horoszkóp szerelem 2011 ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érzelmi életünk igen hepehupás lesz 2011 első három hónapjában. Áprilistól viszont fordul a kocka, a párban élők leginkább elmélyülést tapasztalhatnak, a párjukat még keresők pedig erőlködés nélkül fognak tudni új alapokat teremteni egy stabil kapcsolathoz.

KOS

Érzelmi életed jó irányba halad 2011-ben, és a benned égő tűz napról napra erősebbé válik aktuális kiszemeltedhez vagy meglévő kedvesedhez alkalmazkodva. Jupiter impulzusait leginkább az év elején érzed, s a kötődésed valaki iránt szinte teljesen új emberré tesz. A szív szavára hallgatva sokkal természetesebben érzed magad, és végre a várva várt szabadságot is eléred azáltal, hogy autentikussá formálod magad saját bensődhöz. Ha előtted áll egy jó esély, élj vele, ne gondolj csakis a rizikókra! Meg fogod tanulni, hogyan találd meg a saját lelki békéd, s higgy abban, hogy képes vagy bármire, amire csak vágysz.

Istockphoto
Istockphoto

BIKA

Ha jelenleg még keresed a másik feled, tudd, hogy nem keresgélsz hiába. Eltökéltséged 2011-ben garantált sikert hoz. A legkülönfélébb helyeken keresed a hozzád illő partnert, akivel számtalan próbát teszel majd a hosszú távú siker érdekében. A nyár közepén találkozol valakivel, akivel óvatos és lassú ismerkedésbe kezdtek, de 2-3 hónap elteltével mély, erős érzelmeken alapuló kapcsolatot tudtok létrehozni. Ha párban élsz, hallgass a partneredre, ő az, aki képes visszafogni téged attól, hogy fejjel rohanj a falnak! Ez a tény az, mely végre meghozhatja az egyensúlyt kapcsolatotokban. Éppen a kedvesedre való odafigyelés, véleményének meghallgatása az, mely hozzásegít ahhoz, hogy kitérj számos konfliktus elől, így akár szakítópróbák elől is.

IKREK

A 2011-es év alapvetően meghatározó lesz az életedben, ekkor mindent új alapokra helyezel, különösen márciust követően. A szenvedély is bekerül az életedbe mindenféle kompromisszum nélkül, és egyszer csak kapsz hozzá egy jó adag érzelmet is. Jupiter aspektusai arra ösztönöznek, hogy sokkal nyíltabb és tüzesebb légy, próbáld magad úgy kifejezni, ahogy érzel, és ne úgy, ahogy azt a társadalom elvárja. Légy az, aki vagy, ne hordj álarcokat. Ezen cselekedeted lelkileg gazdagabbá tesz és közelebb visz az álmaidhoz vagy meglévő kedvesedhez is. Rádöbbensz, hogy az optimizmusod az, mely régen elhagyott, s képes leszel újra hinni saját magadban és vágyaidban.

RÁK

A szenvedély és a lamúr 2011-ben menthetetlenül belép az életedbe, ha szingli vagy. Egy teljesen új fejezetet kezdesz, melyet ideje már az év elején előkészítened! A bolygók impulzusai révén a fellegekben jársz és olyan intenzív szerelmet érzel majd, mely minden pillanatban a harmónia érzetét adja számodra. Ha viszont már elkötelezted magad, kedvesed sokkal inkább bízik majd benned, mint 2010-ben, ami lehetővé teszi, hogy valóban hosszú távú és még az eddigieknél is jobb legyen a kapcsolatotok. Vénusz vágyat ébreszt azonban benned április és augusztus környékén, mikor természetes módon kívánod majd a változásokat, a beszélgetéseket és a békés együttléteket. Szeretett társad 2011-ben képes téged újra levenni a lábadról.

Istockphoto
Istockphoto

OROSZLÁN

Akár egyedül vagy, akár van párod, az érzelmeidet jóval mélyebben éled meg, mint 2011-ben. Ez 2010-ben gyakran csak az időhiányon vagy a megosztás utáni vágyadon múlt. 2011 márciusától azonban mind a kettőben bővelkedni fogsz. Képes leszel ekkor új perspektívákat megnyitni magad előtt, és megszabadulni néhány önmagad okozta béklyótól is. A nyári hónapok igen pozitívan alakulnak számodra, és igen gazdagok lesznek az ismerkedésben, flörtölésben, találkozásokban, még az elkötelezettek esetében is. Ha van partnered, 2011 során még inkább a barátoddá, a bizalmasoddá és a szerelmeddé is válik, meg tudod őt érteni teljesen.

SZŰZ

Ha szingli vagy, nagy eséllyel gabalyodsz majd bele valakibe első látásra, már az újév első negyedében. Ezután hosszas huzavona következhet, legfőképpen az eltérő gondolkodásmódotok, különböző gyökereitek, más kulturális hátteretek miatt. Ha elkötelezted magad már valaki mellett, akkor eseményekben gazdag, energiával és érzelmekkel teli időszak következik a nyár beköszöntével. Párodtól elismerést, biztatást, szeretetet kapsz. Ezt becsüld meg, hisz fontos vagy a számára.

