heti horoszkóp csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákoknak fantasztikus szórakozási lehetőséget, az Oroszlánoknak pedig egy utazást tartogatnak a következő napok. Böngészd át hétvégi horoszkópunkat!

KOS

Most jött el az az idő, amikor csak magaddal kellene foglalkoznod. Hidd el, ez majd lelket önt beléd. Kényeztesd magad, ahogyan csak tudod. Kérd meg a párodat vagy egy közeli barátodat, hogy tartson veled. A hétvége letelte után sokkal színesebben látod majd a világot.
Hétvégi tipp: Csináld mindkét nap azt, amit szeretsz, és mondj le minden kötelező dolgot. Ez a hétvége csak a tiéd legyen!

Istockphoto
Istockphoto

BIKA

Szombaton egy váratlan vendég toppanhat be hozzád, aki jó híreket fog hozni. A nagy örömködésben azonban ne feledkezz meg ismerősödnek tett ígéretedről, mert ebből kellemetlenséged adódhat vasárnap folyamán. Az ígéret szép szó...
Hétvégi tipp: Lehet örülni úgy is, ha eleget teszel közben kötelezettségeidnek. Vagy hívd fel, és tegyétek át a dolgot másnapra, így átadhatod magad minden jónak!


IKREK

Szombaton egy kicsit elszontyolodhatsz, mert senki sem nyitja rád az ajtót. Azt hiszed, téged nem szeret senki? Kár marcangolnod magadat ezért, mert semmi reális alapja nincsen téveszméidnek. Csak magadnak okozol borús perceket.
Hétvégi tipp: Mi lenne, ha nem várnál, hanem mennél? Tudod: ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez.

Istockphoto
Istockphoto


RÁK

Szombat délelőtt legyél telefonközelben, mert olyan hívást kaphatsz, ami egy fergeteges partira invitál. Kár lenne kihagyni, már csak azért is, mert szeretsz táncolni. Itt aztán majd kiélheted magadat. Még akkor is jó lesz, ha nem ismersz sok mindenkit.
Hétvégi tipp: Hogy ne legyél vasárnap fáradt, pihenj le délután, és aludj annyit, amennyit csak bírsz. Így nem fog meglátszani rajtad az átmulatott éjszaka.


OROSZLÁN

Egy utazás van kilátásban. Lehet, hogy nem hosszú távú, csak a szomszéd városba kell menned, mégis a csillagok most arra figyelmeztetnek, hogy óvatosan közlekedj, légy szemfüles. Ha az időjárás egy kicsit is rosszabbnak néz ki az "átlagosnál", ne indulj útnak!
Hétvégi tipp: Akár szombaton kell menned, akár vasárnap, mindenféleképpen tedd időjárásfüggővé indulásod. Nem éri meg most sietni.


SZŰZ

Ezen a hétvégén egy kicsit elkalandozhatnak a gondolataid. Ne időzz azonban túl sokat a múlton. Azon változtatni nem tudsz, csak tanulni belőle. Ha túl sokat merengsz, családtagjaid szóvá fogják tenni, és nem hagyják majd önsanyargatásod.
Hétvégi tipp: Ne vedd szőrszálhasogatásnak párod vagy barátod unszolását. Csak jót akar, ezért ne legyél vele morcos, inkább hagyd, hogy kirángasson negatív állapotodból.

Istockphoto
Istockphoto


MÉRLEG

Szinte szárnyalsz, pedig pihenni akartál a hétvégén. Felhőtlen jókedvedet semmi és senki nem tudja elrontani. Maradjon csak így! Élvezd, hogy minden sikerül és minden olyan, amilyennek szeretnéd. Jókedved mindenkire ráragad majd!
Hétvégi tipp: Semmi miatt ne aggódj, most hagyd, hogy minden menjen a maga útján. Kár lenne bármibe is beleavatkozni.


SKORPIÓ

Igen intenzíven kezdted az újévet, ezért megérdemelsz egy kis pihenést végre. Az lenne a legjobb, ha most vegyesen döntenél aktív és passzív pihenési formák mellett. Vidd el családtagjaidat vagy barátaidat is, és töltsétek együtt a hétvégét, jót fog tenni mindenkinek.
Hétvégi tipp: Ha a környezetedben élők mást terveztek, győzd meg őket arról, milyen jól fogják magukat érezni, mondjuk egy közös hógolyópartiban.

NYILAS

Kitartásodnak köszönhetően vasárnap egy olyan családi viszály ér véget, amin már régóta dolgozol, hogy megoldódjon. Mostanra megérett munkád és fáradozásod gyümölcse, végre a két személy, akit szeretsz, képes lesz leülni egy asztalhoz.
Hétvégi tipp: Jutalmazd meg magad, mert e nemes dolgot nem volt egyszerű véghez vinni. Vasárnap kényeztesd magad egy jó kis masszázzsal!

BAK

Ha legalább az egyik nap eszedbe se jut a munka, már jó úton haladsz egy kiegyensúlyozott élet felé. Erre vágytál mindig is, csak a kivitelezéssel volt gondod. Most, ha lassan is, de elindulsz egy olyan úton, melynek vége egy boldog, nyugodt, kiegyensúlyozott magánélet lehet.
Hétvégi tipp: Ne legyen lelkiismeret-furdalásod amiatt, ha nem sikerül, amit elterveztél. Lehetnek az elején kisebb zökkenők, de a kitartásod elvisz a célodig.

VÍZÖNTŐ

Túl sok minden nem fog történni a hétvégén, ezért elérkezett az idő arra, hogy egy kicsit magadra maradj, és rendezd gondolataidat. Vedd elő a szép emlékeket is, és nyugodtan időzz el velük kedvedre. Jót tesz majd lelkednek ez a kikapcsolódás.
Hétvégi tipp: Egyúttal a szekrényben is rendet tehetsz, ezt már úgyis régóta tervezed. Dobj ki mindent, amit már két éve nem használtál.

HALAK

Kellemes hétvége előtt állsz. Rendben el tudod végezni az összes otthoni teendődet, amit beterveztél, és még magadra is marad időd. Ilyen már régen fordult elő. Örömben is lesz részed, mert egy régi ismerősöd most felhívhat.
Hétvégi tipp: Ebből a hétvégéből már csak a romantikus este hiányzik. Teremtsd meg a hangulatot, és intézd el, hogy a párod is ráérjen! Így lesz kerek az egész.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.