szerelemi oldás szerelem ezotéria szerelmi kötés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érezted már, hogy szinte bármire képes lennél azért, hogy kedvesed veled maradjon? Vannak, akik az életre szóló szerelem érdekében a mágiától sem riadnak vissza.

Szerelmi mágiát évszázadok óta, szinte minden földrészen űztek. Nem véletlenül, hiszen a szerelem az emberi érzelmek legerősebbike, valamint a párkapcsolat az a terület, amely a legtöbb indulatot és örömöt képes kiváltani belőlünk. Emellett szinte mindenki szeretne biztosra menni, és ha mód van rá, örökre birtokolni a másikat a 21. században is.

Thinkstock
Thinkstock

A fórumbeszámolók alapján azonban úgy tűnik, a szerelmi mágia egy cseppet sem veszélytelen, néha azért, mert olyan esetben is kérik a kötést, amikor a szerelem már rég elvirágzott, vagy csak egy apró vadhajtás volt. Máskor az okozhat gondot, hogy a kérés megfogalmazása nem eléggé pontos: egyáltalán nem mindegy, hogy a szertartás során örök szerelmet vagy örök kapcsolatot kér e az illető, a két dolog ugyanis nem jelenti feltétlenül ugyanazt a boldogságot.

Így járt Alexandra is, aki néhány éve ismerkedett meg a férjével, és akiről akkor azt gondolta, hogy élete minden álma teljesedik be akkor, amikor végre birtokon belül tudja majd a férfit. Vagyis amikor Bálint feleségül veszi. Az esküvő előtt aztán biztos, ami biztos egy mágus segítségét kérte, hogy a kapcsolat, valamint a házasság örökre szóljon. A szépen induló közös élet azonban hamar megromlott. Bálint szórta a pénzt és inni kezdett. Alexandra három évig bírta, míg egy különösen durva este után egy anyaotthonba menekült közös kislányukkal. De Bálint nem tűrhette, hogy szerelme, felesége faképnél hagyta: évekig megszállottan űzte Szandrát. Még akkor is fel-felbukkant a nő életében, amikor az már régen kötés nélküli, tiszta szerelemben élt új párjával.

Ha megkívánsz valakit

A szerelmi kötésekkel foglalkozó szakirodalom szerint nagy felelősség van azoknak a vállán, akik nemcsak a már együtt lévő és közös akarattal kötést kérő párok esetén vállalják a kapcsolat mágikus megacélozását, hanem akkor is, ha valaki egy kiszemelt áldozat miatt kéri a segítségüket. Ilyenkor ugyanis, akire mágiát bocsátanak, annak sorsába durván beleavatkoznak, amely hatalmas káoszt képes okozni nemcsak az "áldozat" életében, de annak családjában is. Ha ugyanis már nős (vagy éppen férjezett az illető, bár az előbbi a gyakoribb), akkor nyilvánvalóan a házastárs élete is fordulatot vesz. Máskor a kötést kérő nem gondolja komolyan, és valójában el sem hiszi, hogy a létrejött kötés egy életen át hatni fog mindkettőjükre. Még akkor is, amikor egy új, a valódi nagy szerelem kopogtatna az ajtón.

Erika, 31 éves, adminisztrátor:
"Több mint húsz év a korkülönbség köztem és a volt főnököm, Zoltán között, akire évek óta felnéztem,és akibe 4 éve, egy kiránduláson bele is szerettem. Persze tudtam, hogy házas, és hogy nagy gyerekei vannak, de semmi sem érdekelt. Mindennap, minden éjjel vele akartam lenni. Egy jósnőhöz fordultam, hogy segítsen, hogyan köthetném magamhoz ezt az embert. A jósnő elutasított, a következő is nemet mondott, de a harmadik "mágus" gond nélkül elvállalta a feladatot.

Thinkstock
Thinkstock

Sok pénzembe került, de az elmúlt évek fényében a pénzt sajnálom a legkevésbé. Zoltánra ugyanis hatott a mágia... Belém szeretett, otthagyta a feleségét, a családját, az otthonát. Hozzám költözött és boldog is lehettem volna, ha nem találkozom a fiával, a fiatalabb Zoltánnal. A férfival, akivel az első pillanatban egymásba szerettünk. Az, amit az apja iránt éreztem csak halvány fénye volt annak, amilyen erős érzések keletkeztek bennem a fia láttán. És nem azért, mert korban ő illett hozzám, hanem mert minden passzolt: a tekintete, az érintése, a gondolatai. Egy évig bujkáltunk mindenki elől, és csak akkor vallottuk be, hogy mi a helyzet, amikor teherbe estem tőle. Az apja persze összeomlott. Kidobott a munkahelyemről, elköltözött, meggyűlölte a fiát és megkeseredett ember vált belőle. Én boldog lehetnék, de nem tudok, túl nagy a teher."

