Heti horoszkóp augusztus 1. és augusztus 7. között

csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szüzek mindennapjait a kapkodás és a fejetlenség jellemzi a héten, a Bakok pedig akár kiemelkedő sikereket is elérhetnek augusztus első napjaiban.

Kreativitásod szárnyakat kap, beindulnak a gondolataid, sok új ötleted születhet a napokban, bár a megvalósításuk folyamatosan gátakba ütközhet, de ez nem véletlen. Ezek az akadályok viszonylag könnyedén leküzdhetők, amennyiben nem visszakozol már az elsők felbukkanásánál. Legyen kellő kitartásod véghezvinni elképzeléseidet és vágyaidat, most minden esélyed megvan arra, hogy learasd a babérokat.

Tipp: Ne hagyd magad eltántorítani semmitől, az akadály azért van, hogy lerombold, nem azért, hogy megfutamodj.

Bika

Szellemileg és érzelmileg is csúcspontot érhetsz el, kreativitásod, aktivitásod, kellő kitartásod minden apróbb problémán könnyedén átsegít, ami pedig lehetőség, azt többszörösen tudod kihasználni. Ha szükséges, nyugodtan vállalj be olyan feladatot is, melyhez régebben nem lett volna sok kedved, vagy a tapasztalatlanság tántorított el a lehetőségtől. Szükséged van kihívásra, különben begyepesedhetsz, amihez viszont még túl fiatal vagy, ráadásul a lehetőségeid sem rosszak.

Tipp: Ha úgy gondolod, valamivel nem boldogulsz, kérj nyugodtan segítséget nálad tapasztaltabbaktól, bölcsebbektől.

Ikrek

Ezekben a napokban légy a szokásosnál is sokkal körültekintőbb és megfontoltabb, Uránusz most nem kímél! Kerülj el minden konfrontációt, különösen a törvénnyel, egyéb hatóságokkal való összeütközést, csak te húzhatod a rövidebbet. Ne lépd át a szabályokat, se közlekedésben, üzleti téren, vagy az élet egyéb területein. Ne kezdj peres ügyekbe, ne sérts meg senkit, most garantáltan te húzhatod a rövidebbet. Ne bonyolódj konfliktusokba, mert veszekedések alakulhatnak ki ezekből, anélkül, hogy szánt szándékkal keresnéd a bajt.

Tipp: Inkább menj szabadságra, és a telefont se vedd fel, ha nem muszáj.

Rák

Nagyszerű, mozgalmas, történésekkel teli, energikus napok követik egymást, sikeres és eredményes lehetsz karrierbeli és magánéleti téren egyaránt. A hét első három napján még tele vagy tetterővel és energiával, a rengeteg elvégzendő feladat azonban a hétvégére teljesen kiveszi belőled a szuszt. Valójában nincs okod az aggodalomra, a hétvége közeledtével mindent elérhetsz, amit elterveztél, végre tudod hajtani azt, amit kell. A hétvégén szánj időt a pihenésre, így újult erővel kezdheted a következő hetet.

Tipp: Ne feledd, hogy ha túlhajtod magad, annak mindig meglesz a böjtje, így érdemes egy kis energiát tartalékolni későbbre is.

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Nagyon komoly változtatásokra lenne szükség ahhoz, hogy ismét jól érezd magad a bőrödben, s ez ne csak a látszat legyen. Az ehhez szükséges első és egyben nehéz lépéseket senki nem tudja megtenni helyetted, ne is próbáld ezt rátukmálni másra. Mostanában nem feltétlenül alakultak úgy a dolgaid, ahogy azt eltervezted, előfordult, hogy még ott is akadályokba ütköztél, ahol máskor könnyedén boldogultál.

Tipp: Ne hagyd magad sodortatni az árral, állj a sarkadra mihamarabb!

Tipp! Nézegess elbűvölő képeket apró kiskutyákról! Katt ide!



Szűz

Légy toleráns önmagadhoz is, ne csak másokhoz, mert a most következő napokat gyakran kapkodás és fejetlenség fogja jellemezni. Bár nagyon szeretnél a végére járni függőben lévő dolgaidnak, most egyáltalán ne a gyorsaságra, hanem az alaposságra építs! Az átgondolatlan döntések, az elsietett lépések most komoly problémákat okozhatnak. Légy a megszokottnál is figyelmesebb a közlekedésben is, kerüld az összetűzéseket közvetlen környezeteddel.

