csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákoknak a következő napokban érdemes nagyot kockáztatniuk, a Bakoknak pedig szükségük lesz az önfegyelemre és a toleranciára a hét végén.

Thinkstock
Thinkstock

Kos


Szombaton csupán egy, ám összetett dologra vágsz: hajszolni az élvezeteket, kirúgni a hámból, többet enni vagy inni a kelleténél, de legalábbis valamit túlzásba vinni, hogy elnyomd az esetleges bánataidat. Tedd ezt, ha jólesik, de azért tudd, hol vannak a határaid. Egy váratlan kiruccanás kerülhet szóba, ne mondj nemet rá. Vasárnap viszont legyen az átgondolás napja, tervezz hosszú távra.
Hétvégi tipp: Töltsd idődet szeretteiddel és barátaiddal, add meg nekik azt a figyelmet, amit mostanában magadnak tartottál meg.


Bika


Új dolgokra vágysz, s ez egy Bika jegyű személytől nem megszokott reakció. Bár a nagy lehetőségek ezen a héten már elmentek melletted, most inkább koncentrálj a jövő heti terveidre, kötelezettségekre és lehetőségekre egyaránt. Vértezd fel magad arra, hogy döntéseket kell hoznod! Hétfőig még két napod van a lazsálásra, tedd, ami egyszerűen csak jólesik!
Hétvégi tipp: Bízz meg környezetedben, ne gondold, hogy csak azt nézik, hogy csapjanak be vagy használjanak ki!


Ikrek


Ezen a két napon próbálj magadra is kellő időt szánni, az elmúlt, rohanó napokban csak mások bajaival foglalkoztál. A legegyszerűbb az, hogyha megfigyeled, mit diktál a tested. Csokira vagy sütire vágysz? Egyél egy kicsit! Lustálkodnál vasárnap reggel? Tedd meg, ki tarthat vissza? Légy jó viszonyban önmagaddal, kényeztesd a tested és a lelked egyaránt!
Hétvégi tipp: Győződj meg a hétvégén arról, hogy minden feladatot elvégeztél, amit célul tűztél ki, nehogy hétfő reggel szembesülj valamivel.

Rák


Vállalj kockázatot most azonnal! Mindegy, hogy mely életterületen kerülsz döntéshelyzetbe, merd kimondani azt, amire vágysz, ellentétben azzal, ami másoknak megfelelő. Miért ne lehetne jó végre egyszer neked is? Miért gondolod, hogy csak akkor fognak szeretni, ha mindent megteszel másokért? Ez hibás elgondolás! Helyezd magad előtérbe, s ne másokat szolgálj ki, hanem önmagad.
Hétvégi tipp: Minden erőfeszítésed megtérül, ráadásul meg tudod húzni azt a láthatatlan határvonalat, melyet többet nem mernek átlépni mások!

Thinkstock
Thinkstock


Oroszlán


Tüzes jellemed ma nem áll meg semmilyen akadály előtt, lobbanékony és heves természeted minden pillanatban kiütközik belőled, akár konfliktusok árán is. Ne csak önmagadért dolgozz ezen a hétvégén, hanem tegyél szívességeket másoknak is, hisz erődből és idődből kitelik. Ha még keresed a párod, ezen a hétvégén eljött az ideje a randizásnak. Fogékony vagy az újra, a szépre és a szerelemre is.
Hétvégi tipp: Az eddigi megfigyelői pozíciódat hagyd magad mögött, most támadj és hódíts!


Szűz


Nem fogod megbánni, ha ezen a hétvégén átlépsz néhány határvonalat, melyek eddig mindig megállítottak. A benned feszülő nyughatatlanságot muszáj lesz magadból szabadon engedni, különben egyszerűen fel fogsz robbanni. Keress új, felfedezésre váró dolgokat, ismerkedj emberekkel, hívd fel azokat, akiket már rég nem kerestél.
Hétvégi tipp: Számold fel ezekben a napokban régi füllentéseidet, hazugságaidat, már ha vannak.

