VV Gigi Való Világ 4 szerelem Müller Attila változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Gigi műsort vezet, rengeteg felkérése van, és amire álmában sem mert volna gondolni néhány héttel ezelőtt: rátalát a szerelem.

Gigi élete fenekestül felfordult, amint elhagyta a villát. Egy csapásra népszerű lett, és bár szakítása Jerzy-vel igen megviselte, a sok munka segített neki talpra állni. Most komoly tervei vannak, és maga mögött akarja hagyni azt a múltat, amikor még erotikus munkákkal kereste kenyerét.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

A barna celeblány igen sok ajánlatot kapott, amióta kijött a luxusbörtönből - persze voltak köztük igen meghökkentő, tisztességtelen felajánlások is. Ő azonban most változtatni szeretne életén, és nem akar visszatérni az erotikus iparba. Gigi lett az egyik műsorvezetője Alekosz új műsorának, a Szerelem a legfölsőbb szinteken társkereső show-nak, és mostanában sok buliban megfordul - egy ilyen alkalommal került közelebbi kapcsolatba Müller Attilával, a Cool Tv műsorvezetőjével. A fiatalok egyébként már régen ismerik egymást: Attila együtt táncolt a lány testvérével, Bécivel. Attila köztudottan szereti a szemrevaló és bevállalós lányokat - korábban hosszab ideig járt az ex-pornósztár Alexandra Diamonddal - így nem csoda, ha megakadt a szeme a hírtelen ismertté vált Gigin. Kapcsolatuk állítólag még csak kezdeti fázisban tart, ezért még idő kell, hogy kiderüljön: vajon mennyit is bírhat ki egy reflektorfényben született kapcsolat...

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Müller Attila jó barátságban van Bécivel is

Majka és Dundika bevallották, fiuk leszhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110519-fia-lesz-majkanak-es-dundikanak.htmlSzerelem a legfölsőbb szinteken: Az eddigi legforróbb randi a szőke szépséggelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110518-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-az-eddigi-legforrobb-randi-a-szoke.htmlÉletműdíjat kapott Jean-Paul Belmondohttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110518-eletmudijat-kapott-jeanpaul-belmondo.htmlOlivér elsírta magát a szívceremóniánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110517-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-oliver-sirt-a-szivceremonian.htmlEzért vált külön Schwarzenegger és a feleségehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110517-arnold-schwarzenegger-hazassagon-kivul-szuletett-gyermeke.htmlSzámító prosti akarja behálózni Alekoszthttp://www.life.hu/legykepben/20110517-penzehes-prosti-hajt-alekoszra.htmlLebukott! Alekosz menyasszonyjelöltje durva szexet is vállal!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110519-alekosz-egyik-szerelme-durva-szexet-vallal.htmlKik akadtak el Pataki Erzsiben? - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110518-franco-marco-kik-akadtak-el-pataki-erzsiben-pasiszemmel.htmlMagyarország első romantikus websorozatahttp://www.origo.hu/websorozat/csalfakarma/kulisszakmogott/20110518-magyarorszag-elso-romantikus-websorozata.htmlElárulta! Kislánya lesz a szőke milliárdos-csemetének!http://www.life.hu/anyaskodj/20110518-elarulta-kislanya-lesz-a-szoke-milliardoscsemetenek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.