Beyoncé Knowles számmisztika ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé Knowles Houstonban született 1981. szeptember 4-én. Nemrég jelentette be, hogy babát vár, ezért kíváncsiak lettünk, mi vár még rá az életben. Számmisztikai elemzés.

AFP
AFP

Rögös a sztárság útja. Rendelkezhet egy ember kimagasló tehetséggel, lehet szép, csodás, rendkívüli, de ha egyszer valamibe bele tud kapaszkodni, nem engedi ki a markából egészen addig, míg cafatokra nem szedi, s az így bekövetkezett új helyzetből megint profitálhat.

Beyoncé hajlamos a depresszióra, annak ellenére, hogy ezt a felületes szemlélő nem látja rajta. Szüleinek nem kellett volna mást tenni, mint figyelni arra a fiatal lánygyermekre, aki egy nyüzsgő családi életben egyre inkább megijedt attól, hogy nem tud majd teljesíteni, megfelelni imádott apukájának, aki jelentős sikereket aratott le mint zenei menedzser. Az apához való kötődése erősen érzékelhető a születési dátumának számmisztikai elemzésében is.

Imádja a Napot - és az apját

A kis Beyoncé a mama Barbie babája volt, akit kedvére alakíthatott, öltözethetett, mi több, különleges megjelenést is biztosíthatott a kislánynak. Csakhogy a gyerekek megérzik, ha a szülő azért babusgatja, mert igazán szereti, vagy éppen eszközt lát benne ahhoz, hogy megmutathassa, milyen jó szülő, és mennyire különleges gyermeke van (aki egyébként az ő produktuma).
Az apja az ő kis csalogányát látta benne, de erről Beyoncé nem sejthetett semmit, hiszen csak azt látta, hogy a papa nagyon elfoglalt, elismert ember, aki megbecsült helyet foglal el abban a körben, amelybe a hétköznapi ember csak vágyakozott. Csakhogy kemény tempót diktált lányának.
Mivel egy gyerek nem nézi meg, hogy a születési dátuma milyen lehetőségekkel kecsegteti, így hiába hozza magával a későbbi sikerek ígéretét, a belső világában építi ki a titkok, remények, kényszerek rejtekét. Beyoncé fiatalkori szeméből szinte látni, hogyan nyüszög a lelke, és szinte látni rajta a kérdést: Most jól csináltam, papa?

A számháló egyese erőteljesen is utal erre a kötődésre. Mivel a sorsszáma és a személyes születési évének száma is 1, így egyértelmű Beyoncé számára, hogy bármibe belekezdhet, csak akkor lesz nyugodt, ha a papa áldását adja rá.

A szem a lélek tükre

Az ismert szólás Beyoncé esetében sem cáfolja meg önmagát. Jól követhető az a változás, amin tini korától kezdve végigment. Különösen akkortól jelentek meg rajta a figyelmeztető jelek, amikor megszületett a testvére, aki gyakorlatilag kitúrta őt az egyke gyerek helyéről. Itt kezdett kialakulni benne a megfelelési kényszer, ami valójában a későbbi depressziójának igazi okává vált. Ő valójában nem a médiától félt, hanem attól, hogy apjának gondot okoz, így "megint" háttérbe szorulhat.

A személyes születésnap száma, a négyes a felelős az énekesnőben rejlő belső feszültségekért. Hiába lábal ki az egyik hullámvölgyből, újra belecsúszik egy másikba, amit meg is tud indokolni, hiszen a feszültségre mindig tud okot találni. Erre nemcsak a 4-es szám utal, ami az uránuszi őselvet közvetíti, hanem az is, hogy eredetileg a Szűz jegyében született emberek jelentős részére jellemző a nehéz döntéshozatal, az erős kötődés, ezért az emésztőrendszeri problémák hamar jelentkezhetnek nála.

Szerencsésnek mondhatja magát Beyoncé, hiszen a születési dátumában szereplő kilences számnak köszönhetően (ami az ő esetében az általános dolgok számaként jelenik meg) hatalmas elánnal képes hozzáállni mindenhez, amiről úgy véli, hogy tekintélyét, hírnevét növeli. A számhálóban megjelent kilences és nyolcas számok együttes hatása nemcsak arról biztosít, hogy kimagasló képességekkel rendelkezik, hanem ennek köszönhetően jelenik meg életében a maximalizmus is. Emiatt képes hajtani magát akkor is, ha már mindenki kidőlt mellőle.

A közelmúltban készült fotón szinte árulkodik a szeme, hogy nem csak az anyatigristől kell félnie annak, aki gyermekét akarva, akaratlanul is megbántja. Nagy valószínűséggel fia születik az énekesnőnek. Erre is vágyott, hiszen jól tudja, hogy a lánygyermek élete fájdalmasabb, mint egy fiúé. Ugyanakkor ezzel is az apjának akar kedvezni, aki mindig is vágyott arra, hogy fia legyen. Most azonban Beyoncé adhatja az első fiú unokát - mint egy ajándékot - az édesapjának.

Ez a tekintet már a véglegesen kialakult, boldog Beyoncé Knowles tekintete, hiszen olyat produkált, amit más nem tudott. Egy apró hiba azért becsúszott a számításba, méghozzá, hogy a baba születésekor éppen a 4-es személyes évében fog járni, ami fokozott feszültségeket hozhat az életében. Ezt úgy tudná ellensúlyozni, hogy az Uránusz bolygó színének megfelelő árnyalatú ruhákat (elektromos kék, jégkék) és a műszálas dolgokat hanyagolja. Előnyös ilyenkor a pamut, vászon, esetleg gyapjú alapanyagú öltözék. Kerülendő még a selyem is, hiszen az is fel tud töltődni rendesen, fokozva ezzel a feszültségérzetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.