Születésnapod elárulja, mennyit kell dolgoznod 2011-ben!

horoszkóp 2011 állás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikáknak kétszer annyit kell dolgozniuk, mint 2010-ben, a Rákok végre a helyükre kerülnek. Neked mit tartogat munkafronton 2011? 

iStockPhoto
iStockPhoto

KOS

Jócskán fogsz energiát fektetni munkádba 2011 folyamán, sőt már az év elején új lehetőségeken töröd a fejed. Mars, vagyis az uralkodó bolygód impulzusai előhozzák belőled az igazi harcias énedet, mely nem mindenkinek fog tetszeni környezetedben. Bár nem tartoztál soha azok közé, akik visszafognák magukat, viszont 2011-ben még tovább mész és még inkább felhasználod fölösleges kapacitásaidat. Ettől persze könnyen fejedbe szállhat a dicsőség, ha nem vigyázol.

BIKA

Kétszer annyira kell keményen dolgoznod, 2011-ben, mint azt tetted 2010 folyamán. Ha most arra gondolsz, hogy annál többet már nem tudsz tenni, hát tévedsz! Különösen februártól kapsz erőre, így ötleteid gyorsan a megvalósítás irányába indítanak el. Az egyetlen aggályod ezek megoldási kulcsával kapcsolatban lehet, hisz szeretnéd betartani az etikai szabályokat. A jó választás létfontosságú lesz döntéseid során, mivel nem végezhetsz egyszerre több feladatot!

IKREK

A hivatásodra, és az abban rejlő lehetőségekre 2011-ben leginkább Vénusznak és Szaturnusznak lesz erős hatása. Mindkét bolygó olyan pozitív körülményeket teremt számodra, melyek lehetővé teszik a hivatásbeli felemelkedésedet és fejlődésedet egyaránt. A fura helyzetekhez való alkalmazkodó készségedet is tesztelik majd, miközben egyre inkább tisztán látsz azzal kapcsolatban, hogy mennyire neked való a választott életutad, és hová vezetnek cselekedeteid.

RÁK

A hivatásodban végre minden a helyére kerül 2011-ben, ráadásul az eddigi viharfelhőket is elfújja a szél. Új körülmények, új feladatok köszöntenek rád, meglepő megvalósítási módszerekkel kell megbarátkoznod. A változás illata a levegőben terjeng már az év elején, s bizony igen gyorsan kell meghoznod bizonyos döntéseket, figyelembe véve azt, hogy azok milyen hatással járnak együtt. A változásokhoz leginkább alkalmazkodó készségedre lesz szükség, illetve kreativitásra is.

OROSZLÁN

Ha megfigyeled, akkor rá kell döbbenned, hogy egy meglehetősen zárt körben mozogtál 2010-ben, mégis 2011-ben képes leszel alkalmazkodni az új kihívásokhoz, - s ezekkel nem lesz szűkmarkú a sors. Különböző szituációk furcsa kihívások elé állítanak, de ha el akarsz érni valamit, akkor a sikerért most a Himaláját is meg kell másznod. Ugyanakkor ne feledd, hogy érdemes hegycsúcsot megcélozni! Az év második felében mindenki nagy megelégedésére olyan eredmény babérjait aratod le, melyekre Te sem számítasz.

iStockPhoto
iStockPhoto

SZŰZ

Eljött az ideje annak, hogy együttműködj és kommunikálj a kollegáiddal. Jó dolog magányos farkasnak lenni, de nem minden áron Akár tetszik, akár nem, ideje beismerned, hogy sokkal eredményesebb vagy, ha csapatban dolgozol, s együtt próbáljátok meg a megfelelő irányba terelni a megcélzott terveket! Mindig a közeledben lesz a változásra való esély, de az, hogy mit hozol ki belőle, rajtad múlik. Ha egyedül vágsz neki az ismeretlennek, sokat kell dolgoznod a fél sikerért.

