csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyilasokra túlságosan sok tennivaló hárul, a Vízöntők pedig nagy szakmai sikereket érhetnek el.

Kos

Szeptember havát leginkább a pénzügyekkel kapcsolatos döntéseid határozzák meg, számos dologra nem figyelsz, mert valahogy mindig az anyagi ügyek kerülnek középpontba. Épp azért, hogy vagyoni gyarapodásoddal kapcsolatos vágyadat kielégítsd, gondold át mihamarabb, milyen módon juthatnál egy kis extra bevételhez. Léteznek kiaknázatlan források, csupán fel kell őket kutatni. Olyan gyümölcsöző lehetőségre bukkanhatsz, mely hosszú távon támogat anyagilag.

Thinkstock
Thinkstock

Munkát keresel? Szeptemberben több olyan dolgot is ajánlanak neked, mely nem felel meg számodra, mégis megpróbálhatnál kicsit együttműködőbb lenni, a saját érdekedben.

Karriertipp: Ne feledd, a munka és az érzelmek csak ritkán vannak összhangban, s ezt a saját bőrödön tapasztalhatod meg.

Bika

Szerencsére most nem állsz rosszul anyagiak terén, ugyanakkor mégiscsak szeretnéd kicsit megerősíteni az egzisztenciádat, ám ezen cél eléréséhez leginkább arra van szükség, hogy kinyisd a szemed, s új állást, esetleg mellékfoglalkozást keress. Lehet, hogy a meglévő jónak tűnik, de valójában nem elégít ki, arról nem is beszélve, hogy pénz tekintetében sem épp a legjobb. Érkezhet kifejezetten kedvező ajánlat, de ez csak szeptember végére igaz, addig is igen sok lesz a mézesmadzag, ne dőlj be egynek se. Mindig nézd át, mit írsz alá.

Munkát keresel? Fogadd el azt, amit kínálnak. Minden apró munka jó ugródeszka lehet, persze az ésszerűség vezéreljen.

Karriertipp: Ne feledd, hogy mások munkáját nem neked kell elvégezned. Persze nem árt az együttműködés, de nem vagy te málhás szamár.

Ikrek

Az ősz beköszöntével sokkalta tüzesebb és hevesebb leszel, a jól megszokott jellemvonásaid most valahogy nem érvényesülnek, gyakran fogsz elrugaszkodni a realitás talajától, és nagyobbat álmodni a kelleténél. Csak tudd, hol vannak a határaid, hisz az ötleteid jók, de némelyikük már tényleg az irreális kategóriába sorolható. Próbálj továbbra is két lábbal a földön állni, s így szemlélni a világ körforgását. Hidd el, a siker is akkor kopogtat be hozzád, ha megszokott utadról most nem térsz le.

Munkát keresel? Őrizd meg objektivitásodat és méltóságodat! Ne állíts olyat magadról, ami nem igaz, hacsak nem akarsz a füllentésbe belesülni.

Karriertipp: A rosszkedv nem lehet jó társ, erőltess magadra mosolyt, és még több mosolyt!

Rák

Már szeptember első napjaiban azt fogod érezni, hogy több korlát, váratlan akadály nehezíti hivatásod eddig is göröngyös útját. Lehet, hogy a munkabeosztás nem fog tetszeni, vagy az, hogy valamit rád akarnak tukmálni, ami bizony nem a te dolgod lenne. A hangulatod ettől igen paprikássá válhat, nehezen fogod tudni visszafogni érzelmeidet, úgy érzed és gondolod, ki kell mondanod, ami a bögyödet nyomja. Ám ne feledd! A kimondott szónak most különösen nagy ereje van!

Thinkstock
Thinkstock


Munkát keresel? Informálódj, add be olyan helyekre is CV-det, ahol eddig nem mertél próbálkozni. A siker nem marad el, ha bátor vagy

Karriertipp: Fontos, hogy mindig végezz minőségi munkát! A félgőz most nem lesz elég.

