asztrológia ezoterika hétvége horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok remek családi hétvége elé néznek, a Szüzeknek pedig figyelniük kell a közlekedésre. Neked mit tartogat a hétvége?

iStockphoto
iStockphoto



Kos



Hétvégi tipp:




Bika




Még szerencse, hogy olyan rugalmasan tudsz ezen a hétvégén igazodni mindenhez. Több programod is máshogy alakul, de nem rossz értelemben. Számos dolgot át kell szervezned, alakítsd úgy, hogy mindenkinek jó legyen. Remekül fog menni, sőt, még egy különleges kalandba is belekeveredhetsz.
Hétvégi tipp: Sikerül majd mindenkinek a kedvében járnod, és a te hangulatod is remek lesz. Élvezd a pihentető és szórakoztató hétvégét.


Ikrek




Szombaton egy kisebb akadályt kellene leküzdened. Állhatatosságod és reális életszemléleted segíteni fog, de csak akkor, ha teret engedsz nekik. Ha azonban elvakultan, érzelmektől túlfűtötten fogsz reagálni egy-egy dologra, amivel egyik szeretted áll elő, bosszúságod származik majd belőle.
Hétvégi tipp: Légy minden helyzetben nyugodt. Menni fog! Gondolj arra, hogy ezt a két napot nem ronthatja el semmi és senki.


Rák




A szombat nyugisan telik, otthonod rendezgetésével fogod tölteni. Ha viszont egy vasárnapi összejövetelre nem mondasz most nemet, akkor egy olyan váratlan és nem betervezett kiadásba kényszeríted magad, ami nem fog jól jönni, főleg most, az újév első hónapjának végén. Figyelj erre oda, és akkor nem lesz gond.
Hétvégi tipp: Mondj nyugodtan nemet, és kínálj fel egy alternatívát. Számos olyan lehetőség van, ami nem kerül pénzbe, mégis épp olyan szórakoztató.


Oroszlán




Egyik szeretted olyan újdonsággal állhat eléd, amin még te is meglepődsz. Lehet, hogy elsőre badarságnak fog tűnni, de inkább maradj csendben, és ígérd meg, végiggondolod a dolgot. Ezek után pedig tartsd be az ígéretedet, és a végeredményt közöld csak. Ha kell, mondj rá bátran nemet.
Hétvégi tipp: Számos olyan kezdeményezés lesz sikeres, ami elsőre nem ígér semmi jót. Mindenesetre annyit megér, hogy gondolkodj el rajta!

iStockphoto
iStockphoto




Szűz




Jó lenne, ha ezen a hétvégén odafigyelnél a közlekedés minden mozzanatára. Akárhova is mész, akárhonnan is jössz, mindig légy figyelmes és körültekintő. Így elkerülheted azt a bajt, ami bizony rád leselkedik, és csak egy óvatlan pillanatodra vár. Kellő taktikázással viszont minden bajtól megóvhatod magad.
Hétvégi tipp: Nem kell megijedni, mert ha mindig odafigyelsz, nem lesz baj. Ne hagyd, hogy bármi elvonja a figyelmedet.


Mérleg




Fontos, hogy a családtagjaid körében elköltött étkezés vagy beszélgetés során légy diplomatikus. Vagy ami még jobb, ha csendben vagy, és kivételesen csak megfigyelőként vagy jelen. Ne nyilváníts véleményt, és semmilyen szinten ne folyj bele semmibe. Csak hallgasd őket, s szükség esetén válaszolj a kínos kérdésekre.
Hétvégi tipp: Megvan a lehetőséged arra, hogy a beszélgetések során olyat tudjál meg, amire már régóta kíváncsi vagy.


Skorpió




Nem kell mindent halálosan komolyan venni. Néha lazíthatnál, főleg most, amikor az idegeid már pattanásig feszültek. Nehéz volt a munkakezdés, az év eleje, ezért muszáj lesz pihenned, mert akármilyen rövid is a február, nem fogod bírni. Ezt a hétvégét a lazulás jellemezze, hidd el, nem fogod megbánni, hogy nem munkára pazaroltad!
Hétvégi tipp: A kötelezettségeid elvégzése után csak a pihenésről, regenerálódásról szóljon ez a hétvége. Csinálj olyan dolgokat, amelyek megnyugtatnak.


Nyilas




Egy kellemetlenségben lehet részed, amit csakis pesszimizmusodnak köszönhetsz. Ha mindig csak a rosszat látod meg, rejtve maradnak előtted az életed szép pillanatai, és megfosztod magad a jótól. Biztos, hogy ezt akarod? Nem, nem akarhatod, s ezt vasárnapra már érzed is.
Hétvégi tipp: Próbálj meg egy kicsit lazítani, legfőképpen érzelmi téren. Nem kell mindig görcsölni. Családi körben biztonságban vagy!


Bak




Meglepetésben lehet részed, ami talán egy kicsit kirángat a szürke hétköznapokból, amikor mindig csak a munkával foglalkozol. Egy feladatod van csak ezen a hét végén: átadni magad a barátaidnak vagy éppen közeli családtagjaidnak és hagyni, hogy minden menjen a maga útján úgy, ahogy van.
Hétvégi tipp: Ne mondj nemet, ha esetleg egy meghívásban lesz részed. Menj el, és érezd jól magad. A munka miatt ráérsz hétfőn aggódni!

iStockphoto
iStockphoto




Vízöntő




Semmi nem indokolja, hogy olyan undok légy az egyik szeretteddel. A sértettséged csak vélt bántalom, ezért próbáld meg végiggondolni dolgaid az elejétől kezdve. Most észrevehetsz olyan apróságokat, amik eddig elkerülték a figyelmedet. Ha hibát fedezel fel másban, gondolj arra, benned is van bőven...
Hétvégi tipp: Teremtsd meg a hangulatot saját magad részére is. Ahhoz, hogy nyugodtan tudj gondolkodni, fontos a kellemes környezet.


Halak




A hétvégéd számos otthoni teendővel fog telni. Lássuk be, ez már éppen esedékes is, hiszen egy ideje igencsak hanyagolod a takarítást, a szortírozást és hasonlókat... Szenteld ezt a hétvégét ezen tetteknek! Ha bármi más programod volt, tedd át a jövő hétre, ez lesz a jó neked, még akkor is, ha ez most fejcsóválásra ösztönöz.
Hétvégi tipp: Nincs semmi olyan, amit ne lehetne elnapolni. Ha azonban otthoni teendőidet fogod most tovább tologatni, előbb-utóbb kellemetlenségben lehet részed.

Ha kíváncsi vagy, mire számíthatsz a jövőben kérdezd szakértőnket Szlovák Esztert!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.