60 éves, mégis bomba formában van az egykori pornócsillag

életkor alak pornó Staller Ilona Cicciolina testalkat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte hihetetlen, de 60 éves lesz az idén Cicciolina, aki egy barátjának az esküvőjére látogatott Magyarországra a hétvégén. Az egykori pornódíván egyáltalán nem látszik a kora, bomba formában van!

Tipp! Sztárok, akik meztelenül kampányolnak! Nézd meg képgalériánkat!


Iszonyúan lesoványodott a gyönyörű szupermodell - anorexiában szenved?http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110524-iszonyuan-lesovanyodott-claudia-schiffer-anorexiaban-szenved.htmlVV Gigi új életet kezdett!http://www.life.hu/tested-lelked/20110520-vv-gigi-uj-eletet-kezdett.htmlÍme Schwarzenegger szeretője és eltitkolt fiahttp://www.life.hu/tested-lelked/20110518-schwarzenegger-felesege-kikeszult-kiderult-ki-a-szereto.htmlVV Jerzy szívszorító vallomása: Többé nem akarja látni édesanyját!http://www.life.hu/tested-lelked/20110517-jerzy-soha-tobbe-nem-akarja-latni-edesanyjat.htmlSúlyos gondok vannak Brad és Angelina kislányával?http://www.life.hu/tested-lelked/20110511-brad-es-angelina-gyermeke-shiloh-tulsagosan-fius.html9 kilót fogyott az énekesnő - bomba formában lesz az esküvőjénhttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110506-9-kilot-fogyott-a-jessica-simpson-bomba-formaban-lesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.