Teljesen bekékült Lakatos Márk! Ijesztő képeken a stylist, ahogy még sosem láttad

zenei fesztivál Sziget Fesztivál Lakatos Márk program stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sziget fesztivál egyik nagy erőssége, hogy falain belül mindenki egyenlő, legyen nő vagy férfi, fekete, fehér, viseljen szoknyát, nadrágot. Különösen igaz ez a Magic Mirror sátorra, ahol ezúttal Lakatos Márk stylisttal is összefutottunk. Márk sosem látott öltözékben és maszkban volt - ennek oka pedig nem más, minthogy fellépőként érkezett a sátorhoz.
Lakatos Márk átalakít: Hatalmasat változott Győzike lánya, Evelinhttp://www.life.hu/legytrendi/20110809-lakatos-mark-atalakit-hatalmasat-valtozott-gyozike-lanya-evelin.htmlLakatos Márk a Balaton közepén fakad dalrahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110713-lakatos-mark-a-balaton-kozepen-egy-hajon-erezte-jol-magat.htmlLakatos Márk lediplomázott, és könyvet írhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110628-lakatos-mark-lediplomazott-konyvet-ir-es-telen-jar-nyaralni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.