Állítólagos terhessége miatt magyarázkodik a színésznő

diéta terhesség Alyson Hannigan fogyókúra sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Így jártam anyátokkal című sikersorozat sztárja, Alyson Hannigan magyarázkodni kényszerült domborodó pocakja miatt.



Northfoto
Northfoto

A róla készült képek láttán azonban kőkemény elhatározásra jutott: ismét keményen fog edzeni, hogy visszanyerje korábbi, bomba alakját.

,,Nem vagyok terhes! Csak túl sokat ettem, fájt a hátam, és alig edzettem. Az biztos, hogy soha többé nem veszem fel ezt a felsőt! " - írta közösségi oldalán a színésznő.

Legutóbbi megjelenését Perez Hilton blogger is kritizálta, a hölgyemény azonban nem vette bántónak a kritikát: ,,Tényleg terhesnek nézek ki azon a fotón!" - mondta Alyson. A vörös színésznő hosszú évek óta boldog házasságban él egykori kollégájával, Alex Denisof-fal, kislányuk, Satyana már két éves.

2012 - Tényleg itt a világvége?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110905-2012-vilagvege-a-berlini-magyar-tv-tudositoja-istvan-kovacs.htmlSzorít az új farmer? Iktass be egy S. O. S.-napot!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110905-szorit-az-uj-farmer-fogy-3-kilot-24-ora-alatt.htmlKisfia vagy kislánya lesz Beyoncénak? - Megjósoltuk!http://www.life.hu/tested-lelked/20110902-beyonce-knowles-szuletesnapos-szammisztikai-elemzes.htmlFélelmetesen csúnyák a színésznő karjai!http://www.life.hu/tested-lelked/20110829-felelmetesek-sarah-jessica-parker-karjai.htmlSzerelem vár ránk szeptemberben - íme a Life.hu szerelmi horoszkópjahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110826-szerelmi-horoszkop-szeptemberre.htmlSztárok, akik a megtévesztésig hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/tested-lelked/20110810-sztarok-akik-a-megtevesztesig-hasonlitanak-egymasra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.