asztrológia heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlánokra a hét második felében nagy sikerek várnak, a Mérlegeknek pedig fontos lesz, hogy türelmesek és toleránsak maradjanak a következő napokban.

iStockPhoto
iStockPhoto

Kos

Szinte minden úgy alakul most, ahogy a nagykönyvben meg van írva, igaz? Jókedvből, erőből és energiából ezen a héten nem lesz hiány, hatalmas benned a tettvágy, meg akarod mutatni az egész világnak, hogy alkalmas vagy azon feladatokra, melyeket végzel, vagy éppen rád akarnak tukmálni - s most ez utóbbi sem fog zavarni, sőt, kész vagy bármire. Igazad van, épp jó helyen vagy és jó időben, de azért arra figyelj oda, hogy ne vállald túl magad, mert előfordulhat, hogy a feladatok egy részét nem tudod megfelelően elvégezni, egyszerűen csak az időhiány miatt!

Tipp: Minden reggel kelj úgy fel, hogy ma is teszel valami csodálatosat!

Bika

A Hold a hét közepén két napot tölt a jegyedben, közben más bolygók is kifejezetten pozitív és erőteljes hatással lesznek rád. A hét eleje érzelmekkel lesz tele, s ez csak tovább fokozódik csütörtökre, sőt, még a hétvégédre is kihat. Ennyire nem szoktál érzelgősködni, most valahogy mégis mindent rózsaszín szemüvegen keresztül vizsgálsz, s épp ezért sok dolgot fogsz más színben látni. Megeshet, hogy régi kapcsolataidat keresed meg, felhívsz olyanokat, akik évek óta elvesztek, s nem tudod, mi van velük. Sok jó kapcsolat újulhat meg most.

Tipp: Tedd azt, ami jólesik, de a családodra is szánj elég időt.

Ikrek

Az újév sokféle változást hozott már az első héten is mindennapjaidba, s ez alól a most következő napok sem képeznek kivételt, ráadásul az óvatos változások közben újra feltöltődsz energiával, új ötleteid támadnak. Mivel érzelmes és szenvedélyes ember vagy, szeretnéd ezt ki is mutatni szeretteidnek, de ezekben a napokban mégis úgy érezheted, jobb, ha megtartod magadnak ezt, s nem adod ki magad környezetednek - pedig ez nem jó így! Vannak olyan családtagok és barátok, akiknek szükségük lenne rád és arra, hogy érezzék, fontosak neked.

Tipp: Ne légy önző, oszd meg magad szeretteiddel, neked is jót tesz egy kis érzelgősség.

Rák

A hét első felében semmi nem áll a kezedre, nem találod a helyed, az alvás sem fog könnyen menni. Aztán szerencsére csütörtöktől végre jobban érzed majd magad a bőrödben, lassan minden visszatér az eredeti kerékvágásba, újra elemedben vagy, az ünnepek fizikai megpróbáltatásai véget értek, sőt, egy-két felszedett kilótól is könnyedén meg tudsz szabadulni. Hangulatod szombatra sokat javul. Ha a hét elején még gyötört némi fejfájás, fáradékonyság, az vasárnapra teljesen elmúlik.

Tipp: A hétvége legyen a szeretteidé, szervezz valami közös, családi programot.

Oroszlán

Fontos, hogy felébredj az álmodozásból, s a realitás talajára lépj sürgősen! A januári időszak hátralévő része kiválóan alkalmas arra, hogy közeli és távoli jövődet, ezen belül főleg karrieredet építgesd, új állást vagy mellékállást találj, meglepő vállalkozásba kezdj, netán szövetkezz valakivel, de mindenképp valamilyen formában óriásit lépj előre. Különösen a hét második fele kínál kiváló lehetőségeket új dolgok bevonzására, ha teheted, dolgozz inkább csapatban, úgy még sikeresebb lehetsz.

Tipp: A hétvégét töltsd pihenéssel és a jövőd alapos megtervezésével, amit lehet, vess papírra!

iStockPhoto
iStockPhoto

Szűz

A múlt hét laza volt, de az újév második hete tele lehet feszültséggel, elégedetlenséggel, alig találod a helyed. Indokolatlanul beleköthetsz másokba, s ez fordítva is megeshet - emellett egyértelműen és hangosan kinyilvánítod mindennel kapcsolatban a nemtetszésedet, olyan dolgokat teszel, melyek egyébként nem jellemzőek rád. Szelíd embernek ismer a környezeted, de most elveszítheted önuralmadat, és sajnos könnyen megbánthatsz másokat. Szerencsére hétvégére jelentősen javul a helyzet, és visszazökkensz a megszokott kerékvágásba.

Tipp: Szombaton és vasárnap keresd régi barátaid társaságát, ne játszd a magányos farkast.

