Maga alatt van a magyar énekesnő! - Férje kettős életet élt

párkapcsolat szerelem megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány pillanat alatt vált rémálommá Fehér Adrienn színésznő-énekesnő élete. Nemrég derült ki, hogy a férje kettős életet él - Bulgáriában is van egy családja.


Fehér Adrienn (balra) a Singer Street csapattal

Az énekesnő beadta a válókeresetet, de a sebek még túl frissek, és gyermekeit is óvni szeretné a botrányról, ezért nem beszél a részletkeről. Azt azért elárulta, hogy mindezt feladatként fogja fel, mert meg kell tanulnia előrenézni. Gyermekei miatt is ezt kell tennie, nem rágódhat a múlton. "Bízom benne, hogy az eset tanulságul szolgál sokak számára, és megpróbálunk mindannyian kicsit jobban odafigyelni egymásra" - mondta Adrienn.

Az énekesnő nyáron Grazban is fellépett, a Singer Street formációval megnyerték a nemzetközi acappella versenyt. Adrienn a munkával és szerető barátai segítségével biztosan képes lesz átvészelni ezt a nehéz időszakot.

Tipp! Ismét megmutatta szexi idomait a magyar szupermodell! Kattints a képgalériáért! (18+)


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


2012 - Tényleg itt a világvége?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110905-2012-vilagvege-a-berlini-magyar-tv-tudositoja-istvan-kovacs.htmlSzorít az új farmer? Iktass be egy S. O. S.-napot!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110905-szorit-az-uj-farmer-fogy-3-kilot-24-ora-alatt.htmlKisfia vagy kislánya lesz Beyoncénak? - Megjósoltuk!http://www.life.hu/tested-lelked/20110902-beyonce-knowles-szuletesnapos-szammisztikai-elemzes.htmlFélelmetesen csúnyák a színésznő karjai!http://www.life.hu/tested-lelked/20110829-felelmetesek-sarah-jessica-parker-karjai.htmlMeglepő őszinteséggel vallott szexuális életéről az egykor legnépszerűbb énekesnőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110831-meglepo-oszinteseggel-vallott-szexualis-eleterol-az-egykor-legnepszerubb-enekesno-sinead.htmlSzerelem vár ránk szeptemberben - íme a Life.hu szerelmi horoszkópjahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110826-szerelmi-horoszkop-szeptemberre.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.