nullás ruhaméret diéta színésznő fogyókúra Jennifer Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk, hogy az elmúlt években Jennifer Hudson majdnem 40 kilót fogyott, és hogy több mint 5 ruhamérettel kisebbet hord, mint korábban. Az egyre vékonyabb csillag azonban most az amerikai méret szerint "nullásra" zsugorodott.

Joy Behar műsorvezető, a The View című amerikai talkshow pénteki adásában elárulta, hogy az egyik bevásárlókörútján összefutott a színésznővel, és hallotta, amint az eladó azt mondja a Dreamgirls sztárjának, hogy a ruhamérete "nullás" lett. (Az amerikai nullás méret nálunk az XXS-nek felel meg!)

AFP
AFP

Jennifer kezdetben 16-os amerikai méretre fogyott - diétával és egy rendszeres edzésprogrammal, amit Harley Pasternak személyi edzővel dolgozott ki. A színésznő kivirult saját átalakulásától, és januárban azt nyilatkozta: "Ahelyett, hogy arról beszéltem volna, lefogytam innen-onnan, azt mondtam, visszaszereztem a fiatalságomból 10 évet! 10 évvel fiatalabbnak nézek ki! Az emberek így szólítanak meg: Olyan az arca, mint Jennifer Hudsonnak! Nem a húga véletlenül?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.