telefonszám párkapcsolat szerelem számmisztika ezotéria pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvan az új kiszemelted, de szeretnél róla többet tudni? Ha már telefonszámot cseréltetek, ez nem is olyan nehéz. Csak némi számolást igényel...

Mivel az életben nem léteznek véletlenek, így a "nagy Ő" telefonszáma sem az. Csak számolnod kell egy kicsit, és máris megtudhatsz egy-két érdekes dolgot szerelmedről a számmisztika segítségével.

Így számolj:
Példa telefonszám: 0630 987 65 43
0+6+3+0+9+8+7+6+5+4+3 =51; 5+1=6

Ha a végeredmény 1: ő a partikirály
Elszánt, ambiciózus és vállalkozó kedvű, nagy adag magabiztossággal megspékelve. Lehengerlő a stílusa, így egyértelműen ő a "number one" minden társaságban.

Istockphoto
Istockphoto

Ha a végeredmény 2: ő az igazi gentleman
Ezt a pasit már messziről fel lehet ismerni, elég, ha megcsörren a telefonja, ugyanis csengőhangja valószínűleg valamelyik klasszikus zene. Az ilyen férfiak igazi érzékeny lelkek, akiket könnyen vérig lehet sérteni.

Ha a végeredmény 3: ő a vagány
Ha nem létezne mobiltelefon a világon, ő biztosan teljesen elveszett lenne, vagy ő maga találná fel a készüléket. Az ő telefonja valószínűleg egy csúcsszuper okostelefon, amin nemcsak telefonálni és SMS-ezni tud, de bármikor megnézheti az e-mailjeit is, hiszen minden percben mindenki számára elérhetőnek kell lennie.

Ha a végeredmény 4: ő a megfontoltság szobra
A telefonbeszélgetés vele rövid, tömör és lényegre törő, hiszen mindig ügyel a költségekre. Viszont ha megígéri, hogy felhív délután 5-kor, akkor csúcsidő ide vagy oda, biztosan megcsörren a telefonod. Benne mindig meg lehet bízni, állja a szavát.

Istockphoto
Istockphoto

Ha a végeredmény 5: ő a kalandor
Ez a srác pörög-forog, folyton úton van, így mindig nála a mobilja. Szereti a telefonját feldobni különféle dolgokkal, csengőhangokkal, imádja a viccet. Aki egyszer meghódítja, sosem fog mellette unatkozni. Ő sosem áll le, mert a változatosság és a kaland a lételeme.

Ha a végeredmény 6: ő a diplomata
Ez a srác igazi romantikus lélek, nagyvonalú, rajong a művészetekért és igen kifinomult ízléssel rendelkezik. Néha kicsit félénk a telefonba, az üzenetrögzítőtől pedig kifejezetten frászt kap, de hallgatóságnak nagyszerű.

Ha a végeredmény 7: ő a művészlélek
Ez a srác nagyon érzékeny és megfontolt. Sokszor félre is értik az emberek, mert belátást enged a saját kis lelkivilágába. Telefonálni sem egyszerű vele, mert lassan beszél, és minden szavát ezerszer is átgondolja, de legalább odafigyel arra, amit mondasz.

Istockphoto
Istockphoto

Ha a végeredmény 8: ő a céltudatos-akaratos
Ez a srác nem szórakozik, ő pontosan tudja, mit akar, és ez az élet minden területén megnyilvánul, ha telefonál, akkor is. Mindig kényesen ügyel arra, hogy a beszélgetés ne terelődjön más irányba, és ne legyen üres fecsegés...

Ha a végeredmény 9: ő az igazi társ
Néha kicsit hűvös, de alapvetően nyílt és szimpatikus. Sokkal fontosabb számára a barátság és a szerelem, semmint holmi karrier. Igazi barát és jó tanácsadó. Időnként magára veszi a világ terheit, és ekkor igazi aktivistaként küzd eszméiért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.