heti horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákok kiváló hangulatban lesznek, a Halak zűrzavarra számíthatnak. Neked mit tartogat az év utolsó hete?   

Kos

Ne csodálkozz, ha az ünnepet követően kissé nehezebb oldalát is meglátod a dolgoknak. Úgy érezheted az év utolsó napjaiban, hiába a látszólagos és békés hangulat, hiába lenne itt a pihenés ideje, neked bizony nem ért véget a dolgos időszak múlt hét csütörtökön. Ha nem a munkahelyeden, akkor éppen otthon van rengeteg tennivalód, de szerencsére erőben és energiában nem lesz hiány, így megállod a helyed.

iStockPhoto
iStockPhoto

Tipp: Ne aggodalmaskodj feleslegesen, hisz családod körében megtalálhatod a békét és nyugalmat.

Bika

Keresd minden karácsonyt követő napon is a békét és a szeretetet, pihenj eleget, kapcsolódj ki, ne stresszeld túl magad. Ha szimplán csak azért, mert még az ünnepek hatása alatt vagy, és meg akarsz felelni másoknak, azzal nem teszel jót magadnak. Felejtsd el a megfelelési kényszer rossz szokását, add önmagad, szeretteid és barátaid ezért is hálásak lesznek neked. Élvezd a nyugalmat, ami körülvesz, ha megteheted, utazz el valahová, akár csak egy-két napra, így is elkerülve annak a lehetőségét, hogy feszült pillanatoknak legyél kitéve.

Tipp: Így, hogy vészesen közeleg az újév, érdemes átgondolni 2011-es terveidet.

Ikrek

Itt a karácsony vége, de közeleg az új esztendő, s érzelmi életeddel sincsen különösebb probléma, azonban kerüld el jó messzire azt, hogy esetleges gondjaidra abban keresd a megoldást, hogy az ünnepet követően is elhalmozod szeretteidet mindenféle földi jóval. A szeretet és néhány kedves szó sokkal nagyobb ajándék lehet, mint pár újabb csecsebecse. Töltsd minden szabad pillanatodat családoddal, rokonaiddal, ezzel ápolhatod legjobban emberi kapcsolataidat.

Tipp: Hívd el szeretteidet egy olyan helyre, ahol még biztos nem jártak.

Rák

Kiváló passzban leszel egész héten, a hét elején még a karácsonyi hangulat vezérli utadat, a hét második felében már a szilveszteri buli izgat. Minden adott ahhoz, hogy az ünnepet követő napok is szépek, szeretetteljesek és békések legyenek. A heti konstellációk nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és harmóniát hoznak mindennapjaidba. Bárki jelentkezik nálad, legyen az régi barát vagy ellenség, fogadj mindenkit nyitott szívvel, hisz a régi sebek ugyan most könnyen felszakadhatnak, de itt az ideje a megbocsátásnak.

Tipp: Te magad is közeledhetsz olyanok felé, akikkel rendezni szeretnéd emberi kapcsolatodat.

Oroszlán

A karácsonyi leterheltséggel együtt járó fáradtság és nyűg nem vette el az életkedvedet, sőt, egy percre sem bírsz lenyugodni, úgy érzed, be kell pótolnod mindazt az időt, amit nem a családodnak és szeretteidnek szántál az elmúlt hónapokban, s erre ez a hét kiváló. Ám ha átgondolod helyzetedet, teszed most mindezt azért, hogy megadhasd nekik azt, amire vágytak, és igyekszel a kedvükben járni az ünnepet követő napokban is. Nem maradnak hálátlanok, bánj velük odaadóan!

iStockPhoto
iStockPhoto

Tipp: Ha még nincs szilveszteri programod, szervezhetnél idén te egy házibulit!

Szűz

Nagyon elfáradtál, bármennyire is örömteljes a karácsony és a vele együtt járó szeretet és öröm, már szeretnél túl lenni az egészen, de még vannak felkeresendő rokonok. Az is megeshetett veled, hogy nem azt kaptad, amire vágytál, vagy pici viták nehezítették az ünnepet, melyen ideje túllendülnöd. Akkor teszed jól, ha megpróbálsz örülni minden apróságnak, különösen annak, hogy családod szeret, veled vannak, és lesik a kívánságaidat az újév hetében is.

Tipp: Csalódottságodat egy pillanatra se mutasd ki, megbánthatsz ezzel most másokat.

