családalapítás Való Világ 4 VV Laci pánikbetegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laci megvilágosodott a ValóVilágban, rádöbbent, hogy eddig csak a pénzt hajszolta, most pedig családot szeretne.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Szerdán vitték kórházba VV Lacit, szívinfarktusos tünetekkel, de a vizsgálatok nem mutattak szervi problémát. Kiderült, hogy pánikrohama volt, a villába másnap reggel térhetett vissza. Csütörtökön megint rosszul lett, aminek hatására bejelentette, hogy feladja a küzdelmet, és elhagyja a villát. Ezután megint kórházba vitték, de egy éjszaka után saját felelősségére távozott, mert egészségesnek érezte magát. Másnap a barátaival ebédelt és már alig várta a neki szervezett welcome-partit.

Ezek után nem csoda, hogy mindenki azt találgatja, hogy lehet az, hogy Laci ilyen hamar meggyógyult. Lehet, hogy a ValóVilág szamurája átverte a közönséget és a műsor készítőit is? A Fókuszban aztán minden kiderült. A magazinműsor egyik riportere így nyilakozott a Borsnak:

"Végig nevetgélt, míg a riportot készítettük. Azt mondta, maga alatt volt az utóbbi napokban, sokat gondolkodott, hogy mi hiányzik az életéből, és ez felőrölte. A villa fiataljai rádöbbentették, hogy eddig csak a pénzt hajszolta, de azon nem lehet boldogságot vásárolni. Családot akar, és gyerekeket. Attól, hogy 'megvilágosodott', és hogy hajnal óta látogatták a barátok, azonnal meggyógyult. Már semmi baja, kiváló hangulatban nyilatkozott.

Laci édesanyja mintha megérezte volna, hogy fia összeroppan. Pár nappal ezelőtt azt nyilatkozta, hogy fia eddig csak a pénzszerzést tartotta fontosnak, nem nagyon foglalkozott a családalapítással, pedig ő már nagyon vágyna unokákra. Szerinte Laci elgondolkodott az életén a villában, önmagába nézett, és olyan lelki fejlődésen ment keresztül, ami semmilyen katonai kiképzéshez nem hasonlítható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.