retusálás Christina Aguilera hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christina Aguilera hónapok óta komoly súlyproblémákkal küzd - a legfrissebb W magazin címlapján azonban meztelenül pózol a közel sem hibátlan alakú énekesnő.


Forrás: AFP  -  W Magazine
Forrás: AFP - W Magazine


Miss Aguilera mögött nehéz időszak áll: az utóbbi egy évben volt a válása, letartóztatták ittas vezetésért, az alacsony jegyeladások miatt lemondott egy koncertkörutat, majd belekeveredett egy igen kínos szituációba: a Super Bowl-döntőn elrontotta az amerikai himnuszt. Ráadásul első filmjébe, a Díva című moziba is csúfosan belebukott, ami szintén nem tett jót az önértékelésének.

Tipp! Mások bőrébe bújt a hollywoodi színésznő! Nézd meg képgalériánkat!



Szerelmi kötés - csak ámítás vagy tényleg működik?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110611-szerelmi-kotes-csak-amitas-vagy-tenyleg-mukodik.htmlValóban léteznek angyalok?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110610-valoban-leteznek-angyalok.htmlTeszteld magad! Tudsz titkot tartani?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110607-szemelyisegteszt-tudsz-titkot-tartani.htmlMindent visszahízott! Oda a híres színésznő karcsúsága!http://www.life.hu/tested-lelked/20110610-kirstie-alley-ismet-hizott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.