Amy Winehouse exférje összeomlott - az életét féltik

halál drog kokain alkohol Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombaton elhunyt Amy Winehouse exférje, Blake Fielder-Civil teljesen összeomlott, az énekesnő kedvese, Reg Traviss pedig hallgatásba burkolódzik.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Blake Fielder-Civil

Blake és Amy 2007 májusa és 2009 augusztusa között voltak házasok. A fiatalok kapcsolata igen viharos volt, és néha már-már az erőszakosságig fajult - mindketten alkohol és drogfüggők voltak. Az is köztudott volt, hogy Blake mutatta meg Amy-nek a heroin és a kokain szörnyű világát. Amy apja, Mitch is azt vallotta, hogy lánya egészen odáig távol tudott maradni a drogoktól, amíg nem találkozott exférjével. Tavaly egy interjúban a következőket mondta: "Nem csak Blake a hibás a dolgokban - a lányomnak is vállania kéne a felelősséget, de az teljesen világos, hogy mindez azóta van, amióta együtt vannak."

Tipp! Duci testtel is lehetsz szexi! Nézd meg képgalériánkat!



Blake jelenlegi kedvese, a harminchárom éves Sarah Aspin azt mondta, amikor a hét végén meglátogatta Blaket, a férfi megállás nélkül zokogott, és azon kesergett, hogy tehetetlen volt, nem tudta megmenteni exfeleségét. "Blaket teljesen letaglózta a hír, egészen összetört. Képtelen felfogni, hogy Amy meghalt, és sosem látja már viszont. Láttam Amy-t és őt korábban együtt - tudom, hogy nagyon szerették egymást, és igazi lelki társak voltak. De nem tudtak sem együtt, sem egymás nélkül élni. Nagyon nehéz nekem tudva azt, hogy Blake még mindig szereti ezt a nőt, de teljesen megértem őt" - vallotta Blake jelenlegi kedvese.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Blake és Amy

Míg exférje a börtönben szenved, Reg Traviss, Amy legutóbbi szerelme teljes csöndbe burkolódzott. Többen látták őt a napokban hamuszürke arccal kóvályogni Amy lakása környékén, és mindenki megállapította, hogy a férfi teljesen összetört. A filmrendező tavaly júniusban kezdett találkozgatni az énekesnővel - akkor még a család és a barátok is úgy gondolták, az új szerelem helyrehozza majd Miss Winehouse lelkiállapotát, és megszabadulhat függőségeitől. A pár azonban nemrég szakított, Amy pedig ismét bevonult egy klinikára, hogy végre meggyógyulhasson. Ez azonban sajnos nem sikerült neki...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.