VV Anikó lebukott az RTL Klub műsorvezetőjével

VV Anikó csábítás Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilágban ismerkedtek meg, és szerda éjszaka, egy buli után estek egymásnak. Tagadni nem lehet az affért, de Anikó nem akarja folytatni a dolgot.

Fotó: Mudra László [origo], RTL Klub
Fotó: Mudra László [origo], RTL Klub


Iszak Eszter és VV Zsófi után most VV Anikóval kavart Istenes Bence - aki vélhetően nagyon élvezte huszonnegyedik születésnapját. Éjfél körül ment ki a Nyugatinál lévő Eiffel térre Anikóval, s egy lépcsőn üldögélve beszélgettek húsz percig - olvasható a Borson.

A Bors által készített képeken látható, amint felállnak, és a Nyugati pályaudvar oldalához sietnek fel, hogy a fürkésző szemek elől elbújhassanak. A fiatalok már az épület oldalánál egymásnak estek, amiből hatalmas csókcsata kerekedett. Ezt követően a pár a vasúti vágányok szomszédságában keresett egy nyugodt helyet, ahonnan csak másfél óra múlva távoztak. Egyelőre homály fedi, mi történt ez idő alatt a ValóVilág Rosszkislányával és a NekedValó műsorvezetőjével, Istenes Becével.

Másnap Bence így nyilatkozott a Borsnak: ,,Micsoda? Van róla képetek? Hát most mit mondjak erről? Jó kis buli volt, jól éreztük magunkat. Egyszer már találkoztunk egy rendezvényen, ez volt a második alkalom. Kicsit beszélgettünk és ennyi. Nagyon aranyos lány különben" - tette hozzá a srác. Anikó azonban kissé bepánikolt: ,,Nem, nem, nem, nem, nem. Most befejezem ezt a beszélgetést, és telefonálok egyet" - közölte, majd néhány óra múlva mégis nyilatkozott. ,,Istenem, megtörtént, kapott a szájára pár puszit. Felköszöntöttem a szülinapján, ha úgy tetszik, de biztos, hogy nem lesz folytatása. Egyébként nem tudom, mennyi ideig tartott ez a dolog, de egy biztos, otthon aludtam" - magyarázkodott a fekete démon.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.