idegösszeomlás sírás Lady Gaga show botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga nagyon magabiztos előadónak tűnik, a minap mégis elsírta magát egy televízióműsorban.

A botrányos és feltűnő viselkedéséről ismert popénekesnő nagy meglepetést okozott. Az HBO egyik showműsorában ugyanis - miközben énekelt -, egyszer csak elsírta magát. Csak találgathatunk, hogy ez csupán egy újabb showelem vagy egy valódi idegösszeroppanás volt.

Northfoto
Northfoto

"Nagyon rossz hangulatban voltam akkor. Eszembe jutott az a sok ember, aki ellenem van, és tönkre akar tenni. Azon gondolkodtam, hogy miért nem tudom semmibe venni a véleményüket" - magyarázta Gaga, aki néha még mindig vesztesnek és elveszettnek érzi magát.

Lady Gaga szeretné azt is, ha a hozzá hasonló önbizalomhiányos gyerekek példát vehetnének róla, ezért próbál harcolni a saját bizonytalansága ellen is. "Gyakran, amikor reggelente felkelek, azt mondogatom magamnak, hogy én egy szupersztár vagyok, mivel tudom, hogy a rajongóimnak szükségük van rám."

Vilmosról gyakran elfelejtették, hogy herceghttp://www.life.hu/tested-lelked/20110426-ilyen-volt-vilmos-herceg-az-egyetemen.htmlAz álomnő nem jár szürkében - Milyen jelentést hordoznak a színek?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110422-milyen-jelentest-hordoznak-a-szinek.htmlVV4: Az okostojás is megzápulhathttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110422-valo-vilag-4-ilyen-az-igazi-alekosz.htmlMéregteleníts a Life.hu-val! - 7. nap (vasárnapi étrend)http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110421-meregtelenits-a-lifehuval-7-nap-vasarnapi-etrend.htmlMéregteleníts a Life.hu-val! - 6. nap (szombati étrend)http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110421-meregtelenits-a-lifehuval-6-nap-szombati-etrend.htmlMilyen lesz a húsvétod? Horoszkópod elárulja!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110421-husveti-horoszkop.htmlMéregteleníts a Life.hu-val! - 5. nap (pénteki étrend)http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110421-meregtelenits-a-lifehuval-5-nap-penteki-etrend.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.