zenei fesztivál Sziget Fesztivál rehabilitációs központ alkoholista Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amy Winehouse énekesnő nem sokáig volt jobban, újra elvonókúrára kényszerült - ami szintén nem tartott hosszú ideig.
Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto


Az énekesnő azért vonult be május 25-én az intézetbe, mert így akarta felkészíteni magát a nyári európai turnéjára. Ez egyébként nem az első alkalom volt, hogy Amy elvonókúrába kezdett: 2008 januárjában is részt kellett vennie egy rehabilitációs programban az alkohol- és drogfüggősége miatt. Amy Winehouse hamarosan hozzánk is megérkezik - augusztus 13-án ő lesz a Sziget Fesztivál egyik sztárfellépője.

Megöregedett az egykori szívtipróhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110530-ben-affleck-megoregedett.htmlA fogyás 6 aranyszabálya futóknakhttp://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110525-a-fogyas-6-aranyszabalya-futoknak.htmlTeljesen megváltozott a miniszterelnök felesége!http://www.life.hu/tested-lelked/20110527-carla-brunisarkozy-teljesen-megvaltozott-az-arca-a-terhessegtol.htmlKarrier horoszkóp júniusrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110527-karrier-horoszkop-juniusra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.