Mérleg

Ezen a héten nagy szükséged lesz a jóindulatodra, toleranciádra és belátóképességedre egyaránt - ám ezt a három dolgot összehozni még neked sem egyszerű. Ezekben a napokban könnyen megeshet, hogy próbára teszik a türelmedet, és megpróbálják kihasználni jóindulatodat, akár családi körben vagy éppen a munkahelyeden. Ha mégis sikerül valakinek kihoznia a béketűrésből, akkor abból könnyen konfliktus alakulhat ki.

Tipp: Te lehetsz az, aki tudatosan visszafogod magad. Most nyeld le a sértéseket, ha nem akarsz végtelen vitákba bonyolódni.

Skorpió

Annyi feladatod és megoldandó ügyed lenne, mégis, ezekben a napokban gondolataid leginkább az anyagiak körül forognak, még ha nem akarod, akkor is. Néhány terved nem úgy alakult az elmúlt hetekben illetve még a tavalyi évben, mint ahogy azt eredetileg tervezted, ennek eredményét most kezded érezni, s bizony nem nagyon tetszik, amit látsz. Ez a nehézség minden napodra rányomja a bélyegét, s amire oda kellene figyelned, ahhoz sem lesz túl sok kedved.

Tipp: Új dolgok kiötlésére, megvalósítására a hétvége nagyon kedvező, bizalmasaid sokat segíthetnek, ha őszinte vagy velük!

Nyilas

A múlt hét átmeneti nyugalma után ez a hét kissé döcögősen indul, ráadásul néhány kellemetlen probléma nehezítheti meg életedet, olyanok, melyek máskor biztos nem okoznának fennakadást. Bár jól végzed a feladataidat, mégis lehet valaki a környezetedben, aki kicsit irigy a bölcsességedre, tehetségedre, ügyességedre, ezért megpróbál alaposan keresztbe tenni neked. Ugyanakkor óriási szerencséd van, mert a Jupiter nem hagyja, hogy bárki kibabráljon veled, megóv a bajtól, és a környezetedben élő emberek és szeretteid továbbra is kiállnak melletted.

Tipp: Néha meg kell élni a rosszat, mert abból is sokat lehet tanulni!

Bak

Hiába ez az év második hete, még mindig az újév és a szilveszter varázsában élsz, tele vagy erővel és energiával, sok pozitív életkedvvel, legszívesebben folyamatosan buliznál, szórakoznál. De ne feledd, az élet nem csak ennyiből áll! Sőt! Nagy és fontos változások következhetnek be az életedben, akár egy új munkahely, költözés lehetősége, anyagi gondok megoldódása vagy váratlan szerelem formájában. Új és egyben nagyon fontos ismeretségekre tehetsz szert, de nem elképzelhetetlen egy utazás lehetősége sem.

Tipp: Légy optimista, ez duplán sikert hoz az életedbe!

iStockPhoto
iStockPhoto

Vízöntő

Kit zavar a borongós időjárás, a zimankós reggelek, mások rossz hangulata? Hát téged egy cseppet sem! Ha jól érzed magad a bőrödben, az bizony most sem véletlen. Tele vagy energiával és bármi áron szeretnéd elérni céljaidat, ami biztos, hogy sikerülni is fog. A baj egy helyen jelentkezhet: ha céljaid elérése érdekében letérsz a tisztességes útról. Gondold meg, mit teszel, hisz talán addig nincs is ezzel probléma, amíg nem okozol gondot másoknak. Ezért feltétlenül fontold meg, mit teszel, mert minden lépéseddel támadási felületet nyújtasz ellenfeleidnek.

Tipp: Mindig annyit kapsz, amennyit magad is adsz - ezt sose feledd!

Halak

A jegyedben járó Jupiter most elsősorban a karrier területén lehet nagy segítségedre, használd ki az általa küldött pozitív energiákat. Nagyon jó üzleti ajánlatot kínálhat fel valaki a számodra, semmiképpen se utasítsd vissza, mert ez az, amire régóta vágytál! Olyan dolgot ajánlhatnak fel, mely hosszú távra és egyben tartósan megalapozhatja a jövődet, s anyagi helyzetedet is stabilizálni fogja. Környezeted megpróbálhat lebeszélni, visszatartani, de ne hagyd magad!

Tipp: Tedd azt, ami jólesik, most ne hallgass másokra, később ezt megbánnád!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Szerelmi horoszkóp januárrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110104-szerelmi-horoszkop-januarra.htmlSzületésnapod elárulja, mennyit kell dolgoznod 2011-ben!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101229-ketszer-ennyit-kell-dolgoznunk-2011ben.htmlSzületésnapod elárulja, mit tartogat neked 2011!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101227-szuletesnapod-elarulja-mit-tartogat-neked-2011.htmlHoroszkópod elárulja betegségeidethttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101028-horoszkopod-elarulja-betegsegeidet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.