16 év barátság után tudták meg, hogy testvérek

adoptálás rokonság testvér barátság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymástól alig pár kilométerre laktak a barátnők, mégsem sejtették, hogy testvérek! 16 év barátság után azonban kiderült az igazság!

A két jó barátnő, Alison Slavin és Sam Davies mindig úgy gondolták, olyan jól megértik egymást, mintha testvérek lennének. Gyakran viccelődtek is ezzel, főleg amikor az ismerősök megemlítették, hogy külsőre is hasonlítanak. Amikor azonban kiderült, hogy valóban féltestvérek, a hír sokkolta őket. Alison akkor jött rá az igazságra, amikor egy barátja megtudta, hogy ki az igazi édesanyja. Alisont ugyanis még kiskorában örökbe adták, és nem ismerhette az igazi szüleit.

Northfoto
Northfoto

Alison Slavin és Sam Davies

A 41 éves nő ekkor azonnal felkereste az édesanyját, aki az édesapja nevét is elárulta. "Elmondta, hogy 19 éves volt, amikor örökbe adott, és az édesapám egy bizonyos Terry Cox" - tette hozzá Alison. Bár eszébe jutott, hogy Sam édesapját is így hívják, először nem gyanakodott semmire, csupán véletlen egybeesésnek tartotta. "Azt gondoltam, hogy Bristol hatalmas, mennyi esélye lehet annak, hogy pont ugyanarról a Terry Coxról van szó? Pedig ő volt!" A két testvér már a feltételezéstől is nagyon izgatott lett, azonban amikor a DNS-teszt eredményei is bebizonyították, hogy valóban rokonok, határtalanul boldogok lettek. "Mindig szerettem volna egy testvért, és a legjobb barátnőnél nem is kívánhattam volna jobbat" - mondta Sam. A testvérek egyedül csak azt sajnálták, hogy 16 évnek kellett eltelnie, hogy kiderüljön az igazság, azóta azonban igyekeznek még több időt együtt tölteni.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.