Oroszlán

Az ősz beköszöntével éppen azt kell bebizonyítanod munkahelyeden, amire a nyáron nem volt mód és lehetőség. Tanulékony vagy, változásra kész, szívesen fogadod az új ötleteket, javaslatokat, nem futamodsz meg a lehetőségek és a már első ránézésre is nehéz feladatok elől. Vakmerőséged igen hamar megtérülhet, mert anyagilag is több juttatásban lesz részed, figyeld csak meg. A szeptemberi változások csak jót hozhatnak neked, mert egy olyan oldaladat mutathatod meg a világnak, mely eddig ismeretlen volt számukra.

Munkát keresel? Az állandó újdonságkeresés végre meghozza a várva várt sikert, csak nehogy most épp te akarj megfutamodni.

Karriertipp: Növeld önbizalmadat, légy bátrabb az eddig megszokottól, e nélkül egyszerűen nem fogsz tudni igazán nagyot lépni. Hidd el, képes vagy rá!

Szűz

Szeptember havában a szokásosnál is erőteljesebb terhek rakódnak a válladra, mindenki rád akarja tukmálni a feladatai nagy részét, de legalábbis tőled vár valamilyen megoldást, ötletet, javaslatot a saját gondjaira. Felettesed vagy üzletfeleid sokat követelnek tőled, ezért a most következő hetekben jól sakkozva igencsak megszilárdíthatod a pozíciódat, hisz kiderül, lehet rád számítani még a nehéz körülmények között is.

Munkát keresel? Új és idegen területek felé kellene nyitnod, vállalj el bátran olyasmit, amitől eddig ódzkodtál.

Karriertipp: épp Itt az ideje, hogy számodra ismeretlen területeken szerezz tapasztalatot, de ne dolgozz mások helyett! Taktikázz jól!

Mérleg

Mivel az ősz beköszöntének ideje általában a szellemi fejlődés új szakaszának kezdete, neked is el kell azon tűnődnöd, vajon hol tudod magad tovább fejleszteni, még hasznosabbá tenni. Feletteseid, üzletfeleid mindig elvárják, hogy naprakész legyél, a kollégák pedig egyenesen vadásznak rád, hátha hibázol, de most nem fogsz. Keress az életedhez, időbeosztásodhoz illeszkedő képzési formát, s ha ismered a főnököd gyenge pontjait, még némi anyagi támogatást is kicsikarhatsz belőle.

Munkát keresel? Meg fogsz lepődni, mennyire gördülékenyen megy most minden próbálkozásod, s milyen hamar kapsz majd pozitív visszajelzéseket.

Karriertipp: Foglalkozz azzal, ami a te dolgod, ne szólj bele mások munkájába, így nem sodrod magad kellemetlen helyzetbe.

Skorpió

Szeptember hava kissé akadozva indul, sehogy sem találod a helyed, vagy épp a főnököddel, netán egy kollégáddal nem leled a közös hangot. Sok vitás helyzetben lesz részed, de figyeld csak meg, hogy mindegyik rejt valamilyen tanulnivalót. A lényeg, hogy a kommunikációra szánj elegendő figyelmet, lényeges lesz, hogy kinek, mit és hogyan mondasz, mert gyorsan kiderülhet, hogy bizony benned van a hiba, így javítani is tudod a lehetőségeidet.

Thinkstock
Thinkstock

Munkát keresel? Bár nem az ősz kezdete lesz a sikerszériád időszaka, menj el minden munkamegbeszélésre, mert a későbbiekben lehet az egyiknek pozitív kicsengése.

Karriertipp: Tartsd távol magadat a pletykáktól, az áskálódástól, még akkor is, ha valaki ebbe minden áron bele akar vonni.

Nyilas

Irtó sok tennivaló vár rád, sokkalta több, mint amivel valójában képes vagy megbirkózni. Most nem kedvről vagy képességről van szó, hanem nemes egyszerűséggel időben nem férsz bele a napi 8-10 órába, s valahogy úgy tűnik, hiába próbálod megértetni ezt környezeteddel, olyan, mintha el sem jutna a fülükig a mondandód. Lehet, hogy nem jó hangot vagy stílust ütsz meg? Talán érdemes lenne összekapcsolni a hasznost a kellemessel, meghívni néhány kollégát egy vacsorára, hátha az irodán kívüli környezetben másképp viszonyulnak hozzád.

