Nagy meglepetések várhatnak a héten! - Heti horoszkóp június 27. és július 3. között

heti csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákok váratlan lehetőségekre számíthatnak, a Oroszlánoknak pedig lehetőségük nyílhat egy távoli utazásra.
Thinkstock
Thinkstock



Kos


Kos létedre most úgy érzed, sürgősen fel kellene frissíteni mindennapjaidat, növelni kellene szellemi tudásodat, s esetleg tanulmányok megkezdésén törnöd a fejed? Nos, akkor épp itt az ideje, hogy belekezdj az előkészítésbe. Régi vágyad teljesülhet valami új dolognak, tudásnak az elsajátításával. Új képességeidet hosszú távon is fogod tudni kamatoztatni, így ne is halogasd tovább a kezdést. Pénzügyek terén viszont jöhetnek kellemetlen pillanatok, különösen a hétvégén.

Tipp: Költekezz óvatosan, a nyaralásra tartalékolj inkább.

Bika




Tipp: Bika létedre csinálj ezen a héten valami extravagánsat, amit máskor sosem tennél.

Ikrek



Meglepően sok és furcsa dolog okozhat váratlan fejtörést ezekben a napokban. Leginkább munka, karrier, esetleg tanulás vagy vizsgák terén kerülhetnek utadba olyan gátak, amelyekkel most nem tudsz megbirkózni egyik pillanatról a másikra. Légy toleráns önmagaddal, ismerd el, hogy vannak határaid, s ne arra törekedj, hogy megoldd ezeket a problémákat egy pillanat alatt. Gondolkodj, tűnődj, kombinálj, s ha logikusan felépítesz magadnak egy megoldási lépcsőt, akkor azt már könnyen véghez is viszed.

Tipp: Minden nap menj ki a szabad ég alá, s töltekezz fel D-vitaminnal.


Rák



Ha megújulásra vágysz, ne halogasd a kellő lépések megtételét! Állásváltoztatáson, másodálláson, saját vállalkozás elindításán gondolkodsz? Akkor épp ideje belekezdened, gyorsan eredményes lehetsz. Váratlan lehetőségekre számíthatsz ezen a héten, minden tervedet valósítsd meg, amit időd és energiád lehetővé tesz. Ne szalassz el semmit, sokáig nem lesz újra ilyen kiváló a csillagállás. Ha kell, hát kérj segítséget szeretteidtől.

Tipp: Ne csak belül, hanem kívül is újulj meg, fodrász, kozmetikus, egy új ruha, rajta!

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán




Tipp: Szívügyek terén most a magányosok kapnak óriási lehetőséget.

Szűz




Tipp: Hétvégén vállald te a kukta szerepét, s alkoss szeretteidnek valami csodásat!

Tipp! Mások bőrébe bújt a hollywoodi színésznő! Nézd meg képgalériánkat!



Mérleg




Tipp: Mit szólnál egy bográcsos bulihoz, fürdőruhában?

Skorpió



Kommunikációs készséged ezekben a napokban nagyon sokat javul, képes leszel arra, hogy mindenkivel megtaláld a közös hangot, legyen szó üzletről, vagy akár magánügyekről. Feladataiddal jól és könnyen boldogulsz, sőt, most még ahhoz is lehet merszed, hogy olyat vállalj fel, amit eddig nem mertél. Energiatartalékaid a maximumon vannak, így kiváló esélyed van arra, hogy amibe most belekezdesz, sikerre is vidd.

Tipp: Az unalmat űzd messzire, minden pillanatban csinálj vagy legalább tervezz valamit.

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas



Igen sok váratlan, egyben érdekes lehetőséget hoznak a hét első napjai. A régóta dédelgetett tervek, ötletek megvalósítása kerülhet most napirendre, s nem kell ezeket újra a fiók mélyére dugni. Ha úgy gondolod, nem boldogulsz egyedül a feladattal, akkor kérj segítséget azoktól, akikben megbízol. Már csütörtöktől fontos lesz, hogy szánj időt a kikapcsolódásra, mert energiatartalékaid az elmúlt időkben vészesen megfogyatkoztak, s a jövő héten is sok tennivaló vár megoldásra!

Tipp: Vállalkozást indítanál? Kiváló ez a hét az alapok letételére.

Bak




Tipp: Mikor olvastál utoljára egy jó kis regényt? Most belekezdhetnél újra egy régi kedvencbe.

Tipp! Vicces fotók, jógázó kisállatok! Nézd meg képgalériánkat!




Vízöntő



Fantasztikus napok jönnek, tele leszel üdeséggel, frissességgel, új ötletek felbukkanását is jelzik a heti bolygóállások. Kreativitásod szárnyakat kaphat, tele leszel tettvággyal, mely arra sarkallhat, hogy felhalmozódott ügyeid jelentős részét elvégezd. A rengeteg megoldandó feladat ugyan felemészti tartalékaidat, de mégis jó érzéssel tölt el az, hogy a hétvégére bejelentheted: mindent megoldottam! Jutalmazd meg magad egy fergeteges hétvégével, ahol a szórakozás mellett pihenj is eleget.

Tipp: Strand, napernyő, hideg üdítő, fagyi, mi kellhet még neked?

Halak




Tipp: Milyen gyermekkori álmodat nem valósítottad meg soha? Talán most?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.