Meglepő őszinteséggel vallott szexuális életéről az egykor legnépszerűbb énekesnő

magány szexuális aktivitás Sinead O Connor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sinead O'Connor önmagát helyezi előtérbe az együttlétek alkalmával, és bár egyedül van, esze ágában sincs apácának állni. 

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sinead O'Connor 2007-ben

Az ember a szexuális életéről vagy annak hiányáról nem beszél nagy nyilvánosság előtt. Sinead azonban nemrég a saját blogjában mesélt nemlétező hálószobatitkairól. Az ír énekesnő kifejtette, hogy hamarosan olyan lesz, akár egy élettelen tárgy, hacsak nem köszönt be az életébe a Nagy Ő.

Tipp! Ismét megmutatta szexi idomait a magyar szupermodell! Kattints a képgalériáért! (18+)



Northfoto
Northfoto

Sinead O'Connor 2011-ben megnövesztett frizurával

Az egykori világsztár azzal is viccelődött, hogy fel kéne keresnie egy társkereső irodát, ahol negyvennégy évesnél idősebb férfiakat szeretne megismerni, de egyiket sem hívhatják Briannek vagy Nigelnek. 2000-ben Sinead leszbikusnak vallotta magát, de mégis mindig arról ír, hogy egy férfire vágyik. Sinead a blogbejegyzését azzal zárta, hogy mennie kell, mert randija lesz egy banánnal, négy nappal később pedig már azt írta rajongóinak, hogy vége a keresésnek, mert megtalálta a hozzá illő férfit. "Édes, kedves, elfogadó, de a gondolatai mocskosak, szexmániás, és Johnnak hívják." Később kiderült, ezt a bizonyos Johnt otthon az állapotos barátnője várja - így Sinead kénytelen volt újraindítani a Nagy Ő keresését. Az énekesnő egyébként háromszor volt férjnél, és négy gyermeke van.

Tipp! Eldöntötték: Stohl András börtönbe vonul! Fotók a tárgyalásról képgalériánkban!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Szerelem vár ránk szeptemberben - íme a Life.hu szerelmi horoszkópjahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110826-szerelmi-horoszkop-szeptemberre.htmlPróbáld ki az új, 5 faktor diétát - Tényleg működik!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110829-probald-ki-az-uj-5-faktor-dietat-tenyleg-mukodik.htmlElőször árulta el az Oscar-díjas színésznő, hogy miért fogyott lehttp://www.life.hu/tested-lelked/20110823-eloszor-meselt-fantasztikus-fogyasarol-az-oscardijas-szineszno-jennifer-hudson.htmlTúlzásba viszi a diétát a sztárcsemete?http://www.life.hu/tested-lelked/20110825-tulzasba-viszi-a-dietat-bob-geldof-lanya-peaches-geldof.htmlKarrierhoroszkóp szeptemberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110826-karrierhoroszkop-szeptemberre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.