MÉRLEG

A 2011-es év elején magad sem tudod, mit szeretnél elérni. Fejlődés, új munka, vagy maradni, ahol vagy, mert jobb a biztos kevés, mint a bizonytalanság? Minden munkával kapcsolatos döntést az anyagiak oldaláról fogsz megközelíteni, de hamar rá fogsz jönni, hogy 2010-ben csupán megalapoztad a jövődet, 2011-ben viszont perspektívát is teremthetsz eddigi eredményeidből. Ne hezitálj, hogy újra és újra megvizsgáld a lehetőségeidet, ha egy nagy lépés előtt állsz, - mert ilyenből több is lesz!

SKORPIÓ

A munkahelyeden 2010-ben sem volt túl sok okod a panaszra, 2011-ben pedig egyenesen hálás és vidám légkört tudhatsz magadénak. Egy meglehetősen új szemszögből tekintesz feladataidra és készen állsz a gyors megoldásukra is. Tettre kész vagy, nagyon kommunikatív, - a csapat lelke, - aki példát mutat erős akaratával és küzdeni vágyásával, főleg, ami az igazán nehéz munkákat illeti. Lesznek persze fájdalmas és nehéz pillanataid is a nyár folyamán, ekkor leginkább arra kell vigyáznod, kinek és mit mondasz.

NYILAS

2011-ben nem lesz kérdés, hogy változtatni akarsz munkáddal kapcsolatban. Előrelépés, állásváltoztatás, saját vállalkozás? Mindegy, csak törtéjen már valami! A kalandvágyad, kurázsid és akaratod a legjobb eredményeket hozza ki belőled, - ami rajtad kívül környezetedet is meglepi. Tökéletesíted képességeidet, rejtett tehetségedet pedig most fogod megmutatni. A cselekedeteid sokkal kiszámíthatóbbá, pontosabbá, sőt, gyorsabbá válnak. A karriered magasabbra szárnyalhat, mint amiről valaha is álmodtál.

iStockPhoto
iStockPhoto

BAK

A kollektív munka példaképévé válsz 2011-ben, megmutatod, hogy valóban imádod a csapatmunkát és mindent meg is teszel annak sikeréért, - akár azon az áron is, hogy Te magad alkalmanként a háttérben maradsz. Te leszel az, aki inspirálod a többieket a még jobb minőségű munka elérésére, sőt, akár egy csapatépítő tréning során hajtod őket afelé, hogy még inkább együtt dolgozzanak. Véleményt mondasz, de bölcsen meghallgatsz másokat, és elismered, ha valaki egy adott témában jártasabb, mint Te.

VÍZÖNTŐ

A 2011-es év leginkább a különböző üzleti kapcsolataid átalakítására, javítására ösztökél majd. Sok olyan körülményt teremt a sors, mely a tudásod elmélyítését követeli meg tőled és áttranszformálja az elavult elképzelésedet is. Egy körforgás végére érkezel, mikor pontot kell tenned a folyamatok végére és analizálni a 2010-ig meghozott döntéseidet. 2011 májust követően esélyt kapsz arra, hogy sokkal aktívabbá válj a munkahelyeden és akár egy új projektbe is belekezdj.

HALAK

A befogadó készséged az egyik legnagyobb erősséged 2011-ben, szakmai téren ez különösen fontossá válik, máskép nem tudsz fejlődni. Ösztönösen fogsz arra törekedni, hogy elképesztő precizitással felmérd az egyes helyzeteket, mások szándékát és ezáltal időt nyerj az ellenlábasokkal szemben. Az üzleti életben jó pozícióba kerülsz már az év első felében, függetlenül attól, hogy alkalmazott vagy vállalkozó vagy. Emellett nem repül szádba a sült galamb, meg kell küzdened minden előre lépésért, sikerért!

Forrás: ezoterikus.hu

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Korábban:

Nagy szerelmi horoszkóp 2011-re
Mit ígérnek a csillagok januárra?

Gazdagabbak leszünk 2011-ben?
Heti horoszkóp - január 3-7.

Rákapcsolnak a bolygók! 2011 az újrakezdés éve lesz?
Születésnapod elárulja, mit tartogat neked 2011!
A világpolitika és a gazdaság alakulása 2011-ben - számmisztikai jóslatok
Válassz egy szimbólumot, olyan lesz 2011 - Nagy jelképjósda
Kristályharmonizáció 2011



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.