Tipp: Számolj tízig, s ne hagyd, hogy bárki felbosszantson. Különösen a közlekedési konfliktusokat kerüld.

Mérleg

Nincs kedved semmihez? Alig találod a helyed? Ne hagyd, hogy az egyhangúság győzedelmeskedjen rajtad! Úgy érezheted, nehezen indul el ez a hét, még a rutinfeladatokban is könnyen hibázol, pedig ez nem jellemző rád. Türelem, aggodalomra nincs okod, legkésőbb szerda estére sokkalta jobb lesz a közérzeted, a hétvégre pedig egyenesen kivirulsz. Szombatra minden rendeződik, lelkivilágod is lenyugszik, jól teszed, ha társasági programot szervezel magadnak.

Tipp: Ha most indulsz nyaralni, nyugi, ne pánikolj, nincs rá okod! Logikusan pakolj, a felesleges dolgokat hagyd otthon.

Skorpió

Mivel a Jupiter most kegyes lesz veled, ez már önmagában sok érdekességet, fordulatot hozhat számodra. Különösen arra lesz nagyszerű lehetőséged, hogy ismereteidet szélesítsd, új emberekkel találkozz és elegyedj mélyenszántó beszélgetésekbe, meghallgasd mások véleményét, különleges meg- és kihívásoknak tegyél eleget. Ha úgy alakul, hogy valaki szívességet kér tőled, ne utasítsd vissza, sosem tudhatod, neked mikor lesz rá szükséged.

Tipp: Most megteheted, hogy támogass másokat, ha valaki a segítségedet kéri, ne utasítsd vissza.

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Az égi konstellációk negatív hatásai miatt kicsit legyengülhetsz, a szokásosnál jobban és sokkalta hamarabb kifáradsz, könnyen megeshet, hogy a komoly terheket nem fogod jól viselni. Néhány régebb óta húzódó ügyed is előkerül a szőnyeg alól, ezeket mind sürgősen meg kellene oldani, de ez nem biztos, hogy most egy csapásra sikerülni fog. A lelkedben felgyülemlő feszültség pedig a hétvégére kitörhet belőled, s aki a közvetlen közeledben lesz, azt nem fogod kímélni.

Tipp: Minden este meditálj, relaxálj, és oldd meg, hogy nyugodtan pihenhess, így a feszültség egy részét le tudod gyűrni.

Bak

A csillagok igen erőteljes hatásának eredményeképpen nagyon mozgalmas, élettel és feladatokkal teli napok várnak rád, erőt és energiát nem kímélve kell belevetned magad a dolgos hétköznapokba. Most akár kiemelkedő sikereket is el tudsz érni, minden esélyed megvan arra, hogy olyan babérokat arass le, melyek fémjelzik majd később a neved, és környezeted elismerését is kivívod. Családi kapcsolataid némi ápolást igényelnek.
Tipp: Ha most indulsz nyaralni, pihenésben nem, annál inkább sok mozgalmasságban lesz részed.

Tipp! Duci testtel is lehetsz szexi! Nézd meg képgalériánkat!



Vízöntő

Fontos eseményekkel teli, energikus és mozgalmas napok követik egymást, komoly kihívások várnak rád életed különböző területein, ám néhány kellemetlen konstelláció hatása miatt folyamatosan furcsa gátakba ütközhetsz. Nem csoda, ha váratlan és szinte ok nélküli összetűzésekbe keveredhetsz, különösen munkád terén, ugyanakkor ne aggódj, csütörtökre ez a kellemetlen hatás teljesen megszűnik. Pénzügyek terén gondold meg, mibe fekteted most a vagyonod.

Tipp: Ne siess el semmilyen döntést, most könnyen félrevezethető vagy.

Halak

Mozgalmas, egyben igen változatos, történésekkel teli hét köszönt be, karriered, vállalkozásod terén tudsz most nagyot alakítani, kedved szerint változtatni a dolgokat, végre lehetőséget kapsz a kibontakozásra. Megmutathatod a világnak azokat a képességeidet és rejtett tulajdonságaidat, melyeket környezeted eddig még nem, vagy csak részben ismert. Új, érdekes emberekkel hozhat össze a sors, akár új munkát is vállalhatsz. Ezek a napok kifejezetten kedvezőek nyaralásra, új barátok szerzésére.

Tipp: Menj el egy ismeretlen társaságba, és teszteld magad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.