Szandika felakasztotta magát, de túlélte

szex prostituált öngyilkosság VV Szandika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A huszonegy éves lány már megtapasztalta az élet árnyoldalait - nem is egyszer.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

A plasztikcica a vallásban is keresett megnyugvást, de a hithű közegből a pszichiátriára, majd az utcára került. Szandi azt már korábban megvallotta lakótásainak a villában, hogy egyszer olyanannyira kétségbeesett, hogy öngyilkos akart lenni: gyógyszereket szedett be, és felakasztotta magát.

Szex, szerelem, szingliség? Mindez egy sorozatban! Nézd meg most!



,,Szerencsére nem sikerült a tervem. Túléltem! És mai ésszel soha többé nem próbálnám meg! Azt mondanám, hogy kinőttem már azt az időszakot, és örülök is neki. Édesanyám egy vallási közösség tagja, megpróbált engem is arra az útra terelni, de hamar rájöttem, hogy én erkölcstelen vagyok, és paráználkodom is, arról már nem is beszélve, hogy képtelen vagyok végigülni két óra hosszát egy felekezetben."- magyarázta Szandi. A lány végül prostinak állt, de két hét után nem bírta tovább. Most már soha többé nem szeretne így élni!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Gigi és Béci az éhező gyerekeknél járthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110316-gigi-es-beci-az-ehezo-gyerekeknel-jart.htmlGigi hazudott Bécinekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110316-gigi-hazudott-becinek.htmlVV4: Lilu sírt Jerzy döbbenetes gyerekkori emlékeinhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110315-jerzy-ehezett-gyerekkoraban.htmlBetörtek a népszerű tinisztárhoz!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110315-rajongok-tortek-be-justin-bieberhez.htmlHujber Feri: "Aki nem hisz a karmában, az egy idióta" Videóhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110315-hujber-feri-aki-nem-hisz-a-karmaban-az-egy-idiota.htmlOlivért szájba vágták egy bordélyházbanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110314-olivert-szajba-vagtak-egy-bordelyhazban.htmlVV4: Elfojtott vágyak, vad csókok - kifulladásighttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110314-alekosz-beszedtechnika-orat-adott-jerzynek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.