ezoterika hétvége horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákoknak vigyázniuk kell a pénzükre, a Mérlegekre pedig kellemetlenségek várnak. Neked mit tartogat a hétvége?

iStockPhoto
iStockPhoto

KOS

Ez a hétvége az alkotó tevékenységeknek fog kedvezni, ezért vedd elő azokat az ötleteidet, amiket már régóta dédelgetsz, hogy majd egyszer megcsinálod. Jót fog tenni neked ez a fajta kikapcsolódás, amiben maximálisan el fogsz tudni lazulni.
Hétvégi tipp: Ezek a tevékenységek olyan hatással lehetnek ránk, mintha egy wellnessen vennénk részt. Vond be családtagjaidat is!


BIKA

Próbálj meg türelmes lenni szombat délután. Lehet, hogy egy semmiségből olyan vita alakul ki pillanatok alatt, hogy a végén csak csodálkozol, hogyan jutottál el odáig. A vasárnapod azonban kellemesen fog telni, ami már rád is fér, nem igaz?
Hétvégi tipp: Néha mondanak olyat az emberek, amit nem gondolnak komolyan. Ne reagálj rá, ha úgy érzed, nem kellene... így megúszod a veszekedést!


IKREK

Ez a hét vége neked most a pihenésről kell, hogy szóljon. Ha programod van, mondd le, hogy a jövő héten maximális energiával tudj a feladataidra koncentrálni. Egy váratlan vendég is betoppanhat, de nem lesz hosszú a látogatás.
Hétvégi tipp: Készülj fel a rád váró munkára. Ez már csak azért is fontos, mert olyan pluszfeladatokat kaphatsz, amikről te még nem is tudsz.


RÁK

Vigyázz a pénzedre, mert veszélyben van. Vagy te költekezhetsz sokkal többet, mint amennyit megengedhetsz magadnak, vagy valaki csak arra vár, hogy megkönnyítse pénztárcádat. Ha nem akarsz a hónap hátralévő napjaiban kuporgatni, figyelj oda minden fura helyzetre!
Hétvégi tipp: Bárhova is mész, ügyelj arra, hogy a bukszád biztonságban legyen. Most elővigyázatosabbnak kell lenned.

iStockPhoto
iStockPhoto


OROSZLÁN

Szombaton egy olyan lehetőséget kaphatsz, ami teljesen felvillanyoz. Valamilyen szervezési feladatot szeretnének rád bízni. Mivel még soha nem csináltál ilyesmit, alaposan gondold végig, belefér-e az idődbe, mert különben pórul járhatsz, és elmegy a kedved az egésztől.
Hétvégi tipp: Bár mindig igyekszel mindent a legtökéletesebben kivitelezni, ne feledd, te is csak ember vagy, és a te napod is csak 24 órából áll.


SZŰZ

Élvezni fogod ezt a hétvégét. Kiegyensúlyozottság és nyugalom vár rád. Próbáld meg hasznosan tölteni. Az elkövetkezendő napok úgyis alaposan felforgathatják majd az életed, de ha most feltankolsz energiával, könnyedén veszed majd az akadályokat.
Hétvégi tipp: Töltsd szeretteiddel a hétvégét, és olyan dolgokat csináljatok, amik közös kedvencetek. Tegyél most minden mást félre.


MÉRLEG

Bár a hétvégéd remekül indul (főleg a szombati nap délutánja), vasárnap délelőtt apróbb kellemetlenségek adódhatnak. Mivel annyira ragaszkodsz az elképzelésedhez, családi viszály alakulhat ki. Meg fogsz lepődni a következményeken.
Hétvégi tipp: Mi lenne, ha most az egyszer te engednél? A családi béke ennyit megér, és ha megteszed, olyan hétvégéd lesz, amit mindig is szerettél volna.


SKORPIÓ


Ha nem csipkelődnél állandóan, nem is lenne gondod. De mivel az utóbbi időben egy ismerősödet többször is kritizáltad, most meglesz ennek a következménye. Az utolsó csepp a pohárban vasárnap estére várható, és szinte a semmiből érkezik.
Hétvégi tipp: Senki sem tökéletes. Arról nem is beszélve, hogy minden ember más, neked ezt el kellene fogadnod. Ne kritizálj, és akkor nem lesz gond.


NYILAS


Ha pihenni szerettél volna, felejtsd el. A Nyilas jegy szülötte igen mozgalmas hétvégére számíthat. Lesz nagy jövés-menés és számos olyan esemény, amire nem számítottál. Próbáld meg követni a történéseket, hogy ne maradj le semmiről, mert minden, ami történik, a sors műve!
Hétvégi tipp: Próbáld meg úgy intézni a dolgokat, hogy minimum 2 órát pihenhess mindkét nap, mert különben igen hamar kifáradsz majd.

iStockPhoto
iStockPhoto


BAK

Egy váratlan munka keresztülhúzhatja hétvégére tervezett programodat, amit már nagyon vártál. Ráadásul egy rég feledésbe merült vita tárgya is a felszínre kerül, így nem éppen nyugis két nap elé nézel. Próbálj meg türelmes lenni mindenkivel, így úszhatod meg a nagy vitákat.
Hétvégi tipp: Mi lenne, ha korábban felkelnél, és elvégeznéd a feladataidat? Így a nap hátralévő részét már azzal töltheted, amivel szeretnéd!


VÍZÖNTŐ

Próbáld meg most tartalékolni az erődet, illetve plusz energiára szert tenni. Egy izgalmas és főleg mozgalmas időszak előtt állsz, amit csak akkor fogsz tudni sikeresen követni, ha elég kipihent és feltöltődött vagy. Szombat és vasárnap csak erre fókuszálj.
Hétvégi tipp: Vasárnap délután menj a családdal vagy a barátokkal uszodába. Így nemcsak testileg, de lelkileg is felvértezed magadat.


HALAK

Sajnos a hétvége nem úgy alakul, ahogy tervezted. Jó lenne, ha magad mögött hagynád sérelmeidet, mert azzal, hogy csak a sebeidet nyalogatod, mások hangulatára is kihatással vagy. Ez pedig nem jó senkinek se, de legfőképpen neked nem az.
Hétvégi tipp: Felejtsd el a bánatod, és csinálj valami olyat, amit szeretsz. Ezzel majd jól eltereled a gondolataidat.



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.