alvászavar pihenés rehabilitáció szépségkirálynő Bálint Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint Antónia rengeteg nehézséget élt át kislánya születése óta, és most sincs jól - állítólag egy keleti terápiás kezelésen vesz részt Siófokon.
Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB


Antónia egy ideje már érezte, hogy segítségre van szüksége. A szépség most egy klinikán kezelteti magát - az utóbbi hetekben ugyanis életét szinte tönkretette az állandó alvászavara. Az egyik napilap kiderítette, hogyToncsi Siófokon, egy keleti terápiás intézetben kezelteti magát - meg is erősítették, hogy tényleg ott pihen Bálint Antónia. A szomszédok is elárulták, hogy látták a közelben az egykori szépségkirálynőt, de korábban más hazai hírességek - Csonka András, Ábel Anita - is megfordultak már itt.


Bálint Antónia: "Csak magamra számíthatok" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110717-balint-antonia-csak-magamra-szamithatok-szily-nora-interjuja.htmlÖsszeesett Bálint Antónia, mélyizomgörccsel szállították kórházbahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110506-osszeesett-balint-antonia-melyizom-gorccsel-szallitottak-korhazba.htmlIlyen volt Amy Winehouse temetésehttp://www.life.hu/tested-lelked/20110726-amy-winehouse-temetese.htmlAlagút, fény, nyugalom - Ilyen az élet a halál után?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110726-elet-a-halal-utan-alagut-feny-nyugalom-boldogsag.htmlAmy Winehouse exférje összeomlott - az életét féltikhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110726-osszeomlott-amy-winehouse-exferje-blake-fieldercivil.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.