csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlánokra egy igen mozgalmas augusztus vár, a Szüzek számára pedig a hónap első fele különösen kedvez a karrierépítésnek.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Vidám, mosolygós és jókedvű vagy, a forró időjáráshoz ragaszkodó augusztus neked nem árt meg, hisz imádsz mindent, ami meleg és tüzes. Jupiter pozitív energiái nyújtanak segítséget a hétköznapokon, így könnyen meg tudsz birkózni a mindennapos feladatokkal. Óriási eltökéltség és akaraterő jellemez, köszönhetően a bolygók pozitív hatásának. Ötletessé és kreatívvá válsz, képes leszel lenyűgözni környezetedet, a hónap végére akár léphetsz is egy jó nagyot a ranglétrán. Szerelemben érzelmek helyett inkább a szenvedély lesz úrrá rajtad!

Programtipp: A Cseszneki Várjátékok idén sem marad el sok hagyományőrző programmal augusztus 6-án.

Bika

Ha képes voltál egészen idáig húzni és halogatni a szabadságodat, akkor itt és most állj meg, és ne tégy egy lépést sem pihenés nélkül. Rád fér a láblógatás, mindenképp keress rá alkalmat és helyet! Ne holnap vagy jövő héten, hanem még ma! Ne keress banális kifogásokat munkára és egyéb feladatokra hivatkozva, hisz energiatartalékaid kimerültek, s türelmed is fogytán van. Szükséged van arra, hogy feltöltődj. Ha hódító hadjáratba fogsz, most ne tartsd vissza magad!

Programtipp: Szereted a bort? És a Balatont? Akkor párosítsd őket! Lellei Borhát Fesztivál augusztus első hetében!

Ikrek

Augusztus 8-ig az égiek mindenféle kellemetlen hatásokat zúdítanak rád, szimplán azt tesztelik, bírod-e a strapát, s hol van a toleranciaküszöböd. Sok apró konfliktushelyzetbe bonyolódsz, és szinte mindből te kerülsz ki vesztesen, így amikor azt érzed, na ebből baj lesz, gyorsan és bátran visszakozz! Határozottságod lehet az egyetlen igazán jó fegyvered, így szerencsésen elkerülhetsz minden nehézséget. 12-e után viszont fontos kérdésekben kell döntened, semmilyen igen/nem választ ne hamarkodj el!

Programtipp: Szereted a lovakat? Lehet benne részed a Kishegyi Lovasnapokon, augusztus 12. és 14. között.

Rák

Augusztus hava maga lehet a tökély a sikerhez vezető úton. Már csak be kell zsebelned a dicséreteket! Nagyszerű és mozgalmas hetek követik egymást, rengeteg kedvező fordulat vár rád, élj az alkalommal, hisz meglehetősen régóta vártál arra, hogy végre fordulóponthoz érjen életed! Ebben a még meleg hónapban nemcsak felületesen, hanem gyökerestül tudod megváltoztatni mindennapjaidat, új emberek, lehetőségek, munka, költözés is szóba kerülhet. Ha állásváltáson töröd a fejed, netán saját vállalkozás beindításán, vágj bele nyugodtan, a siker nem marad el!

Programtipp: Hát ki nem szereti a dinnyét? Nem véletlen, hogy még Dinnyefesztivált is rendeznek augusztus 5-7. között Medgyesegyházán.

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Fordulatok és mozgalmasság után vágyakozol? Augusztusban lesz benne részed! Eljöhet végre a te időd! Rengeteg pozitív elismerést kapsz azoktól, akik a mindennapokban körbevesznek. Ezekben a hetekben arra is megnő az igényed, hogy életedet ne csak látszólagosan, hanem gyökeresen átalakítsd, a kisebb és nagyobb dolgok jobbra fordítása most nem vall kudarcot. Ne lepődj meg azon, hogy most nemcsak saját magadon, hanem környezeteden is módosítani szeretnél, éld meg vágyaidat, ne fojtsd el azokat!

Programtipp: Szerintem nincs ember, aki ne kedvelné a zenét, úgyhogy szervezz közös programot barátaiddal a Budapesti Nyári Fesztivál valamely programjára.

Szűz

Augusztus első hetében minden reggel úgy kelsz fel, hogy zsigereidben érzel valami megmagyarázhatatlan bizsergést, valaminek az előjelét, valami van a levegőben, de mi az? A most alakuló változások visszafordíthatatlanok, engedd el azt, ami vagy aki el akar menni! Lehet, hogy vége szakad egy számodra fontos emberi kapcsolatnak, vagy épp a munkahelyeden alakul úgy, hogy búcsút intesz, de minden egyes változás a te javadat szolgálja! A hónap első két hete meglepően alkalmas arra, hogy karrieredet átépítsd, s új lehetőségek után kutass, aztán jöhet egy kis pihenés.

