz

Nem tudni, hogy a szűk terek varázsolják-e intimebbé a hangulatot, mindenesetre tény, hogy a megkérdezettek 86 százaléka szívesen beszélget munkahelyi pletykákról vagy éppen a szexuális életéről a mosdók falai között.

3. Nem kérsz papírt

Ha elfogy a papír, előfordul, hogy nélküle is elvégezzük a dolgunkat. A megkérdezettek 56 százaléka vallotta be, hogy számára kínos WC-papírt kérni, és ezért inkább nem szól semmit.

iStockPhoto
iStockPhoto

4. A középső fülkét választod

A WC-papír "fogyasztás" alapján a kutatók megállapították, hogy a legnépszerűbbek mindig a középső WC-k. Nicholas Christenfeld pszichológus szerint egyszerűen azért, hogy megkíméljük az agyunkat attól a nehéz döntéstől, hogy melyiket válasszuk: a jobb vagy a bal oldalit.

5. Ketten egy fülkében

A nők híresek arról, hogy csapatostul járnak a mosdókba. Ilyesmit látva tény, hogy beindul a pasik fantáziája. A lányok ugyanis nem csinálnak semmi különlegeset, egyszerűen szeretik kihasználni az időt egy kis csevegésre. A leggyakoribb, amit emellett még tesznek: közösen sminkelnek, és egymást fotózzák a tükrökben.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Pasidumák, amitől a falat kaparjuk!http://www.life.hu/tested-lelked/20101115-pasidumak-amitol-a-falat-kaparjuk.html10 dolog, amit minden férfinak tudnia kell a női agyrólhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20100910-10-dolog-amit-minden-ferfinak-tudnia-kell-a-noi-agyrol.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.