Kultikus túra a Földön - Tarts velünk!

csakra energia Föld ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akadnak a Földön helyek, ahol ma még aligha magyarázható módon, de megmozdul, lüktetve táncolni kezd bolygónk energiája, új erővel töltve fel az emberi szervezetet is.

Ha a folyamatos munka, a stressz és az általános kimerültség miatt elfelejted, hogy a tested és lelked nem lesz képes hosszú ideig "töltés nélkül" üzemelni, az bizony okozhat kínos, fájdalmas meglepetéseket.

A pihenés és a görcsök tudatos elengedése segíthet ugyan a baj megelőzésében, de olykor hatékonyabb, ha a Földünkön található hatalmas akkumulátorokhoz: a mágikus erővel bíró helyekhez fordulsz friss energiáért. A bolygó, amelyen élünk, ugyanis úgy tűnik, egyetlen hatalmas energiaraktár, csak meg kell találnunk azokat a helyeket, ahonnan, mint egy varázslatos konnektorból, energiát vételezhetünk.

Thinkstock
Thinkstock

Szakemberek szerint a Földön hét nagy csakra található (energiaközpont), amelyek tulajdonképpen megegyeznek az emberi test csakráival:

Gyökércsakra: Jeruzsálem
Aligha van olyan keresztény ember, aki ne látogatna el szívesen Jeruzsálembe, hogy magába szívja a mágikus erővel teli poros, forró levegőt.
Jeruzsálem Izrael fővárosa, politikai és vallási központ. A keresztények, a mohamedánok és a zsidók egyaránt szent helyként tisztelik. A júdeai hegység közepén, 800 méter magasan fekvő városban található a Golgota, ahol a biblia szerint keresztre feszítették Jézust.

AFP
AFP

Szexcsakra: Andok
Az Andokban, a Titicaca-tavat körülvevő fennsíkon található Tiahuanaco, a preinka kultúra vallási központja. Máig ismeretlen az a technológia, amelynek során a gigantikus méretű, mágikus erőt sugárzó templomokat, épületeket létrehozták.

Thinkstock
Thinkstock

Napfonatcsakra: Ausztrália
Állítólag jelenleg nem működik ez az erő... Mégis emberek százezrei utaznak minden évben Ausztráliába, ahol a civilizáció hajnalán az őslakosok telepátiával kommunikáltak egymással, így győzték le a hatalmas távolságokból fakadó hátrányokat.

AFP
AFP

Szívcsakra: Magyarország
A csakraelméletek szerint éppen hazánkban lelhető a legkiemelkedőbb metszéspontja a mágikus-mágneses hálónak: itt dobog a Föld szíve.

Thinkstock
Thinkstock

Torokcsakra: India
Akár India szent folyójához, a Gangeszhez, akár bármely arannyal borított templomához indulsz, esetleg egy koldus érintését éled meg egy materialista szemlélet szerint "szegény koszos" kis faluban... biztos lehetsz benne, hogy kultikus erőkkel feltöltődve érkezel majd haza.

AFP
AFP

Homlokcsakra: Bermuda-háromszög
A titokzatos háromszög, mely már régóta lázban tartja az emberek fantáziáját a Miami és Puerto Rico közti térségben található és a tengerszint alatti 8500 méteres mélységtől egészen az égig ér. Közel 2000 hajó és 75 repülőgép tűnt már el itt nyom nélkül. Akadnak, akik a Föld mágneses erőterét teszik felelőssé a titokzatos eltűnések miatt, mások szerint a háromszög a kapu, amely más világokba vezet, éppen ezért sokan keresik az átjárót...

Thinkstock
Thinkstock



Koronacsakra: Tibet
Bár Tibetben több mágikus hely is lelhető, az egyik leghíresebb a Potala palota, mely a Lhásza városától nyugatra emelkedő dombon helyezkedik el. A 13 emelet magas építmény összterülete százharmincezer négyzetméter és állítólag pontosan 999 szobából áll. Naponta 1600 zarándok járja be labirintusszerűen összekötött termeit.

AFP
AFP

Nos, amennyiben úgy érzed, hogy szükséged van a különleges és szupergyors töltődésre, azért, mint láthatod, nem kell félned attól, hogy a szükséges energiáért egészen Indiáig kell zarándokolj, hiszen az energia az energia, és nyugodtan választhatsz a távoli földrészeken lelhető csakrák helyett közelebb eső helyet is a szükséges töltés érdekében, hiszen Magyarország is kiemelt figyelmet kap a kultikus térképen. Ám ha mégsem Magyarországban gondolkodnál, mert valamiért nem vonz a szívként dobogó Dobogókő, akkor eláruljuk neked, hogy a hét csakra mellett más úton is elindulhatsz a kultikus energiatúrára: ajánljuk mindjárt a régen Tündérösvénynek vagy Sárkányösvénynek is nevezett "Ley-vonalakat", amely mint egy óriási háló feszül rá a Földre.

AFP
AFP



De hogy még izgalmasabb legyen a választás, eláruljuk, hogy a hét csakra mindegyike a mágikus háló egy-egy metszéspontján helyezkedik el. De ugyanilyen metszéspont fölött lelheted meg Stonehenge-t is, amely akár egy hatalmas energiareaktor, hónapokig tartó erővel ajándékoz meg, ha felkeresed, miközben a legkülönbözőbb betegségekre is gyógyító erővel hat.

Fontos tudni, hogy őseink tudatosan választották ki a szent helyeket a szertartások számára, és csakis ott építettek kultikus célokat szolgáló építményeket, ahol érzékelhetően áramlik, körkörösen forog az energia. Ha így tekintjük, a választható lehetőségek száma sokszorosára bővült, hiszen választhatod akár Egyiptomot is úti célként, vagy a napfényes Akropoliszt, esetleg a francia Alpok valamelyik meseszép kolostorát.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.