Programtipp: Jártál már Csirkepaprikás Fesztiválon? Nem? Akkor augusztus 27-én megteheted, Siklós téged vár.

Mérleg

Nagy felismerést teszel augusztus elején, s még az is lehet, hogy döbbenten csapsz a homlokodra: túl vagyunk a nyár nagy részén? S egy csomó tervet még nem valósítottál meg? Ez nem véletlen, hisz állandóan csináltál valamit, tüsténkedtél, s nem véletlenül érezheted azt, hogy bizony kiégtél. De ne feledd, nálad a hamu alatt mindig van parázs, a mélyben mindig vannak energiatartalékok, amelyeket újra tudsz hasznosítani, bármilyen feladat megoldásáról is legyen szó. Vállald fel önmagad és a fejedben lévő ötleteket, minden jól alakul.

Programtipp: Gondoltad volna, hogy már 48. évadot él meg a Gyulai Várszínház? Egészen augusztus 14-ig várja a kultúra iránt érdeklődőket.

Skorpió

Nincs okod semmilyen félelemre, sem aggodalomra, a dolgok egyszerűen és nagyszerűen haladnak előre a maguk útján! Ha új terveken jár az agyad, mert nem bírod már a monotonitást, akkor az augusztus folyamán megélénkülő mozgásigényed és kalandvágyad új utakra irányíthat téged, s olyan érzelmi és szellemi megtapasztalásaid lehetnek, melyekről eddig csak másoktól hallottál. Teljes gondolkodásmódodat tudod most átváltoztatni, s a világot egészen más színben leszel képes látni.

Programtipp: Léteznek amatőr zenekarok is! Saját fesztivált tartanak Nyírbátorban augusztus 18. és 21. között.

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Augusztus első hetében igen sok kellemetlen pillanat nehezíti napjaidat, sajnos akár több, régen szőnyeg alá söpört probléma kerülhet elő, és bár megpróbálhatod, de most ezek intézése nem tűr további halasztást, neki kell esni a függőben lévő dolgok lezárásának. Ha most is megpróbálsz struccpolitikát folytatni, később csak még nagyobb gond kavarodhat a nemtörődömségből. Augusztus 14-től viszont sokkal szerencsésebbé, kiegyensúlyozottabbá válnak a mindennapok, karriered, valamint érzelmi életed területén is komoly fordulatok várhatók.

Programtipp: Nos, ha kicsit is érdekel az orgonazene, akkor benevezhetsz a Cathedral Organ koncertjére a Szent István Bazilikában, augusztus 5-én és 12-én!

Bak

Az idő még mindig kánikulai, állandó izzadás, örökös ihatnék, de téged még ez sem vet vissza, megmutathatod az egész világnak sokoldalúságodat, kreativitásodat és páratlan rugalmasságodat. Földies jellegeddel ellentétben augusztusban ezen három tulajdonságod együttesen komoly lehetőségeket képes kiaknázni! Különösen anyagiakat tekintve adódnak pozitív irányú lehetőségek, ne utasíts vissza semmilyen új munka- vagy másodállás lehetőséget, de az is megeshet, hogy végre belevágsz egy saját vállalkozásba. Rajta!

Programtipp: Ne feledkezz el az augusztus 20-i ünnepről. Keress valami tartalmas szórakozást!

Vízöntő

Tulajdonképpen jól alakult eddig a nyár, ám augusztus első napjai hoznak némi feszültséget az életedbe. Talán úgy fogod érezni, bármihez nyúlsz, az összetörik, elromlik, valahogy döcögősre sikerül. Ám aggodalomra semmi ok, próbálj nyugodt maradni, és figyelni az események mélyén vonuló áramlatokat. Ha ezeket sikerül megérteni, szinte minden megoldódna egy csapásra. Bajról csak akkor beszélhetünk, ha kudarcaid hatására makaccsá válsz, ha nem hallgatod meg mások véleményét, csak mész a saját fejed után. A hónap második fele már jóval nyugalmasabbnak ígérkezik, kitartás.

Programtipp: Szerencsére idén is megtartják a Cseszneki Várjátékokat augusztus 6-án. Ugye ott leszel?

Halak

Július változó volt, hol lent, hol pedig fent voltál, ezért nem csoda, ha meglehetősen vegyes érzésekkel futsz neki augusztus havának, ám ezekben a hetekben is mindennapjaidat jó és kellemetlen élmények felváltva övezik. Kétségtelen, hogy állandóan tele leszel erővel és energiával, ugyanakkor könnyen szétszórttá és szeleburdivá válsz, s nem abba fekteted az erődet, ami igazán lényeges lenne. Ez az időszak viszont alkalmas arra is, hogy régi terveidből egyet megvalósíts, teret engedve fantáziádnak. Tedd próbára magad!

Programtipp: Vettél már valaha részt Halfőző-versenyen? Ha nem, akár próbára is tehetnéd magad résztvevőként Gyomaendrődön, augusztus 20-án.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.