Munkát keresel? Légy naprakész, hiába vagy mindenben otthon, ha a napi hírekről nincs elégséges infód.

Karriertipp: Szánj több időt szakmai kapcsolataidra, így a beléjük fektetett energia könnyebben megtérül számodra.

Bak

Az ősz rád zúdít egy halom tennivalót, nincs menekvés, vége a nyári könnyed időszakoknak. Ráadásul kifejezetten nagy hangsúlyt kell fektetned munkakapcsolataidra vagy újak kiépítésére, hogy sok új tapasztalatot gyűjthess. Megeshet, hogy barátok és rokonok segítsége is elkél majd egy-egy bonyolultabb feladat során, de fordulj kérdéseiddel bátran szeretteidhez, nem fognak elutasítani. Sőt, még az is megeshet, hogy gyorsan visszaadod a kölcsönt, s ki is egyenlíted a számlát.

Munkát keresel? Senkire ne akard magadat rábeszélni, azzal csak ellenszenvet ébresztesz. Hagyd, hogy a dolgok a maguk útján haladjanak.

Karriertipp: A megértő hangnem és jól eltalált hangszín többet segít, mint a morgás és a vita. Próbáld ki!

Vízöntő

Neked szeptember hava most olyan lesz, mintha csak az újév köszöntene be. Fogadalmakat teszel, sok dolgot elölről akarsz kezdeni, de az sem lenne csoda, ha sürgősen munkahelyet váltanál, új vállalkozásra adnád a fejed. Mindegy, csak valami történjen ebben az egyhangú témában. Leghamarabb azonban csak 20-át követően körvonalazódnak a dolgok teljesen tisztán, de ahhoz, hogy valóban sikert érhess el, sokat kell tenned, a lazsálás nem visz előre. Az események felgyorsulnak, rajtad múlik, belekapaszkodsz-e a lehetőségekbe.

Munkát keresel? Hajlamos lehetsz dolgokat, helyszíneket, időpontokat vagy éppen papírokat összekeverni. Figyelj életed adminisztratív oldalára is, ha nem akarsz bonyodalmat.

Karriertipp: Szakmailag most nagyot alakíthatsz, légy büszke önmagadra.

Halak

Szeptember hava számodra bizony most a nagy változások ideje. Főleg azokra igaz ez, akik eddig teljesen egyedül, vagy csak kis csapatban dolgoztak. Ideje, hogy ez most gyökerestül megváltozzon. Lépj túl a magányos farkas szerepkörén, főleg, ha jön egy igazán jó munkaajánlat. Ez utóbbi a társaságban dolgozó Halakat is érinti, csak ők nem fognak annyira tiltakozni az adódó lehetőség ellen. Érdemes mihamarabb átgondolni, ki akarsz-e szakadni a meglévő állapotodból, mert bizony érdemes lenne.

Munkát keresel? Bármilyen fontos megbeszélésed is legyen mostanság, figyelj oda minden kimondott szóra, mert a hallgatóságod hegyezi a fülét.

Karriertipp: A sikeres karrier most adva van. Mit szólnál esténként egy kis feszültséglevezető sporthoz?

Szerelem vár ránk szeptemberben - íme a Life.hu szerelmi horoszkópjahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110826-szerelmi-horoszkop-szeptemberre.htmlSzeptemberi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110826-szeptemberi-horoszkop.htmlSzületésnapos a pop királynője - Számmisztikai elemzéshttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110815-madonna-elemzese-a-horoszkopja-alapjan.htmlOlyan a természeted, amilyen virágot szeretszhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110811-viragmisztika-nyar-vegi-viragok.htmlDeutsch Anita születésnapos - számmisztikai elemzéshttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110810-deutsch-anita-szuletesnapos-szammisztikai-elemzes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.