Mérleg

Oké, hogy dátumszerűen elmúlt karácsony, mégis meg tudod teremteni annak lehetőségét, hogy gyönyörű és harmonikus karácsonyutót varázsolj magad és családod számára ezen a héten. Azonban ehhez el kell felejtened minden kényszerességet, ne akarj megfelelni magadnak vagy éppen szeretteidnek, hisz nem ez a lényeg! Nem kell egész héten folyamatosan sürögnöd-forognod körülöttük, vagy kiszolgálnod nem létező igényeiket, csupán szeresd őket!

Tipp: Mit szólnál egy kétnapos síelős-szánkózós hegyi kiruccanáshoz?

Skorpió

Úgy érzed, valami még megmaradt karácsonyról, egy titok, amit le kellene leplezni? Ne rontsd el szeretteid meglepetéseit, ne légy kíváncsibb a kelleténél, hisz igen, jól érzed, készülnek még valamivel neked. Bár már túl vagyunk a karácsonyon, de még valamit tartogatnak neked, aminek örülni fogsz. Légy a megszokottnál is türelmesebb, próbáld meg óvatosan kipuhatolni, mi lehet az a dolog, ami a hátad mögött folyik. De az sem ártana, ha kivárnád a meglepetésed leleplezését!

Tipp: Ha szabadságon vagy ezen a héten, minden nap sétálj egy nagyot, hogy javíts egészségeden.

Nyilas

Erős hatások értek karácsony ideje alatt, s most, az azt követő napokban is így lesz. Váratlanul sok olyan ember tűnhet fel az életedben, aki közül néhányról akár már évek óta nem hallottál. Akadhat olyan is köztük, aki nem egyszerű érdeklődésből, hanem megfontoltan próbál közeledni feléd, s akár jóindulatodat és barátságodat, valamint az utókarácsonyi hangulatot felhasználva szeretne valamire kérni. Utasíts el minden olyan megkeresést, amelyet alapból megkérdőjelezel!

iStockPhoto
iStockPhoto

Tipp: Nem minden arany, ami fénylik, s most jól ráérzel a részletekre.

Bak

Karácsonyt követően sem tudsz más lenni, mint egy igazi Bak, realista, de valahogy mégis légies. Elemedben leszel, sok kapkodásban, ide-oda szaladgálásban lesz részed, néha még az egyensúlyt és felborítod magad körül, hogy utána helyre tudd hozni. Keresed a magányosan eltölthető pillanatokat, így sok olyan dolgot fogsz csinálni, melyek alkalmával egyedül lehetsz. Most olyan cselekedetekre is juthat időd, mint a különleges ételek főzése, macerás sütemények sütése vagy egy szilveszteri buli megszervezése.

Tipp: Idén semmiképpen se töltsd az újévet otthon, menj társaságba.

Vízöntő

Hiába számítasz arra, hogy idén minden rendben lesz az év utolsó napjaiban, azért akad majd megoldásra váró feladat! Mégis, minden apró-cseprő probléma ellenére is állod a sarat, nem tud a sors - vagy éppen szeretteid - olyan próbatétel elé állítani, melynek ne tudnál szinte hibátlanul megfelelni. Sőt, épp most jött el az ideje, hogy néhány régen felgyülemlett problémával szembenézz és leszámolj. Keresd fel barátaidat, ismerőseidet is, s rendezd az esetleges régi konfliktusokat, hisz itt a megbocsátás ideje.

Tipp: Egyszerűen vedd számba, kivel és mit kell rendezned, és haladj sorban!

Halak

Most nem leszel "átlagos" Halak, hevességed, temperamentumod, tüzes éned és gondolataid kuszasága zűrzavart okozhatnak az év utolsó napjaiban, problémák felbukkanását hozhatják, könnyen felborzolhatják az idegeidet, de épp ez az a helyzet, amikor megmutathatod, te bizony képes vagy a türelemre is. Karácsonyt követően és az újév hajnalán is, amikor számodra a család és a szeretet szent és sérthetetlen, nemcsak saját lelkivilágod harmonikusabbá tételére, hanem a más emberek közötti konfliktusok elsimítására is képes leszel.

Tipp: Egy csendes szilveszteri, beszélgetős buli most jobban jönne, mint egy hatalmas tömegrendezvény.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Tudod, hol a párod erogén zónája? - Csillagjegye elárulja!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101217-mi-izgatja-fel-a-csillagjegyek-szulottjeit-erogenhoroszkop.htmlMutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101206-mutasd-a-a-csillagjegyed-megmondom-miben-vagy-tehetseges.htmlHoroszkópod elárulja betegségeidethttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101028-horoszkopod-elarulja-betegsegeidet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.