Nánási Pál számmisztika Ördög Nóra ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha minden "ördög" olyan angyal lenne, mint Nóra, bizonyára pozitív értelmet nyerne a kísértés szó.




Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A 19-es szám a Nap ragyogását jelenti. Nélküle nincs fény, és nincs élet sem. Tisztít, regenerál, gazdagít, teremt, megújít. Az egyes a kezdet, a kilences a befejezés. Nem csak ígéri a sikert, hozza is. Ez az a szám, ami segít a legmagasabbra jutni. Még annak is megad minden lehetőséget, aki nem tesz érte semmit. Csak az ilyen embert - egy idő múltán - magára hagyja. A 10-es úgyszintén a szerencsét ígéri egy új kezdési lehetőség formájában. Nóra esetében ez a két szám arról tanúskodik, hogy a lelki fejlettsége elérte azt a szintet, amikor már másoknak hozza el a napot, hogy fényével rávilágítson a helyes életszemléletre, viselkedésre, gondolkodásra. (Idősebb korára olyan csoport vezetője lehet, akiknek megtanítja, hogy mit kell tenni a sikeresség, az egészség, az eredményesség érdekében.)

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!






rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A személyes születési nap számának, a nyolcasnak köszönheti, hogy nem tud egy helyben maradni, mindig megtalálja, hogy mit, mikor, és hogyan változtasson, hogy ne legyen az élete egysíkú. Ugyanakkor ennek a számnak köszönheti azt is, hogy rövidtávú sikerorientált személyisége újabb és újabb helyzeteket teremt, ahol megmérettetheti önmagát. Ha végére ér egy olyan munkának, amiben teljesíteni tudott, nem sokáig marad nyugton. De nem is kell magának megkeresni az újabb helyzeteket, a környezete segíti ebben. Elég, ha valahol megjelenik, azonnal átveszik tőle azt a lendületet, amitől mások is sikerélményhez jutnak.

Tipp! Ismét megmutatta szexi idomait a magyar szupermodell! Kattints a képgalériáért! (18+)




Ördög Nóra és Nánási Pál találkozása elkerülhetetlen volt. Ez az a kapcsolat, amire teljes mértékben ráillik a karmikus kifejezés. Valószínű, hogy van már közös múltjuk (előző életekben való találkozások). A jelenlegi életben nagyon sokat tudnak egymásnak segíteni, képesek előhozni és megerősíteni a másikban olyan tulajdonságokat, viselkedésformákat, melyek által mindketten előrébb jutnak. Mindkettejük életében domináns az egyes szám, ami nem csak arra utal, hogy kiváló vezetői képességgel rendelkeznek, hanem arról is, hogy fantáziájuk kimeríthetetlen, és állandó megújulásra készek. Ugyanakkor egyik sem szeretné kiadni a kezéből az irányítást.

Érdekes, hogy Nóránál és férjénél is a személyes születési év az ötös számjegy hatása alatt áll. Az ötös szám az emberi kapcsolatok száma, de azt is jelzi, hogy a szülöttnek az önbizalmát, biztonságérzetét kell megerősítenie. A Nánási - Ördög házaspár esetében komoly figyelmeztetésként jelenik meg ez a szám a számháló közepén. Mivel nem egymással szemben jelenik meg a biztonságérzet hiány, ezért fel kell ismerniük a társ életében a jeleket, és segíteni őt. Akár úgy is, hogy új kihívás felvállalására veszik rá a másikat. Ez oda-vissza érvényes. A gondokat kettejük között a sajátos igazságérzet okozza, ami szintén azonosan mértékben jelenik meg náluk (a két-két nyolcas jelzi ezt) annyi eltéréssel, hogy a férjnél a második nyolcas az életút száma, ami azt jelenti, hogy sokszor fog az életben igazságtalansággal szembesülni. A két ember ebben is segítheti egymást. Nóra személyes ráhatása révén a férj megtanulhatja higgadtabban kezelni az őt ért igazságtalanságokat, valamint rámutat arra az igazságra, amit a férjével szemben álló személy képvisel. Nóra segítheti férjét a sikerek csúcsára jutni, és stabilizálni az elért eredményben önmaga személyiségét.

A nők nem tartanak szeretőt?



A számmisztikai összevetés alapján várható, hogy egy éven belül belül mekopogtathat a kis trónörökös. Ha viszont tudatosan másként dönt a páros, akkor a legközelebbi esély arra, hogy közös gyermekük legyen 2013 és 2014 között várható.

Tipp! Különleges cipők magyar tervezőktől képgalériánkban. Katt ide!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.