heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákokra buli és tombolás vár, a Mérlegeknek azonban ideje lenne végre pihennie és feltöltődnie a hétvégén.

Kos





Istockphoto
Istockphoto

Hétvégi tipp: A mobilodat feltétlenül kapcsold ki, hogy senki se zavarhasson! Lehetnek váratlan hívások, amelyek felkavarhatják érzelmeidet.


Bika



A hétvégére több meghívást is kaphatsz. Jól gondold végig, hogy melyiket fogadod el, és hogy mire is vágysz tulajdonképpen, mert most amit kigondolsz, az valóra válhat. Ha bosszantani szeretnél valakit, az is összejöhet, de ezt gondold végig, mert a végén csínytevésed visszaüthet.
Hétvégi tipp: Ezen a hétvégén nincsen lehetetlen. Bármi megtörténhet! Éppen ezért is fontos, hogy ne gubózz be, hacsak nem ez a szíved vágya.

Ikrek



Miután előrelátó voltál, nem kell magányosan töltened a hétvégédet. A barátaid nagyon örülnek a közös programnak, régen voltatok már így együtt. Most olyan beszélgetésre lehet számítani, ami nem mindennapos, csak ritkán adatik meg, és sokat tanulhatsz belőlük.
Hétvégi tipp: Engedd el magad, és élvezd a barátaid társaságát! Legyél spontán, és igyekezz minden zavaró tényezőt kizárni!

Rák



Egy belevaló, tombolós kis buli jól jönne neked, mivel ott ráébredhetnél, milyen sokan élvezik a társaságodat. Egy nagy beszélgetés is férjen bele az idődbe. Az lenne a legjobb, ha egy idegennek öntenéd ki a szíved. Meg fogsz lepődni, mennyire máshogyan látják a helyzeted!

Istockphoto
Istockphoto

Hétvégi tipp: A parti alkalmával ügyelj az alkoholfogyasztásodra, mert most könnyen átlépheted az a határt, amit nem kellene.

Oroszlán



Hétvégi tipp:


Szűz



Sokat segíthet, ha egy jó barátnak elmondhatod azokat a dolgokat, amiket családtagjaiddal nem szívesen osztanál meg. Ha nem megoldható, hogy találkozzatok, akkor jobban teszed, ha veszel egy mély lélegzetet, és elmeséled neki a gondolataidat telefonon.
Hétvégi tipp: Borús hangulatod vasárnapra tovaszáll, mintha nem is lett volna. Egy jó baráti csevej sokat segít majd most rajtad.

Ha többet szeretnél tudni a jövődről, kérdezd szakértőnket, Robelint!





Mérleg



Hétvégi tipp:


Skorpió



Az érzés, hogy addig alhatsz, ameddig csak akarsz, mosolyt csal az arcodra, de ne éld bele magad túlságosan! Egy gyermek vagy egy gyermeklelkű felnőtt bizony hamar keresztbe húzhatja számításaidat. Szombaton minden otthoni teendődet végezd el, hogy vasárnap lógathasd a lábad kedvedre!

Istockphoto
Istockphoto

Hétvégi tipp: Ne lustálkodj sokáig, mert remek délutáni programban lehet részed, amit a barátaid biztosítanak majd számodra.

Nyilas



Nem számít, hogy hétvége van, s nem egy dolgos munkanap, újra beindulsz, jössz-mész ezerrel. Ember legyen a talpán, aki tud követni! Sokan irigylik tőled ezt a lendületet, viszont van, aki szívesen csatlakozna hozzád, de lehet, hogy nem veszed észre ebben az eszeveszett tempóban.
Hétvégi tipp: Figyelj oda az emberi reakciókra! Azokból sokat megtudhatsz. Vasárnap azért pihenj egy kicsit, hogy legyen erőd a jövő hétre!

Bak



Nem hagynak békén a barátaid vagy a családtagjaid. Hiába szeretnél otthon ülni és begubózni, ez most lehetetlennek tűnik. Ha van gyermeked, akkor ő rágja a füled, hogy menjetek valahova, hisz mindig csak ígérgeted, de a barátaid is kitalálhatnak programot, s nem mondhatsz nemet.
Hétvégi tipp: Szombaton engedhetsz a csábításnak, de a hét vége hátralévő részét inkább olyan tevékenységekkel töltsd, amelyek ellazítanak és feltöltenek.

Vízöntő



Hétvégi tipp:


Halak



Már nagyon hiányzik, hogy a számodra fontos emberekkel töltsd a hétvégét? Itt az idő! Ha otthoni teendőid miatt nem is tudod mind a két napot nekik szánni, pár óra biztos bele fog férni. Már rég nem találkoztatok, így sok minden van, amit meg kell beszélnetek.
Hétvégi tipp: A barátokra mindig kell, hogy legyen időd. Ne halogasd, és ne keress kifogásokat! Rajtad múlik, csak akarni kell.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.