Titkok az életvonalról - mit rejt a tenyered?

ezoterika életvonal jóslás tenyér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az életvonal a vitalitást, a baleseti hajlamot, az aktivitást jelképezi, azonban az élet hosszúságát nem célszerű belőle megjósolni. Nem lehetetlen, de miért akarnád tudni, hogy meddig élsz? Gyomorgörcsben szeretnéd leélni az utolsó éveket? Ugye, hogy nem...

Az életvonal a legjelentősebb vonal a tenyereden, néha erősebb, élettel telibb, néha halványabb, de mindig jelen van. A legegyszerűbben felismerhető vonal, mely segít betájolni a többi vonal elhelyezkedését is.

Istockphoto
Istockphoto

Egyes szakirodalmak szerint, ha a vonal a tenyér felületén még egy picit tovább is nyúlik, az minimum 70 évet jósol egy nő számára, s legalább 65 évet egy férfi részére. Ha a vonal a tenyér széléről indul, a mutatóujj és a hüvelykujj közötti területről, áthalad az egész tenyéren, szép íves, jelentős törésvonalak nélkül, majd lenyúlik a tenyér alsó közepe felé is, akkor jelentősebb fizikális gondok, betegségek nélkül telik az életed, a vitalitásodat nehéz megtörni.

Kérdezd szakértőnket: Robelin - ezoterikus tanácsadó



Az életvonal esetében nemcsak a hosszúság, hanem az erőteljesség, mélység is jelentőséggel bír, ha ez a három egyben van meg tenyeredben, az garantáltan és biztosan hosszú és egészséggel teli életutat jelez számodra. Ha az életvonalad rövidnek tűnik, de mégis erős és mély, az egyértelműen a jó egészség meglétére utal. Ugyanakkor, ha tényleg rövidkének, haloványnak tűnik, sok töréssel, az betegeskedésre, instabil lelki állapotra adhat feltételezést, ráadásul a tenyér tulajdonosát elég könnyű kívülről irányítani.

A különleges és oda nem illőnek tűnő vonalakat - az életvonal mellett - sokszor vitalitásvonalként is szokás értelmezni. A dupla vagy akár tripla életvonal kiemelkedő életerőt sugall, emellett pozitív forrásokból meríted energiádat magad körül. Ezen személyek nagyobb százaléka optimista, jókedvű, és derűsebben látják az élet dolgait.

Istockphoto
Istockphoto

Ha az életvonalad alsó szakaszán visszafelé kanyarodó vonalakat, kampókat látsz, azok nagy lelkesedésre, erőre és aktív szexuális életre utalnak.

A túlzottan egyenes életvonal egoizmusra, ritkábban kaotikus természetre utal, ez a típus nagyon önfejű, nem hallgatja meg mások véleményét, látványosan szemellenzőt hord, s szexuális téren sem találja fel magát igazán...

Az az életvonal, mely nagyon íves, és sok apró vonalacska fut ki belőle, minden esetben utazással teli életet jelez.

Szólj hozzá te is: Ti találkoztatok már angyallal?



Egy láncszemekkel teli életvonal egészségügyi gondokra utalhat, mely lehet érzelmi vagy fizikai eredetű is. Sok ilyen életvonallal rendelkező embernél az allergia felbukkanása szinte "kötelezőszerű".

Az életvonal bármely részén fellelhető kisebb kör vagy körök baleseteket jeleznek, de ha a kört követően van az életvonalnak folytatása, akkor az illető biztos kilábal a bajból.

Az életvonal megtörése, majd folytatódása hirtelen változást ígér életmódunkban, vagy akár egy baleset, betegség okozta változást.

Az életvonalon lévő négyzet a megfelelő időben kapott védelemre utal.

Ha az életvonalból a tenyér belseje irányába felfelé és oldalra vonalak futnak ki, az azt mutatja, hogy képes leszel mindenfajta szituációból jól kikeveredni.

Ha az életvonalon a hüvelykujj felé mutat sok apró vonal, az arra utal, hogy hajlamos vagy az idődet vesztegetni.

Kamu a telefonos jóslás? - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=q7S0vKFUeaMJreni


L!FE Magazin - Minden nap 18 órakor a LifeNetwork műsorán!



Nézd meg ezt is:
Online tenyérjóslás - teszteld a kezed!
A 15 legtitkosabb barázdajel a tenyereden
Amilyen a kezed színe, olyan vagy te!



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.