párkapcsolat csillagjegy horoszkóp szerelem ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párban élő Vízöntőknek érdemes lenne tisztázniuk jó néhány dolgot kedvesükkel, a szingli Mérlegekre pedig egy igazán flörtös-kalandos augusztus vár.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Páros: Érzelmi ügyekben augusztus első napjai okozhatnak némi bonyodalmat, de a hirtelen kialakuló konfliktus gyorsan orvosolható, a kibékülés sem lesz nehéz, sőt, elhangozhat a nagy szerelmi vallomás is! Hagyd, hogy lenyűgözzön kedvesed, megérdemled.
Páratlan: Ha még mindig nincs használható partnerjelölt a láthatáron, 11-e után nem fogod elkerülni, hogy akár hirtelen többen is egyszerre kopogtassanak nálad. A hónap második felében sokkal kedvezőbbek lesznek a pártalálási lehetőségek, figyeld csak meg!

Tipp: Nem kell erőlködnöd, tegye azt a másik fél!

Tipp! Amy Winehouse élete képekben! Nézd meg képgalériánkat!



Bika

Páros: Ha már van olyan, akivel megoszd életed, akkor nincs semmi ok kételkedésre kettőtök stabil kötelékét illetően. Igen nyugalmas és harmonikus heteknek néztek elébe, nem kell bármi áron izgalmat vinni a hétköznapokba, megvagytok anélkül is, nem igaz?
Páratlan: Minden esélyed megvan arra, hogy társra lelj már augusztus első napjaiban, különösen a hétvége alkalmas flörtre, szerelem kialakulására. De ha épp nem alakul minden a jóslat szerint, akkor sem kell aggódni, mert Vénusz folyamatosan odalökdösi eléd az alkalmas egyedeket.

Tipp: Mindenképpen figyelj arra, hogy szellemileg és lelkileg is passzoljatok pároddal vagy jelölteddel.

Ikrek

Páros: Szívügyekben nincs ok félelemre, még akkor sem, ha úgy érzed, valami nem stimmel, és kételyeid vannak. Ikrek létedre néha elkap a féltékenység, meggyőződéseddé válhat, hogy párod hűtlen hozzád, hát tedd féltékennyé te is.
Páratlan: A párkereső Ikrek szétszórtsága augusztus első hetében nem kedvez új kapcsolat kialakításának. Ám fordul a kocka, mert 8-tól lenyugszol, és tiszta fejjel indulsz el szórakozni, s harmonikusabban éled az életed. Erőlködnöd sem kell, hogy meghódíts valakit!

Tipp: A kevesebb néha több, ne tégy olyat, amit később megbánhatsz!

Páros: Szerelem terén minden a helyén van, de csakis azért, mert partnered birka türelemmel viseli rigolyáidat. Azért túl sokáig ne feszegesd a határokat, még a végén egy kisebb veszekedésbe torkollhatna köztetek ez a fura helyzet.
Páratlan: Ha szingli vagy, sürgősen mozdulj ki otthonról, a szerelem most sem fog házhoz jönni. Lehet, hogy azt hiszed, a postás vagy a pizzafutár személyében ajtóig jön az érzelem, de tévedsz. Most neked kell utána menned, és felkutatnod azt, aki türelmesen vár rád.

Tipp: A befelé fordulás valójában nem megoldás, tessék nyitni a nagyvilág felé.

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Páros: Érezd jól magad a bőrödben, hisz minden a helyén van, jól alakulnak a dolgok, gondolod te, mindaddig, amíg egy harmadik be nem lép a képbe, s fel nem bolygatja alaposan a lelkivilágodat. Tudod, hogy nem szabad belemenned egy háromszögbe, de az étlapba nézést senki nem tiltja.
Páratlan: Ha még a párvadászat időszakát éled, akkor különösen a meleg, kánikulai napok alkalmasak ismerkedésre, új szerelem felturbózására. Könnyen megeshet, hogy nem tudsz annak ellenállni, hogy két vasat tarts a tűzbe.

Tipp: Hagyd magad sodortatni az árral, nem kell mindent előre megtervezni!

Szűz

Páros: Érzelmek terén szép és romantikus hónapnak nézel elébe. Megy egyik nap a másik után, lesz romantika, szex, összebújás, apróbb viták, hogy ezeket a kibékülés követhesse. Most az sem fog felzaklatni, ha kicsit unalmasak lesznek az együtt töltött napok.
Páratlan: Ha még szingliként éled a mindennapokat, már nem kell sokat várnod az igazira! Irány a fodrász, vegyél új rucit és vedd le lábáról kiszemeltedet! Most különösebb trükköket sem kell bevetned a megfelelő eredmények érdekében.

Tipp: Csak légy önmagad, ne használj álarcokat, mert hamar lebuksz.

Tipp! Nézegess elbűvölő képeket apró kiskutyákról! Katt ide!