Lehet jó is a mágia

A fenti példák is azt mutatják, hogy a szerelmi kötés, a varázslat kérése során van néhány nagyon fontos alapszabály, amit egyszerűen kötelező betartanunk, különben öntudatlanul is veszélyes, sok ember sorsát megváltoztató, megkeserítő karmikus folyamatot indíthatunk el:
- csak akkor kérjünk szerelmi kötést valakire a tudta nélkül, ha azzal egy harmadik félnek nem okozunk fájdalmat (magyarul: a párkapcsolatban élő pasikat/nőket, hagyjuk békén)
- csak akkor kérjük a kötést, ha valóban biztosak vagyunk abban, hogy azzal az emberrel szeretnénk élni ( vagyis ha egy buliban bejön neked egy srác, ne tartsd jó mókának a szerelmi mágiát)
- akkor kérjük párkapcsolaton belül a szerelem megerősítését, ha előtte már lélekben és szavakban is tisztáztuk, hogy a másik is helyesnek véli ezt. Nem a szertartás elvégzését (ezt lehet egyedül is), hanem a kapcsolat folytatását. Ez nagyon fontos lehet megszürkült kapcsolatok esetén, ahol azért még lehet remény az újrakezdésre. De csak akkor, ha a másik lelke is ezt szeretné.
- ha a másik ellenmágiával él, akkor mi ne tegyünk semmit, ha nem szeretne minket, fogadjuk el. Nincs hierarchia a szerelmi varázslatok között, a tiszta szándék az, amelyik győzhet egymásnak feszülő mágiák esetén.
- nem avatkozhatunk be senki, még a barátnőnk vagy a saját testvérünk életébe se, ha ő nem akarja, tudtán kívül ne kérjünk kötést a párkapcsolatára, bár valószínűleg kevés olyan mágust találnánk, aki hajlandó lenne külső kérésre a kötés elvégzésére. De mi magunk se kísérletezzünk a dologgal.

Thinkstock
Thinkstock

Kísérlet nélkül? Mágia otthon?

Megoszlanak a vélemények a házi mágikus praktikákat illetően. Akad, aki úgy véli, ha a szertartás lényege, a kapcsolat "ráncbaszedése", vagyis egy alapos kapcsolatnagytakarítás, amikor végre a mágia elvégzése előtt őszintén feltárjuk a másik előtt érzéseinket és szándékainkat, akkor a "házi mágia" nem hordoz nagy veszélyt. Baj csak akkor lehet, ha csakis a varázslattól várunk megoldást, és azt hisszük, a kapcsolat a mi aktív és jó szándékú munkánk nélkül is képes erősödni, fejlődni.
Jó, ha tudjuk, a tapasztalatok nem ezt bizonyítják: a szerelmi kötések is csak akkor működhetnek, ha a mögött valódi elhatározás, tiszta szándék és világos célok állnak, ahogy a másik felé érzett őszinte szeretet megléte is elengedhetetlen.

Így végezz kötést otthon:
1. Meríts 7 darab egyforma nagyságú fehér lapot rózsavízbe. Egymás után mind a hét lapra írjátok fel egymás mellé a neveteket. Először a férfi írja fel a lány nevét, aztán a lány a fiúét.
2. Tekerjétek fel és kössétek össze a lapokat vörös szalaggal, mindegyik szalagot három csomóval.
3. Gyújtsatok meg egy vörös gyertyát. Fogjátok meg egymás kezét és égessétek hét percen keresztül, miközben az egymás iránt érzett szerelemre összpontosítotok.
4. A megolvadt viaszt csepegtessétek a csomókra. (7x3=21 csomóra kell viasznak kerülnie).
5.A tekercseket rakjátok be az ágy alá: négy kerül a négy lábhoz, a maradék hármat rendezzétek háromszögbe, csúcsával a párna irányába.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.