ValóVilág 4: Anikó lesz a következő kiválasztott

VV Éva VV Alekosz VV Anikó győzelem VV Jerzy Való Világ 4 kiválasztás párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett Jerzy Béci felett aratott győzelme, hiszen eddig nem láttunk tőle olyan megnyilvánulást, ami miatt a párbajhős szerepébe képzelhettük chippendale-bajnokunkat. De ki lesz a következő kiválasztott?  Robelin, a Life.hu ezoterikus tanácsadója megjósolta!

A mesébe minden belefér, így az is, hogy az kapjon esélyt a győzelemre, aki jelenlétével csupán sűríti a levegőt, és csak annyit tudhatunk be neki, hogy a villa amazonja vele elégíttette ki biológiai szükségletei egy részét. És persze azt se feledjük, hogy neki sikerült előcsalogatni Évából a köpködő viperát.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Szerinted ki érdemli meg a VV4 főnyereményét?







rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


Bár a visszaköltözött villalakók nem beszélhetnek arról, hogy a nézők hogyan állnak a még versenyben lévőkhöz, viszont tanácsaikkal igyekeznek befolyásolni majd őket a valódi helyzetnek megfelelően, ami alapján a fentiek logikus lépésnek látszanak.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.