Mérleg

Páros: Több kellemetlen érzelmi hullámvölgy is leránt a mélybe augusztusban, ugyanis amikor te szeretnél érzelgősködni, akkor párod nem, aztán ő szeretne közeledni, miközben te inkább mást csinálnál. Nem lesz egyszerű az eltérő igényeket összeegyeztetni.
Páratlan: Vénusz és Merkúr jótékony hatására sok udvarlód akadhat, bár eleinte csak rövid flörtök és kalandok lesznek jellemzőek. Aztán a hónap közepén hirtelen megélénkül a szerelmi életed, és elragad magával a szenvedély.

Tipp: Hagyd magad, mindig legyen egy nyitott kiskapu az érdeklődőknek.

Skorpió

Páros: Nemcsak gondolati szinten vagy a fantáziád világában, hanem a valóságban is nagyon igényled társad folyamatos közelségét. Bátran mondd el neki, mi nyomasztja esetleg a lelked, milyen kérdőjeleid vannak, így minden adott ahhoz, hogy a kételyeket tisztázzátok.
Páratlan: Ha még fürkészed a szingliket, akkor egész augusztusban igazán nagy az esélyed, hogy megtaláld azt a szintén párját kereső egyedet, aki kielégíti minden szellemi, intellektuális és szexuális igényedet.

Tipp: Önérzeteden nagyon sokat lendíthet egy őszinte és tiszta szerelem, fogadd el, amit az ég most ad neked.

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Páros: Ha úgy látod, kedvesed kicsit jobban rád telepedett a kelleténél, azt bizony nem érzed rosszul. Esetleges problémáitokat időszerű lenne gyorsan átbeszélni, mert augusztusban könnyű mindenre megoldást találni, azonban szeptemberig halasztva ez akár szakításhoz is vezethet.
Páratlan: Ha úgy gondolod, jó neked a magányos élet, akkor tévedsz! Az ismerkedést nyugodtan első helyre rakhatod a dobogón, de igazi szerencsével inkább csak 13-a után járhatsz. Ha szemfüles vagy, olyan partner érkezik, aki a tenyerén fog hordozni.

Tipp: Légy rámenős és szexis, most a szende nyuszi variáció nem jön be.

Bak

Páros: Érzelmek téren bizony időszerűvé válik, hogy gyökeres változtatásokat iktass életedbe. Muszáj, hogy kimozdítsd magad az unalomból, különben befásulsz. Előfordulhat, hogy megkérdőjelezed kedvesed hűségét vagy épp társként való alkalmatosságát, de ne tedd, mert nincs rá valódi okod.
Páratlan: Társkereső Bakként kiváló eséllyel indulsz egy új párkapcsolat kialakításához vezető úton. Keress az ismerkedéshez olyan körülményeket, amelyeket még sosem próbáltál. Meg fogsz lepődni, hogy kitágul a világ.

Tipp: Bátran szemezz azzal, aki tetszik, ez még nem kötelez semmire, de egy flörtnek jó alapja lehet.

Vízöntő

Páros: Szerelmi téren lenne mit tisztáznod kedveseddel, nem igaz? Keríts erre sort sürgősen, még augusztus vége előtt. Persze nem kell megrémülni, hisz nem szakítással fenyegetnének a csillagok, de miért mérgelődnétek mindketten banális dolgokon, ahelyett, hogy kompromisszumot kötnétek?
Páratlan: Ha magányos farkasként tengeted még a nyár utolsó havát, akkor most az összes hétvége alkalmas ismerkedésre. Helyezd előtérbe azt, hogy vajon mit szeretnél. Flörtöt vagy tartós kapcsolatot? Amit választasz, azt kapod!

Tipp: A benned rejlő pozitív erők hatással lesznek az ellenkező nemre, nem is akárhogy!

Tipp! Duci testtel is lehetsz szexi! Nézd meg képgalériánkat!



Halak

Páros: Jó úton haladsz afelé, hogy meglévő társkapcsolatod továbbra is érzelemmel legyen megtöltve, még egy kicsit elmélyüljön, s ez lehet a nagy elhatározások hava is. Ha még nem volt lánykérés vagy családalapítás, nem érzed, hogy ennek is itt az ideje?
Páratlan: A magányos Halak mihamarabb nyissák ki szívük ajtaját a világ felé, igen jók az esélyek új szerelem megérkezésére. Nagyszerű dolog bezárkózni, s azt gondolni, milyen jó a szingli élet, de ezen a felálláson sürgősen változtass.

Tipp: Spontaneitásod lenyűgöz mindenkit, csupán az a kérdés, veszed-e az érdeklődők egyértelmű üzeneteit?

Kultikus túra a Földön - Tarts velünk!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110427-a-fold-kultikus-helyei-a-fold-csakrai.htmlMiért félünk a számoktól? - A babonák történetehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110509-miert-felunk-a-szamoktol-a-babonak-tortenete.htmlAmikor a nagyi üzen - Holtak, akik visszatérnekhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110215-igazsag-vagy-amitas-mit-tud-egy-lato.htmlMikor születtél? Ilyen kutya illik hozzád!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110215-csillagjegyd-elarulja-milyen-kutya-illik-hozzad.htmlValóban léteznek angyalok?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110610-valoban-leteznek-angyalok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.