hormonális kezelés nemváltás nemi diszfória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár kisfiúként született, Hannah Whetton 17 évesen nemet váltott és ma már boldog nőként éli az életét.

Northfoto
Northfoto

Hormonális kezelést is kap

Hannah végül édesanyja elé állt és elmondta neki, hogy nemet szeretne változtatni. "Nagyon megijedtem, és rengeteget sírtam azokon a napokon. Nagyon féltem, hogy mit tartogat számára így a jövő" - tette hozzá Carol, az édesanya. A teljes nemváltó műtétet ugyan fizeti majd a brit egészségbiztosító, a visszavonhatatlan beavatkozás előtt azonban pár évig hormonális kezelést kell kapnia. "Ez fantasztikus, most sokkal nőiesebbnek érzem magam. Kiszélesedett a csípőm és az arcom is megváltozott. Hamarosan kifejlődnek a mellszöveteim is. Pár évig azonban nőként kell élnem, mielőtt az orvosok elvégeznék a teljes nemváltó műtétet" - magyarázta izgatottan Hannah, aki úgy érzi, mintha újjászületett volna.

Tipp! Hatalmas pörgés volt a Balaton Soundon! Képekért katt ide!


Szeretne férjhez menni



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Tisztánlátó és fényjáró - Mágikus nyerészkedés vagy valódi segítség?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110706-tisztanlato-es-fenyjaro-magikus-nyereszkedes-vagy-valodi-segitseg.htmlHáromszor próbált megszökni Charlene Wittstock az esküvő előlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110704-haromszor-probalt-megszokni-charlene-wittstock-az-eskuvo-elol.htmlA legnagyobb tévhitek a nőkről - leszámolunk velük!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110627-a-legnagyobb-tevhitek-a-nokrol-leszamolunk-veluk.htmlEz a sorozatok sikerének valódi oka!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110613-a-boldogtalansag-miatt-leszunk-sorozatfuggok.htmlRá se ismernél! Éveket öregedett a tinisztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110614-emma-watson-a-vogue-magain-cimlapjan-pozolt.htmlÍgy jelzik a bajt a test energiaközpontjaihttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110613-igy-jelzik-a-bajt-a-test-csakrai.htmlTeszteld magad! Tudsz titkot tartani?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110607-szemelyisegteszt-tudsz-titkot-tartani.htmlA párkapcsolat gyilkosai - Te hol rontod el?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110607-a-parkapcsolat-gyilkosai-te-hol-rontod-el.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.