Egyre csak fogy az egykor kerek énekesnő

diéta fogyás LeeAnn Rimes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
LeeAnn Rimes nemrég ünnepelte a huszonkilencedik születésnapját - tette mindezt falatnyi bikinikben. A csontsovány végtagjairól készült fotók pedig bejárták a világsajtót.


AFP/Northfoto
AFP/Northfoto

Az újdonsült feleség minden bizonnyal nagyon meg akar felelni tökéletes testű férjének, Eddie Cibirannak, aki néhány éve az énekesnő miatt hagyta el feleségét. LeeAnn ma már kísértetiesen hasonlít Eddie egykori nejére - szőke, sovány, és szilikonkeblei is hasonló méretűek. A dalos pacsirta sokat edz a szép testért, de bordái már kilátszanak, és izmok helyett a csontokat számolhatjuk a testén. A malibui strandolás alkalmával a countrydíva egy nap alatt három fürdőruhában is megmutatta férjének nagyon tetsző soványságát. Eddie pedig le sem vette a szemét asszonykájáról. A férjének nyilvánvalóan bejön ez a piszkafa alak - a kérdés csak az, nem viseli-e meg túlzottan LeeAnn szervezetét az állandó önsanyargatás?

Tipp! Gyönyörű nő lett Kurt Cobain lánya! Kattints a képekért!



Először árulta el az Oscar-díjas színésznő, hogy miért fogyott lehttp://www.life.hu/tested-lelked/20110823-eloszor-meselt-fantasztikus-fogyasarol-az-oscardijas-szineszno-jennifer-hudson.htmlTúlzásba viszi a diétát a sztárcsemete?http://www.life.hu/tested-lelked/20110825-tulzasba-viszi-a-dietat-bob-geldof-lanya-peaches-geldof.htmlRákóczi Feri nem vállalja az új valóságshow vezetéséthttp://www.life.hu/tested-lelked/20110826-rakoczi-feri-nem-vallalja-az-osszeeskuvok-cimu-valosagshow-vezeteset.htmlKutyái fogyasztották le az énekesnőthttp://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110823-kutyai-segitsegevel-fogyott-le-ikerterhessege-utan-mariah-carey.html"Éreztem, hogy el fog hagyni" - A nők és a hatodik érzékhttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110817-intuicio-megerzes-hogyan-hasznaljuk-a-hatodik-erzeket.htmlVálságba kerültél? Tárcsázz!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110816-lelki-segitseg-telefonon-igy-mukodnek-a-segelyszolgalatok.htmlMilyenre festeted a hajad? Olyanok a vágyaid!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110804-milyenre-festeted-a-hajad-olyanok-a-vagyaid.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.