pszihológus VV Szandika Való Világ kiborult
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke szilikoncsoda a VV válogatásán elfelejtette megemlíteni, hogy két-három hetente dührohamok gyötrik.

VV Szandika kijátszotta az RTL Klub pszichológiai vizsgálatát, mert eltitkolta dühkitöréseit az orvos elől. A ValóVilág játékosai szigorú pszichológiai vizsgálaton estek át a játékba kerülés előtt, mert a csatornának fel kellett mérnie, képesek-e a játékosok elviselni a bezártságot és a stresszhelyzeteket. Kitöltöttek egy pszichológiai tesztet, és részt kellett venniük egy elbeszélgetésen.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Szandika lakótársa, Sanyi meg sem lepődött a lány viselkedésén - szerinte a szőkeség viszonylag gyakran kerül ilyen állapotba. "Szandika elég sokszor hisztizik, két-három hetente valami bekattan nála, nem tud mit kezdeni magával, csak a földön fetrengve sír. Arra még nem került sor, hogy orvost kellett volna hívni hozzá, általában sikerült megnyugtatni. Nem tudom, mi váltja ki belőle ezt, de ha nem a tervei szerint alakulnak a dolgok, az iszonyatosan fel tudja dühíteni. Ráadásul még hergeli is magát" - mondta a Blikknek Sándor.

Bár a nézők úgy érezhetik, hogy Szandika már jobban érzi magát, a villa pszichológusa továbbra is szemmel tartja a lányt. "Egyáltalán nem árt neki egy kis nyugtató, de nem gondolom, hogy aggódni kellene érte. Látva a képeket egy kicsit én is megijedtem. Lehet, hogy a bezártság miatt most jobban el volt keseredve, de ő pontosan tudja, mit vállalt. Tény, hogy vannak hisztirohamai, de ő ilyen. Azt, hogy ennyire kőkeményen be tud rágni, az édesapjától örökölte, nagyon akaratos egyéniség" - magyarázta Sándor, a lakótárs a Blikknek.

Szandika viselkedését szakemberek figyelik. Abban az esetben, ha úgy döntenek, hogy Szandika saját egészsége érdekében el kell hagynia a villát, akkor természetesen az RTL Klub felmenti a további játék alól, és hazaküldi a lányt.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Döbbenet! Előkerültek Gigi fojtogatós szexvideói - képekkel 18+http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110126-lebukott-a-valovilag-muvesznoje-elokerultek-sokkolo-folytogatos-szexfotoi.htmlVV4: Már a fiúk is sírnak!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-valo-vilag-4-oliver-es-beci-is-sirva-fakadt.htmlVV4: Egymás ellen fordulnak a Rácz testvérek?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-egymas-rivalisa-lehetnek-a-valovilag-4-testverparja.htmlMegvannak a 2011-es Oscar-jelölések!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-megvannak-a-2011es-oscar-jelolesek.htmlBruce Willis kiállhatatlan lett!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-bruce-willis-filmsztar-kiallhatatlan.htmlBalesetet szenvedett Demcsák Zsuzsa!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-osszevarrtak-demcsak-zsuzsa-kezet.htmlDamut testőrök követik mindenhovahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-testorok-kiserik-damu-rolandot.htmlIsmét díjazták Tolvai Renit!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-magyar-kulturaertdijat-kapott-tolvai-renata.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.