MÉRLEG

Boldogan veted bele magad már év elején a szerelem örvényébe. Szaturnusz erőteljesen befolyásolja a jegyedet 2011-ben, viszont ez nem jelent csupán csak jót számodra! Már a tél vége is érdekes fordulatot tartogathat a számodra, hisz új szerelem van kilátásban. Bár fontos, hogy légy nagyon körültekintő a leendő partner megválasztásban, mert bizony könnyen rosszul dönthetsz, akár több lehetőség közül is kifoghatod a kevésbé nyerőt, még akkor is, ha már van párod. Ez utóbbi esetben légy rettentő éber, s már előre akadályozd meg a felbukkanó konfliktusok okait, hiszen képes vagy rá. Ne adj lehetőséget arra, hogy újra és újra ugyanazokon az apró ostobaságokon kezdjetek el vitatkozni.

Istockphoto
Istockphoto

SKORPIÓ

Hatalmas szenvedély tobzódik benned 2011-ben, egy igazi és vad körforgás kellős közepén találod magad. Már január elején is úgy tűnhet számodra, mintha tisztán látnád, mit is hoz a 2011-es év, de lehet pár olyan randid, ami nem végződik túl sikeresen, s átmenetileg letörheti a szarvadat. Számtalan alkalmat kínál 2011 arra, hogy ismerkedj, flörtölj, és többeknek elcsavard a fejét. A párban élők számára a változás elkerülhetetlen. Fontos kérdéseidet leginkább az év első felében teszed fel, leginkább magadnak: "Vajon meddig tart ez a kapcsolat, hiányzik-e a társad, ha nincs veled, tudnátok-e egymás nélkül létezni?" Ha megmaradsz párkapcsolatodban, a kérdéseidre mindenképpen választ kell találnod, s párod birtokában van ezeknek, hát kérdezd meg! Maradj logikus, és akkor még a legnehezebb problémákat is sikerül megoldanod.

NYILAS

Ha szingli vagy, 2011-ben meglehetősen könnyedén építed fel és tartod meg kialakulóban lévő kapcsolatodat. Hosszú távra tervezel, sokra tartod a másikat, s már nem vonzanak az esetleges futó kalandok lehetőségei. Bátor, vakmerő és céltudatos vagy, főleg, ha szerelmi életedről van szó. Párban élőként továbbra sem hezitálsz elkötelezni magadat, s minden kötelezettségnek megpróbálsz a legjobb teljesítményed szerint megfelelni. Úgy érzed majd az év folyamán, hogy valóban érdemes sok energiát fektetned a kapcsolatotokba.

BAK

A szinglik leginkább ősszel találhatják meg az igazit, akivel először igen lazán indul az ismerkedés és éppen ez a spontán hangulat lesz az, mely segít átlendülni az apró-cseprő akadályokon, melyek teljesen természetesek az első, randizós fázisban. De addig is hosszú hónapok állnak előtted, sok ismerkedési lehetőséggel, randival és tapasztalatszerzéssel. Párkapcsolatban élőként nagyon óvatos vagy és lassan haladsz előre az érzelmek terén. A szentimentalizmus sosem volt az asztalod, viszont jó lenne idén megtalálnod a tökéletes egyensúlyt a ridegség és a túláradó érzelmek között! Légy figyelmes a partnereddel, hallgasd meg őt és mutasd ki, hogy megérted és szereted őt.

VÍZÖNTŐ

Vénusz főleg nyáron lesz hatással a szerelmedre, vagy legalábbis a kifejezőkészségedre. A kellemes, olykor néha eseménytelennek tűnő év mégiscsak sok kellemes percet rejt számodra, s ezt már az év elején erősen érzékelni fogod. Elkötelezettséged megingathatatlan, nem akárkit keresel, hanem a nagy szerelmet, és ez lesz az oka annak is, hogy ha eddig egyedül voltál, most nagyon ragaszkodni akarsz egy újonnan kialakuló kapcsolathoz. Párkereső próbálkozásaid egyike biztos sikert hoz szingliként. Párban élőként elkötelezettséged megingathatatlan. Fontos azonban, hogy tartsd magad a szerelem íratlan szabályaihoz, hezitálásoddal ne bizonytalanítsd el partneredet! Légy odaadó és nyitott, de maradjon meg a tartásod is!

HALAK

Igen érzékeny természeted mögött valójában idealista ember búvik meg, aki 2011-ben szinte csakis a párkapcsolati álmai megvalósítására koncentrál. Már az év első harmadában érdekes találkozások elé nézel, melyek egytől egyig valamilyen módon hozzájárulnak fejlődésedhez. 2011-ben tavasszal és nyáron is kiváló lehetőségek lépnek színre, betoppanhat egy fergeteges szerelem az életedbe, amely gyökerestül forgatja fel magányos mindennapjaidat. Ha viszont nem keresel senkit, mert már van, akkor meg akarod tapasztalni a párodat mélyebben, mint eddig valaha, a teljes figyelmére vágysz, emellett pedig partnered esetleges szabadság utáni vágya csakis rossz érv lehet a szemedben. Az év melegebb időszakában teljesen más dimenziókat tapasztalhattok meg együtt, ha ő is képes úgy megnyitni magát előtted, mint te!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Még több horoszkóp:

Általános horoszkóp 2011
Mit ígérnek a csillagok januárra?
Születésnapod elárulja, mennyit kell dolgoznod 2011-ben!
Heti horoszkóp - január 3-7.
Rákapcsolnak a bolygók! 2011 az újrakezdés éve lesz?
Születésnapod elárulja, mit tartogat neked 2011!
Gazdagabbak leszünk 2011-ben?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.