Egy ember, aki csodálatos erőket birtokol

2011.01.19. 0:28

Felhőket kerget el az égen, hihetetlen mennyiségű energiát képes adni, de különleges tudását nem csak erre használja. Célja egy
élhetőbb, boldogabb létezés megteremtése. Carla Gallival beszélgettünk Albert Ignatyenko professzor személyéről, munkájáról.

Sokan azt állítják, parafenomén, és hogy olyan képességek birtokában van, amelyek egy hétköznapi ember számára varázslatos, misztikus, ismeretlen erőknek tűnnek, pedig a professzor is és Carla Galli, Albert Ignatyenko magyarországi képviselője és a Life.huszakértője is biztosan állítja: minden emberben megtalálhatóak azok a belső erőforrások, amelyek segítségével nemcsak saját életünket, de az egész világot jobbá tudnánk tenni.

http://byrev.org

A professzor látványos dolgokat produkál: felhőket kerget el az égen, szuggesztív képességeit latba vetve hihetetlen magasságokba emeli a másik ember energiaszintjét, különleges tudását arra (is) felhasználva, hogy bizonyítsa az erő létezését és működését, de valódi célja messze nem ennyi, ahogy nekünk sem feltétlenül ez a feladatunk.

Neked mi az életfeladatod?Miért is kellene mindenkinek viharfelhőket elkergetni az égről? - teszi fel a kérdést Carla, hiszen erre semmi szükségünk, sokkal fontosabb, a személyes életünkre vonatkozó feladatokat kell megoldani, a rendelkezésünkre álló energiák mozgósításával, és ezek egyike az emberi egészség és fiatalság megőrzése. Természetesen ez nem jelent gondot Albert Ignatyenkónak, de a látványos, figyelemfelkeltő bemutatókkal nem feltétlenül a fiatalság titkának az átadása a célja vagy nem úgy, ahogy azt elsőre vélhetnénk. A valódi célja Carla szerint az, hogy az emberek által lakott világban az emberek lelki-intellektuális létét egy magasabb szintre tudja emelni. Olyan magasságokba, ahol az emberek képessé válnak az öngyógyításra, és arra, hogy a fiatalság erejét és lendületét minden külső beavatkozás és külső forrás nélkül megőrizhessék. Végső soron egy, a mai világnál élhetőbb, boldogabb létezés megteremtése.AFP

A professzor tanítása roppant bonyolult és roppant egyszerű: az emberi testet mikrokozmosznak tekinti és kezeli, és a hangsúlyt ennek a kozmosznak, belső rendjének törvényszerűségeinek megismerésére helyezi, és az egyik legfőbb feladatnak, ha a fiatalság megőrzéséről esik szó - a belső rend és harmónia megteremtését, a kozmoszban való rendrakást tekinti. Ennek értelmében a fiatalság megőrzése folyamatos testi-lelki tisztogatást jelent, a negatív, az ártó gondolatoktól való megszabadulást és a pozitív gondolatok felerősítését.

A professzor már kicsi gyerekként felismerte saját képességeit, és azt, hogy olyan erő birtokában van, amellyel hatni tud másokra, befolyásolni tudja mások viselkedését, cselekedeteit. Az erő, azonban amellyel mi is rendelkezünk, nem kell, hogy látványos, manipulatív módon törjön fel, elég, ha valós önismeret birtokában megtanulunk tiszta kommunikációs csatornákat nyitni a többi ember felé, és engedjük, hogy olyan értékes tulajdonságaink felerősödjenek, mint a bátorság, az állóképesség vagy a kreativitás. Nem véletlen, hogy több évtizedes munkája során ragyogó eredményeket ért el sportolóknál vagy művészeknél, hiszen azokkal az erőkkel való bánásmódot tanította meg nekik, amelyekkel ők maguk rendelkeztek, művészek esetén például az önkifejezés képességét.  

A lényeg, hogy szinte minden belőlünk, belülről fakad, csak rajtunk múlik, milyen gyorsan öregszik meg a testünk és a lelkünk, ahogy az is rajtunk múlik, megtaláljuk-e a saját életfeladatunkat. Ennek elsajátítására bárkinek módja nyílhat, hiszen Carla Gallin, a professzor közvetlen munkatársán keresztül elérhető az a program, amelynek segítségével mindezt elsajátíthatjuk.

Kassai Tini

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!Trendi zene olcsón - A diszkótragédia igazi oka?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110118-diszkotragedia-a-west-balkanban-a-noise-night-life-titka.html Sport és fitnesz lustáknakhttp://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110117-fogy-sport-nelkul-titkos-modszerek-kaloriegetesre.html Titkok az életvonalról - mit rejt a tenyered?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110113-titkok-az-eletvonalrol-mit-rejt-a-tenyered.html A legújabb diéta: Hiába eszel, karcsúbb leszel! (étrenddel)http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110112-a-legujabb-dieta-hiaba-eszel-karcsubb-leszel-etrenddel.html A mell nélküli lány kálváriája - videó!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110112-a-mell-nelkuli-lany-kalvariaja-video.html
Carla GalliAlbert Ignatyenkoparafenomén