ValóVilág 4: Kit hív ki Anikó párbajozni?

VV Anikó kihívás VV Jerzy Való Világ 4 párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik a finálé, és mindenkit az foglalkoztat, hogy milyen taktikát választ Anikó. Ki lesz az, akit ma párbajozni visz? Robelin, a Life.hu ezoterikus tanácsadója megjósolta!

Ha Anikót jellemezni kellene, semmi esetre sem említeném egy napon őt azzal a csodálatos virággal, ami ugyanúgy szereti és értékeli a napsugarakat, mint én. Már csak azért is, mert nem a Nap jut eszembe azokról a villalakókról, akikhez kedve szerint mosolyogva közeledik.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Már nem is számolom, hányszor tett fogadalmat arra, hogy mikor, kivel szemben mit nem tesz többé, és mit tart "ezek után" (őt idézve) szem előtt.
Ahogy telik az idő és távolodik a kiválasztás ideje, annál nagyobb Anikóban a szorongás, még akkor is, ha mindezt igyekszik leplezni. Kifelé azt mutatja, hogy erős, és kézben tartja a helyzetet. Én inkább azt látom, hogy az a bizonyos legfeljebb helyzet egy gyűrött papír zsebkendő, mert akkora benne a feszültség, hogy ha rákötnének egy hatalmas reflektort, nappali világosságot varázsolna maga körül éjfélkor is.

Bár sokszor említette, hogy Évát vinné ki párbajra, és hinni is lehetne neki, de időnként megszólal benne egy vészcsengő, ami arra figyelmezteti, hogy aki három párbajt nyert, nyerhet akár négyet is! Szinte látni a szemein, hogy Alekoszban is gondolkodik, de csak néhány másodperc erejéig. Ugyanis megfordulhat a fejében, hogy Alekosz mögött - vele szemben - sokan állnak. Éva, Olivér, Szandika rajongói közül jó páran eresztenének meg akár több SMS-t is, és ezekhez képest csekély létszámú az ő tábora.
Egyedül Jerzy az, aki ellen esélye lehet a győzelemre, különösen, hogy most már Gigiék sem állnak a chippendale fiú mellett. Azért erre nem tenném fel a havi jövedelmemet, annak ellenére, hogy ráférne a sokszorozódás, de ha így tennék, nem tudom, miből élnék a következő fizetésig. Ugyanis nem kizárt, hogy akadna jó pár SMS, ami azért indulna útjára Jerzy nevével, csakhogy kiessen a fekete démon.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Jelenleg minden jel arra mutat, hogy Jerzyt választja. Hacsak nem csiklandozza meg a kisördög, arra számítva, hogy úgysem lesz nyertes és egy utolsó késdöfést még szán az Éva-Alekosz párosnak. Addig is kiélvezi, hogy mindannyian számíthatnak arra, hogy őket hívja tetemre. Tetszik is neki, és élvezettel kóstolgatja őket.

Hiába! Van, akinek már ennyi öröm is maga a boldogság.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.