tudattalan jelentés Jelek álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az éjszaki álmoknak sokan nem tulajdonítanak nagy jelentőséget, pedig akár fontos üzenetük is lehet. Miközben alszunk, az agyunk újraéli, feldolgozza és rendszerezi a napközben történt dolgokat. Ha ezért jobban odafigyelsz az álmaidra, akár a magánéleti problémák kulcsát is megtalálhatod.

Hibás vagy elvesztett tárgyak:

Ha álmodban nem találod a telefonod, esetleg elromlott az autód vagy szeretteid keresed, de nem találod, azt jelenti, hogy az életed egy területe most javításra vagy odafigyelésre szorul. A telefon például a kommunikáció hiányára utal, vagyis lehetséges, hogy nem találod a közös hangot valakivel.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Pénz (váratlanul nyert vagy elvesztett vagyon):

Az álombéli pénz szimbolizálja az életünkben fontosnak tartott értékeket. Ezért ha arról álmodsz, hogy sok pénzt kaptál váratlanul, azt jelenti, hogy eljutottál az életed egy olyan szakaszába, amikor tisztábban kezdesz látni, rájössz, melyek az igazán fontos dolgok számodra. Az elvesztett pénz ebből kiindulva az értékrended és az érzéseid közti szakadékra utal.

Két orgazmus egy pincértől? Nézd meg új websorozatunkat!


Újra az iskolapadban találod magad, megbuksz egy vizsgán:


thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Te vagy egy szeretted beteg vagy haldoklik:



Üldözés:



Fogak (szép, tiszta fogak vagy lyukas, sötét fogak):



Meztelenség:



thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Repülés vagy süllyedés:




Víz:

Egy bizonyos érzelmi helyzetre utal, attól függően, hogy milyen formában jelenik meg. A hurrikánok jelzik a nagyobb kihívást jelentő érzelmi helyzeteket, míg a csendes patakok, nyugodt tavak a csendes, kiegyensúlyozott érzelmi állapotra, vagy akár egy idilli romantikus kapcsolatra is utalhatnak.

Hiányzik egy hajó, repülő, busz stb.:

A járművek szimbolizálják az életben való mozgás képességét. Ezek képviselik a vágyainkat, képességeinket a céljaink megvalósítására. Ha valamelyik hiányzik, valószínűleg nehéz időszakot élsz át, amikor nehezen találod a megfelelő megoldásokat.

A csillagjegyek megmutatják, kiből lesz a sztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110304-a-csillagjegyek-megmutatjak-kibol-lesz-a-sztar.htmlJerzynek nem Gigi az igazi szerelme!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110302-gigi-es-jerzy-nem-lesznek-sokaig-egyutt.htmlMárciusi karrierhoroszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110225-marciusi-karrier-horoszkop.htmlSzerelmi horoszkóp márciusrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110225-szerelmi-horoszkop-marciusra.htmlHavi horoszkóp márciusrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110225-marciusi-horoszkop.htmlAmikor a nagyi üzen - Holtak, akik visszatérnekhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110215-igazsag-vagy-amitas-mit-tud-egy-lato.htmlMikor születtél? Ilyen kutya illik hozzád!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110215-csillagjegyd-elarulja-milyen-kutya-illik-hozzad.htmlA kínai holdújév meghökkentő babonáihttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110211-a-kinai-holdujev-meghokkento-babonai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.