hipnózis lélek cirkusz fül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tekintete helyett a fülével, pontosabban a rajta csüngő fülbevalókkal hipnotizál egy német férfi.

A 39 éves Hannibal Helmurto különleges fülbevalókat használ ahhoz, hogy transzba ejtsen valakit. Mindegyik füle cimpájáról több centiméter átmérőjű korong lóg, azokon pedig spirál kígyózik és bűvöli el a hipnotizálandó illetőt. A füllel hipnotizáló tudását cirkuszban mutogatja, nevezetesen a Horror Cirkuszban, mely jelenleg Nagy-Britanniában vendégszerepel.


A férfi eredeti "szakmája" kardnyelő. Azután kezdte gyakorolni a hipnotizőrséget, hogy fülébe jutott: segítheti a pengék nyeldesésében. Hamarosan úgy találta, hogy könnyebben ejt transzba embereket a fülével, mint a szemével. Legjobb klienseknek a legintelligensebb embereket tartja, mert ők - mint mondja - általában jobban tudnak összpontosítani.

"Egyszer egy csapatnyi embert vonatként járattam meg a porondon, egy fickó pedig azt hitte, hogy japán humorista. De nem tudott egy árva szót sem japánul" - idézte a csudafülű férfit a lap.

forrás: MTI

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.