Amy Winehouse két személyisége - ivott, kábítószerezett, de gyereket akart

személyiség gyermekvállalás drog haláleset Amy Winehouse kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Mindig azt mondta, hogy fiatalon fog meghalni." - Amy hirtelen halála után egyre több barát és ismerős nyilatkozik és ad interjút. Szeretnék, ha a rajongók megismernék a tragikus sorsú énekesnő valódi arcát.

Amy egykori lakótársa és stylistja, Alex Foden egy interjúban mesélt a lány igazi életéről. Rendkívül jószívű, visszafogott és kedves embernek írta le az énekesnőt - minden tekintetben nagylelkű volt. Hogy itt Foden arra gondolt-e, amikor Amy Winehouse megmenette az életét, mert befizette egy 150 ezer dolláros elvonóra, vagy arra, hogy esténként több mint 1000 dollár értékben osztott szét drogot a barátai között, nem tudhatjuk.

AFP
AFP

Alex Fonden azonban Amy sötét énjéről is nyíltan beszélt: "Mindig azt mondta, hogy fiatalon fog meghalni, és hogy ő is a híres Club 27 tagja lesz majd." Alex elmesélte azt is, hogy Amy mennyire kiborult a Back to Black című szám klipjének forgatásán, amikor meglátta a saját sírkövét, és rajta a feliratot: "Itt nyugszik Amy Winehouse szíve". Szabályos pánikrohamot kapott, a forgatást is le kellett állítani. Amy csak jó pár pohár ital után nyugodott meg. "Végül eltávolítottuk a nevét a kőről, de az összeomlás valódi oka nem is ez volt, hanem az, hogy szembesült azzal, merre tart az élete. Ez pedig halálfélelemmel töltötte el őt" - mesélte Alex.

Gyereket akart!

Létezett azonban egy teljesen másféle Amy is, mesélte Alex: házias volt, szerette a rendet, és nagyon gondoskodó volt. Rendszeresen főzött a barátainak. A legnagyobb vágya az volt, hogy anya legyen. "Egyszer egy zürichi koncert előtt boldogan mesélte Blake-nek, hogy valószínűleg terhes. De a terhességi teszt negatív lett. Amy nagyon szomorú lett, összetört szívvel állt ki a színpadra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.