Tipp! Már megjelentek a pöttyök is a kis dalmatákon! Elbűvölő fotók képgalériánkban!




Mérleg


Nagyszerű a hangulatod, jól érzed magad a bőrödben, nincs okod a panaszra, és nem is akar neked ártani senki, ritka szép pillanat ez a mostani. Ne légy visszafogott, de erőszakos sem. Találd meg a céljaidhoz vezető arany középutat. Ha kell, légy forgószél, de ne rombold le mások munkáját. A levertség és a szomorúság ezen a hétvégén másvalakit pártfogol majd.
Hétvégi tipp: Szellemi tartalékaidat sorban előszedegeted, és lenyűgözöd vele környezetedet.


Skorpió


A tőled általában megszokottal ellentétben nagyon impulzív leszel, percről percre gyűlik benned a kitörni vágyó energia, ezért jobban teszed, ha házon kívül keresel magadnak hétvégén olyan programokat, melyek során le tudod vezetni esetleges feszültségedet. Ha kell, hát menj el, csapj egy szezonvégi bevásárlást, és már most nézd meg az őszi divat előrejelző darabjait.
Hétvégi tipp: Légy nyitott mindenre ezen a hétvégén, s ha első hallásra banálisnak tűnő dolgot javasol valaki, akkor se utasítsd vissza, hidd el, tetszeni fog.

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas


Fantasztikus hangulatban leszel a hétvége folyamán, sok mosollyal örvendezteted meg környezeted, ráadásul ezt a jó kedvet képes leszel átragasztani másokra is. Családod most minden hajmeresztőnek tűnő ötletedet támogatja, s ez téged elképesztő módon fel is villanyoz. Érdemes lenne otthonról kimozdulnod, hisz az idő még meleg, s lassan közeleg a nyár vége.
Hétvégi tipp: Vasárnap este vonulj vissza, nyugodj le, s tervezd meg a jövő hetet lépésről lépésre!

Bak

Ezen a hétvégén földies jellegzetességeid kapnak főszerepet, bizony szükséged lesz önfegyelmedre és toleranciádra, mert a kezedben összefutó szálak most minden eddig titkolt dologra fényt derítenek, s bizony nem szívesen fogod vissza magad. Pedig muszáj lesz, mert éppen a benned megbúvó nyugalomra van szüksége környezetednek, s a konfliktushelyzeteket most te tudod elsimítani.
Hétvégi tipp: Ezen a hétvégén ne hozz fontos döntéseket, de ha szükséges, anyagi ügyeidet átgondolhatnád a tisztánlátás érdekében.

Tipp! A lábbeli, ami mindenkinek jól áll! Nézegess nude cipőket képgalériánkban!




Vízöntő

A munkanapok körforgásában volt részed jóban és rosszban is, néhány dolog a vártakkal ellentétben furcsán alakult, s ezek a kettősséget jelentő ügyek rányomják bélyegüket hétvégi hangulatodra is. Nem könnyű most eltávolodni a munkádtól, de nem ártana, ha megtennéd, különben lőttek a szombat esti buli jó hangulatának.
Hétvégi tipp: Biztasson az a tudat, hogy jövő hét szerdáig minden kérdőjeles dolgodra lesz pozitív válasz.


Halak


Ezen a hétvégén feltétlenül szánj időt pénzügyeid alapos átvizsgálására, új lehetőségek felkutatására. Ne feledd, hogy a problémáidért ne másokat hibáztass, csakis tőled függ, milyen magasságokba tudsz eljutni. Mindig rendelkezel elegendő pozitív energiával ahhoz, hogy a nehézségeket is túlvészeld. Most van belőlük néhány, de küzdd le őket!
Hétvégi tipp: Ne bonyolítsd túl a helyzetedet, hisz egyszerűbb, mint gondolnád. Inkább menj strandolni, még jó az idő!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.