csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlánoknak a héten meghatározó élményekben lesz részük, a Szüzek pedig igyekezzenek toleránsak lenni, mert ez sok konfliktust megold majd.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Mivel nem lesz teljesen gondtalan ez a hét, ezért ügyelj jobban az egészségedre, lelki és fizikai állapotodra, mert most sok kis apróság kellemetlenné teheti a hétköznapokat, még a mosolyt is képesek ezek a banális ügyek lehervasztani az arcodról. Ez az információ cseppet se vegye el a kedved, hisz ettől még képes leszel teljesíteni azokat a feladatokat, melyeket elvárnak tőled. Önbizalmad úgy válhat ismét erőssé és törhetetlenné, ha megpróbálod túlszárnyalni eddigi önmagadat, és megmutatod rejtett képességeidet!
Tipp: Mutasd meg, hogy egy igazi Kost nem lehet csak úgy lesöpörni a színről!

Tipp! Kukkants be a világ szegény és gazdag gyerekeinek hálószobájába! Megható képek!


Bika


Tipp:


Ikrek


Tipp:

Rák


Tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Nagyszerű napok követik egymást, fontos és meghatározó élményekben lesz részed, melyek akár a következő hónapok eseményeit is meghatározhatják már most. Bár a hétfői nap még kissé nehézkesen indul, de utána gyorsan telik az idő, sok tenni- és tanulnivaló vár rád, vesd bele magad az életbe. Fogadd be az új ismereteket, hisz már a közeljövőben is fogod tudni ezen tapasztalásokat kamatoztatni. Jól teszed, ha nekirugaszkodsz egy tanfolyamnak vagy továbbképzésnek.
Tipp: Állásváltoztatásról álmodozol? Ideje belevágni, legalább a keresgélésbe.

Szűz

Sem hétfőn, sem kedden nem találod a helyed, sok feszültséggel, érzelmi nehézséggel kell szembenézned, esetleg agresszivitással is számolnod kell. Vértezd fel magad minden eshetőségre! Ez utóbbira leginkább közlekedés közben kerülhet sor. Ne idegeskedj feleslegesen, ne keresd magadnak a bajt. Kerüld messziről a vitahelyzeteket, ne keveredj összetűzésbe senkivel, csak veszíthetsz a konfliktusok során. A hétvégére helyrejönnek dolgaid, kitartás!
Tipp: A hét lényegi eleme a tolerancia, jusson belőle minden napra!

Tipp! VV Anikó erotikus hobbija képgalériánkban! Katt ide!



Mérleg


Tipp

Skorpió


Tipp



Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Ez a hét nagyon jónak ígérkezik, sok érdekes információ birtokába juthatsz, ráadásul képes leszel mindent rózsaszínűnek vagy az esetleges rosszat megoldhatónak látni. Jól fogod magad érezni a bőrödben, gondolkodásmódodban is végre pozitív változás áll be, tanulsz a veled történő eseményekből. Új barátokra, ismerősökre tehetsz szert, mely jót fog tenni önbizalmadnak. A bolygók még ahhoz is segítséget nyújtanak, hogy munkádba, karrieredbe fektesd energiáidat.
Tipp: Ha saját vállalkozásod van, esetleg most indítanád, jelentős sikereket könyvelhetsz el, ne sajnáld rá az időt!

Bak

Kiváló lehetőségeket kapsz ahhoz, hogy régi, egyben befejezetlen ügyeidet pozitívan lezárd, konfliktusokat, félreértéseket tisztázz, elromlóban lévő emberi kapcsolatokat ments meg, vagy épp eressz el további veszekedések nélkül. Szerencsére nem vagy haragtartó típus, ezt mutasd is meg mindenkinek, köss békét ellenlábasaiddal. Most egyébként is különösen nehezen viseled a feszültséget, jót tesz a lelkivilágodnak is, ha lerendezed ezeket a függőben lévő, kellemetlen ügyeidet.
Tipp: Van olyan valaki, akivel nagyon komoly haraggal váltatok el. Hívd fel, vagy írj neki, nem fogod megbánni!

Tipp! Így még sosem láthattad házikedvencedet! Elképesztő fotók képgalériánkban!


Vízöntő


Tipp

Halak


Tipp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.