Vilmosról gyakran elfelejtették, hogy herceg

esküvő király herceg Kate Middleton Vilmos herceg egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alázatos, udvarias és kedves - így jellemzik egykori tanárai Vilmos herceget. Pedig az első órájáról az egyetemen rögtön el is késett. Mikor diáktársai felismerték, nagyon zavarba jöttek, de ő könnyedén oldotta a feszültséget.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=xwOgHb9el4nFgOT2

Vilmos herceg és menyasszonya elárulták, mit kérnek nászajándékbahttp://www.life.hu/tested-lelked/20110317-vilmos-herceg-jotekonykodast-ker-naszajandekba.htmlMi lehet az étlapon Vilmos herceg és Kate esküvőjén?http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110314-mi-lehet-az-etlapon-vilmos-herceg-es-kate-eskuvojen.htmlÚjabb sztár kapott meghívót Vilmos herceg lagzijárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110302-elton-johnt-is-meghivtak-vilmos-herceg-eskuvojere.htmlExbarátnői is hivatalosak Vilmos herceg lagzijárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110221-vilmos-herceg-es-kate-middleton-eskuvoi-meghivoi.htmlSztriptíztáncosnők is lesznek Vilmos herceg legénybúcsújánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110216-sztiptiztancosnok-is-lesznek-vilmos-herceg-legenybucsujan.htmlKate Middleton vékonyabb, mint valaha - fogyókúrázik vagy stresszel?http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110422-kate-middleton-vekonyabb-mint-valaha-fogyokurazik-vagy-stresszel.htmlMagyar tervezők álmodták meg Kate Middleton esküvői ruhájáthttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110421-magyar-tervezok-almodtak-meg-kate-middleton-eskuvoi-ruhajat.htmlKate Middleton bevásárolt a nászútjárahttp://www.life.hu/legytrendi/20110420-kate-middleton-bevasarolt-a-naszutjara.htmlElbukhatja az esküvőt Kate Middleton! - Az orvosi vizsgálat dönthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110419-elbukhatja-az-eskuvot-kate-middleton-az-orvosi-vizsgalat-dont.htmlKate Middleton családját sem kímélik a lesipuskás fotósokhttp://www.life.hu/szorakozz/20110408-kate-middleton-csaladjat-sem-kimelik-a-lesipuskas-fotosok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.