Heti horoszkóp július 18. és július 24. között

csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikáknak érdemes felkészülniük az előttük álló hét nehézségeire, a Skorpiókra pedig rengeteg változatos program vár a következő napokban.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Kesze-kusza, zűrzavaros napok követik egymást, a legnehezebben önmagaddal birkózol meg. A külvilágból érkező impulzusok nem zaklatnak fel, annál inkább teszi ezt meg veled a saját lelkiismereted. Ezen a héten felesleges túlzásokba esel, különösen kommunikáció és érzelmek terén. Képes leszel bolhából elefántot csinálni, annak ellenére, hogy ez nem is jellemző rád. Szedd össze a gondolataidat, és próbáld meg visszafogni magad, mert könnyen ellensége lehetsz saját magadnak, amire nincs szükséged.

Tipp: Ne fesd az ördögöt a falra, mert még megjelenik!

Bika

Már a hétfői napon arra ébredsz, hogy valami nem stimmel, ezért készülj is fel a legkülönfélébb nehézségekre. Megtörténhet, hogy hirtelen felbukkanó anyagi kiadásokkal kerülsz szembe, melyek úgy szakadhatnak a nyakadba, mint derült égből a villámcsapás, és bizony nem lesz kibúvó, meg kell oldani a gondot. A baj nem olyan nagy, mint amekkorának elsőre tűnik, ráadásul számíthatsz szeretteid, illetve tágabb környezeted önzetlen segítségére is. Napokra elkedvetlenedhetsz emiatt, és képtelen leszel örülni bárminek is. Fel a fejjel!

Tipp! Ők hazánk legszebb lányai! Nézd meg képgalériánkat!


Tipp

Ikrek



Tipp

Rák



Tipp


Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Pihenésre, kikapcsolódásra vágysz? Fáradt és nyűgös vagy? Szabadulnál a terheid nyomása alól? Sok feszültség, fáradékonyság és kellemetlen helyzet vár rád, a heti bolygókonstellációk nem kedveznek neked. Cselekedeteid, gondolataid csaponganak, ide-oda kapkodsz, belekezdesz ebbe is, abba is, de szinte mindent félbehagysz. Ezek a be nem fejezett dolgok csak újabb feszültségeket eredményeznek. Próbáld meg összeszedni kicsit magad, rendszerezd a gondolataidat, és egyszerre csak egy dolgot csinálj.

Tipp: Nem ártana feladatlistát írnod fontossági sorrenddel, így talán kordában tudnád tartani tennivalóidat.

Tipp! Hatalmas partin ünnepelték a Szépségkirálynőt! Képekért katt ide!


Szűz



Tipp

Mérleg



Tipp

Mit tennél, ha 8-10 heted lenne hátra?


Skorpió



Tipp

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Sikerrel és elismeréssel teli napok követik egymást, sok vállon veregetésben lesz részed. Szorgalmad, tehetséged és odaadásod végre valahára kiérdemli környezeted odafigyelését, ügyesen és okosan építgetheted karrieredet. Szeretteidtől, kollégáidtól is bármikor kérhetsz segítséget, csapatmunkában mostanában kifejezetten jól tudnál teljesíteni. A hét második felében nem árt, ha kicsit óvatosabban bánsz a szavakkal, könnyen megsérthetsz másokat úgy, hogy az valójában nem volt szándékodban.

Tipp: Mondd ki nyíltan, mit gondolsz, de tedd ezt bölcsen, ne pedig sértő stílusban!

Bak

Ez a hét nem ígérkezik túl sikeresnek számodra, már az első két napján könnyen kibillenhetsz lelki egyensúlyodból, a legapróbb dolgokra is érzékenyebben reagálhatsz majd a kelleténél. Megeshet, hogy már azon felhúzod magad, ha valaki csak rád néz. Egyszerűen csak a bolygók kellemetlenkedése miatt érzed ezt a nehézkes és nyomott állapotot, úgy véled, az egész világ cserbenhagyott, semmi nem sikerül. Kitartás, csütörtökre jelentősen javul a helyzet.

Tipp: Bizonytalanságodat ne hangos szavakkal, hanem mosollyal titkold el.

Vízöntő

Egyre jobban közeledik július vége, és Jupiter arra fog sarkallni, hogy ezekben a napokban a munkádat vagy vállalkozásodat helyezd előtérbe. Még szerencse, hogy rengeteg kívülről érkező, pozitív impulzus tölt fel energiával, és több ötleted is kézzelfoghatóvá válik. Viszonylag könnyen arathatsz sikereket karriered terén, ha netán tanulsz is valamit, akkor a tanulmányaid területén. Ne érezd magad kellemetlenül, ha másokkal ellentétben neked most erőlködés nélkül terem babér.

Tipp: Vesd be magad a csábítás terén, kiszemelted most nem tud neked ellenállni.

Tipp! Tanulj öltözködni a hercegnőtől! Nézd meg képgalériánkat!


Halak



Tipp

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.