hétvége horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikáknak tökéletes hétvégéjük lesz, a Skorpiók végre helyrehozhatnak egy régi vitát. Lássuk, neked mit hoz a hétvége!

iStockphoto
iStockphoto

Kos

Hétvégi tipp:


Bika



A szombat maga lesz a megtestesült tökéletes hétvégi nap, vasárnap azonban egy kis kellemetlenségre számíthatsz. Egyik ismerősöd elégedetlenségének adhat hangot, ami pillanatok alatt vitát szülhet. Figyelj oda, és még időben cselekedj. Ne hagyd, hogy másvalaki a gondját-baját a te nyakadba zúdítsa.
Hétvégi tipp: Elejét veheted minden veszekedésnek, ha normál hangnemben inkább a megoldásra ösztönzöd a partnered. A kommunikációval igenis sok mindent meg lehet oldani!


Ikrek



Próbálj meg minél többet pihenni mind a két napon! Lehetőséged lesz rá, annak ellenére, hogy összeszerveztél már pár dolgot. Mivel nem adod fel elképzeléseidet, ezek nagy része meg is fog valósulni, ami sok jó élményt ígér számodra. Biztosíts azonban pihenőidőt is magadnak, ne mondd, hogy nincs rá szükséged!
Hétvégi tipp: Igencsak lefáradhatsz, ha még a szabadnapodon sem pihensz. Bár a programok élvezetesek lesznek számodra, de fárasztóak.

Rák



Hétvégi tipp:családi kötelékek

iStockphoto
iStockphoto



Oroszlán



Két program közül kell választanod. Alaposan gondold végig, melyik az, amelyik igazán a kedvedre való. Ha nem csak egyedül veszel részt benne, azt is vedd figyelembe, hogy a párodnak vagy barátodnak melyik tetszene, és e szerint válassz, hogy egy felejthetetlen élményben legyen mindkettőtöknek része.
Hétvégi tipp: Jól fogsz dönteni! Csak hallgass a szívedre, és olyan élményekkel gyarapodhatsz, amiket még pár évig emlegetni fogsz.


Szűz



Hétvégi tipp: vegyél ki egy filmet,

Nektek bejönnek a horoszkópok?



Mérleg



Hétvégi tipp:gyertyafényes aromaterápiás fürdő jót fog tenni.

Skorpió



Hétvégi tipp:Hozd elő az ügyet, és beszéljétek meg!


Nyilas


szeretetből jövő törődés
Hétvégi tipp:

iStockphoto
iStockphoto


Bak



Hétvégi tipp: otthon!


Vízöntő



Hétvégi tipp:energiát


Halak



Hétvégi tipp:jót fog tenni!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.